problemy s modemom huawei e220 od orange
-
kenvelo177
Medium Expert
problemy s modemom huawei e220 od orange
tento modem som zobral koli tomu, ze ho budem moct pouzivat na notebooku aj na intraku alebo hocikde. najskor bol problem so spustenim na viste, no uz som stiahol upgrady tak je to v poriadku. lenze v poslednej dobe mi strasne casto nechce nacitat modem. stale pise wireles device not exist a tak... a to hocikedy pocas prace s internetom, po prvom zapnuti, niekolko krat musim notebook zapinat a vypinat aby to slo.. keby niekto vedel poradit. dakujem
Vyskusaj tento modem v inom NTB pripadne nejak inak sa ubezpec ze to nemoze byt chyba z tvojej strany...Pripadne ak sa ti to stane tak skus zabehnut do Orange predajne a ukaz im to...Myslim si ze za nejaku zalohu ti mozu na skusku zapozicat aj iny a ked ti to bude robit aj tento tak bude chyba zrejme u teba 
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja som mala presne ten isty modem, ale na rakusky internet, mam XP v notebooku a tiez mi to casto robievalo, kolkokrat mi z nicoho nic padol net a vyhadzovalo mi tu istu hlasku, co pises. Vzdy som ho vytiahla z USB, zapojila spat a potom zase normalne nabehol. A ked nepomohlo nahodou, tak restart. Aj som ho preinstalovala nanovo, ale robilo to dalej.
-
kenvelo177
Medium Expert
ach jaaj, to je ta dan za modem... tolko co som sa trapil s tym starym modelom modemu ZADACOM. isto viete o com hovorim. ten som bezne hadzal o stenu aj niekolko krat za hodinupryja napísal:Ja som mala presne ten isty modem, ale na rakusky internet, mam XP v notebooku a tiez mi to casto robievalo, kolkokrat mi z nicoho nic padol net a vyhadzovalo mi tu istu hlasku, co pises. Vzdy som ho vytiahla z USB, zapojila spat a potom zase normalne nabehol. A ked nepomohlo nahodou, tak restart. Aj som ho preinstalovala nanovo, ale robilo to dalej.