Poker
Poker
Takze tu diskutujte o pokri. Vase (ne)oblubene herne. Zazitky a vselico ine.
hojko.com poker club na PokerStars
hojko.com poker club na PokerStars
-
adamico
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Holdem určite najlepší a momentálne si myslím že najrozšírenejší.. teda aspon u nás.. Poker je proste super hra s kamarátmi pri cigaretke, pri pivku niekde v krčme medzi treninami ked ide hokej. Proste vždy sa dá o niečo hrať. Ked už nie sú peniaze, dá sa hrať o cigarety, o tie podložky pod pivo ktoré sú v krčmách.. Proste je to veľmi univerzálna hra 
Poker uz hravam asi 3 roky a za ten cas som uz dosiaho vela vyhier ale aj vela sklamani... Ak uz hrate hociktory druh pokru ci sa jedna o Texas holdem, Omaha, 5 Card Draw atd. to pokrove jadro tam vzdy ostava. Vzdy moze ta horsia karta vyhrat nad tou lepsou napriklad nejakym peknym blafom.
Taka najvacsia vyhra v turnaji bola 650€ som skoncil 1. na 2 000 guarateed s ucastou asi 250 ludi.
Najvacsie sklamanie bolo ked som raz vypadol na 31 mieste a prvych 30 miest bolo platenych. Tento turnaj bol 10€ rebuy.
Najlepsie online herne su podla mojho nazoru Party Poker, Poker Stars. Ale v poslednom case online poker zanedbavam... Teraz chodievam do pokrovej herne z názvom Vegas v Bratislave na cash game blinds 1/2€.
Proste nadherna hra
Taka najvacsia vyhra v turnaji bola 650€ som skoncil 1. na 2 000 guarateed s ucastou asi 250 ludi.
Najvacsie sklamanie bolo ked som raz vypadol na 31 mieste a prvych 30 miest bolo platenych. Tento turnaj bol 10€ rebuy.
Najlepsie online herne su podla mojho nazoru Party Poker, Poker Stars. Ale v poslednom case online poker zanedbavam... Teraz chodievam do pokrovej herne z názvom Vegas v Bratislave na cash game blinds 1/2€.
Proste nadherna hra
-
Wishmaster
Medium Professional
Hravam online a stranky su www.pokertip.cz , pokerman.cz ked chcete este piste
Ja za taktikou chodievam na www.poker24.cz a su tam aj popisane pravidla atd.Wishmaster napísal:Poker.. videl som to len vo filmoch.
Je nejaka sajta, ktora sa tomu vsetkemu venuje? pravidlam, trikom a pod..?))
ja by som strašne kcel zzažiť ten americky poker v las vegas
ako vo filmoch
dve baby okolo teba martiny v ruke kopa žltonou pred tebou a oproti tebe pohadi japonec
nič krajšie si nvm predstaviť
..................
ale kteme ..........ja som hraval asi ako každy ked začina abo kedysi to tak bolo ten 5 card ..................ale teraz uz len holdema ................už len čakam ked bude na občianskom 18 ................a šup do nejakej herne
ale kteme ..........ja som hraval asi ako každy ked začina abo kedysi to tak bolo ten 5 card ..................ale teraz uz len holdema ................už len čakam ked bude na občianskom 18 ................a šup do nejakej herne
Ty si povieš a šup do nejakej herne, ale dávaj si pozor aby ti niekto nepovedal a šup do nejakej liečebneZaxman napísal:ja by som strašne kcel zzažiť ten americky poker v las vegasako vo filmoch
dve baby okolo teba martiny v ruke kopa žltonou pred tebou a oproti tebe pohadi japonec
nič krajšie si nvm predstaviť
..................
nevylučujem to ale risk je zisk ..............................poviem ti to takto ty čo su milionari kvoli pokru su tak isto zavisli ako aj ty čo skončili na liečebne rozdiel je vtom ze niekto mal štastie niekto nie ........nevravim že neskončim na liečeni to nikto nvm ale tak skusiť to určite kcem ...................
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Poker hrávam prakticky každý deň...
S kamarátmi je to najčastejšie Hold'Em, preto na internete vyhľadávam hlavne môj obľúbený Razz...
Klasický Stud hrám tiež rád, skôr však Hi/Lo...
Omahu príliš nemusím, zvlášť v limite (ale to aj Hold'Em, snáď Pot Limit je ešte znesiteľný variant...), občas si pre "osvieženie" dám 8-or-better...
Čo sa týka mixed games, tak uprednostňujem H.O.R.S.E., ale zahrám si aj S.H.O.E. a jednoduché kombinácie HA, HO...
Samozrejme, často sledujem aj záznamy z WSoP, WPT či Poker After Dark...
S kamarátmi je to najčastejšie Hold'Em, preto na internete vyhľadávam hlavne môj obľúbený Razz...
Klasický Stud hrám tiež rád, skôr však Hi/Lo...
Omahu príliš nemusím, zvlášť v limite (ale to aj Hold'Em, snáď Pot Limit je ešte znesiteľný variant...), občas si pre "osvieženie" dám 8-or-better...
Čo sa týka mixed games, tak uprednostňujem H.O.R.S.E., ale zahrám si aj S.H.O.E. a jednoduché kombinácie HA, HO...
Samozrejme, často sledujem aj záznamy z WSoP, WPT či Poker After Dark...