Porada pri kupe vybavenie pre DJ
Porada pri kupe vybavenie pre DJ
cafte chcel by som sa spytat ci nepoznate nejaku komplet vybavu pre DJ alebo kde by sa to dalo kupit (bez reprakov) potreboval by som 2 prehravace na CD aby sa dalo aj scratchovat a jeden mixpult a nemam na mysli inzerciu 
-
RainbowSix
Light Professional
-
xivo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bud Bazarovane CDJ 100 alebo Denon (asi S1000 ak dobre pamatam)saldir napísal:tak cca 15000
po inych znackach ani nepozeraj, radsej zoberiem bazarovanu vec ale viem ze kvalitnu ...
CDJ 100 toho oproti Denonu vela nema ale tu sa uz trochu jedna aj o standard kde Pioneer je NO1 na ruhej strane Denon ma aj scratch ...
Co by mne osobne vadilo na CDJ 100 je ze nemaju loop, ale aj bez toho sa daju spravit super prechody
Takze v podstate si vyber sam .....
mix v tejto cenovej kategorii ... neviem, ale nepocul som najhorsie ohlasy na Behrlinger (urcite lepsie ako Omnitronick)
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
15t je velmi malo na slusny HW, i ked som uz videl od ruky 2x CDJ100+DJM300 mix, prave za tych 15t.
Na novy HW je to velmi velmi malo, na ojazdeny kvalitny malo, na kdejaky paskvil akurat.
So Scratch efektom za tu cenu sa da zriesit napr McCrypt ci Phonic alebo Omnisrot (omnitronic) nema to vsak velmi zmysel, kedze kupa toho=vyhodene peniaze.
Zo starsich strojov by sa dal este uvazovat Gemini.
Na scratch by som vsak nehladel, je to imho velmi malo pouzitelne pokial nehras nejaky Hophop pripadne nerobis battle mix. Inak na hranie komercin je to zbytocnost, na hranie house,trance,dnb a spol. je to tiez zbytocne. Pokial vyberas HW prave podla toho, stoji to za zvazenie, ci to vyuzijes. Je to efekt pouzitelny, avsak to treba vediet a praveze 95% beznych DJs to s tym akurat poserie.
Z lacnejsich veci by bolo mozne kupit este Numark 2deck, 1deck stroje Axis po cislo 9 boli onicom, neviem ako su na tom najvyssie modely (su vsak cenovo od 15t hore)
Mix mozes vybrat aj ten behringer, jeho nevyhoda je len casom odchadzajuce sable, prichadza vsak novy rad s digi sablami, tak by to mohlo byt lepsie. Dalsi problem je trochu horsi zvuk a obcas blbe korekcie (taktiez Numark). Pio mixy su drahe. Kvalitne mixy su tiez Vestax, AllenHeath, Soundcraft, Denon...
Z lacnych strojov je vhodny Numark, zauijmave su digitalne verzie, dokonca niektore maju aj usb.
Na novy HW je to velmi velmi malo, na ojazdeny kvalitny malo, na kdejaky paskvil akurat.
So Scratch efektom za tu cenu sa da zriesit napr McCrypt ci Phonic alebo Omnisrot (omnitronic) nema to vsak velmi zmysel, kedze kupa toho=vyhodene peniaze.
Zo starsich strojov by sa dal este uvazovat Gemini.
Na scratch by som vsak nehladel, je to imho velmi malo pouzitelne pokial nehras nejaky Hophop pripadne nerobis battle mix. Inak na hranie komercin je to zbytocnost, na hranie house,trance,dnb a spol. je to tiez zbytocne. Pokial vyberas HW prave podla toho, stoji to za zvazenie, ci to vyuzijes. Je to efekt pouzitelny, avsak to treba vediet a praveze 95% beznych DJs to s tym akurat poserie.
Z lacnejsich veci by bolo mozne kupit este Numark 2deck, 1deck stroje Axis po cislo 9 boli onicom, neviem ako su na tom najvyssie modely (su vsak cenovo od 15t hore)
Mix mozes vybrat aj ten behringer, jeho nevyhoda je len casom odchadzajuce sable, prichadza vsak novy rad s digi sablami, tak by to mohlo byt lepsie. Dalsi problem je trochu horsi zvuk a obcas blbe korekcie (taktiez Numark). Pio mixy su drahe. Kvalitne mixy su tiez Vestax, AllenHeath, Soundcraft, Denon...
Z lacnych strojov je vhodny Numark, zauijmave su digitalne verzie, dokonca niektore maju aj usb.