Odstranenie HDD
Odstranenie HDD
zdravim, mam v kompe 2 disky a 1 chcem dat prec ako to mam nastavit v biose?
lebo ked som ho dal rucne prec tak mi nespustilo win
lebo ked som ho dal rucne prec tak mi nespustilo win
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
znamena prehodit jumper do spravnej pozicie (master/slave/cable select), prehod ho do pozicie masterfilip192 napísal:co to znamena najumprovat ?
master boot record.. je to bootovaci sektor na pozicii pred prvou particiou.. tam je vlastne zavadzac operacneho systemufilip192 napísal:a este mbr na tej particii?
-
makaveli
King
hmm, skus toto.. normalne vyber ten disk co chces vybrat, nechaj tam ten disk na ktorom je system.. nabootuj z windows xp instalacneho cd, ked bude moznost, prepni sa do recovery consoly, das adminisratorske heslo a daj prikaz fixmbrfilip192 napísal:a ako to mam spravit ten mbr? teda co s tym vlastne??
vzhladom na tvoje otazky by som aj uveril, ze si vyberal ten disk, na ktorom je windows
do recovery konzoly sa prepnes tak, ze nabootujes instalacne cd winu, pockas kym sa nacitaju subory, da ti na vyber novu instalaciu, opravit exisujucu a ukoncit instalaciu..vyberies opravit, zadas heslo (ak nejake mas), napises fixmbr a rychlo ides odtial prec (myslim, ze prikaz "exit" funguje)..
do recovery konzoly sa prepnes tak, ze nabootujes instalacne cd winu, pockas kym sa nacitaju subory, da ti na vyber novu instalaciu, opravit exisujucu a ukoncit instalaciu..vyberies opravit, zadas heslo (ak nejake mas), napises fixmbr a rychlo ides odtial prec (myslim, ze prikaz "exit" funguje)..
-
Šu-Do
Redeemer
toto mi dneska poslal pato83 (dik) kedze mi explorer nenasiel jednu particiu...
ale je to len navod aku ju zmazat z explorera, konkretne z tento pocitac.. particia bude aj nadalej funkcna
http://episteme.arstechnica.com/6/ubb.x ... 095614&p=1
riadok
ale je to len navod aku ju zmazat z explorera, konkretne z tento pocitac.. particia bude aj nadalej funkcna
http://episteme.arstechnica.com/6/ubb.x ... 095614&p=1
riadok
Remove drive icons from My Computer
You can instruct Explorer to not display a drive(s) in the My Computer display. For example, you create partition E: and use it exclusively for NT's pagefile. To prevent a (possibly ignorant) user from browsing to that partition and deleting files that should not be deleted, apply the following Windows NT Registry hack :
Hive: HKEY_CURRENT_USER
Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
Name: NoDrives
Type: REG_DWORD
Value: To calculate the value, add together the numbers for the drives you want to hide, using the formula: A=1, B=2, C=4, D=8, E=16, F=32, G=64, and so forth. To hide D: & E:, the value would be 8+16=24.