• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

stoporko: britske veci na slovensku velmi tazko, najlepsiu ponuku co sme s bratrancom nasli je toto

http://www.militaryrange.com/oddeleni/1 ... etry-trika

prakticky sa tam vystrojit komplet po britsky, ak to myslis vazne tak to postovne rad ozelies
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Sharkyno napísal:dikes za radi ale ako vies kazdi hrat s aeg ako ja dostane sem tam chut sa zahrat na snipera 8)
tak nech ti to vyjde :) drzim palec.

fortune: vdaka, ten obchod dvoverne poznam, no ked som si ratal napriklad system plce, tak mi z www.army-shop.cz vysiel skoro o 500 menej, aj postovne je mensie :D (treky, opasok, 2xzasobnikova sumka, sumka velka, sumka na flasku) + maju aj radio puch a ine, co v militaryrange chyba. Z military... by som skor bral ten bergen ultimax, zda sa mi ze ma lepsie spraveny chrbat. Nemas skusenost? Aj ako normalny batoh na turistiku (velky objem je u mna priorita)

p.s. pre bratislavcanov ktorym sa paci UK army - v armaci na spitalskej dostali britske temperature gate :D bundy maju v armaci v Slimaku, lightweight gate su v slimaku aj v 6mm
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sharkyno »

okrem toho som videl jedneho typa ktori nam chodil po bojisku s aeg a nachrpte snipu ako nahle bol ciel daleko sikovne vimenil aeg za snipu a nepriatela zneskodnil takto dako by som chcel asi hrat v as
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

stoporko: skusenosti s britskymi vystojnimi suciastkami mam bohuzial nulovo, rad by som robil britov, ale popri airsofte mam este jeden o dost nakladnejsi konicek, ktory poziera penaziiii

ale ak mas nejake skusenosti s konkretnymi vecami urcite napis, dost ma to zaujima :)
Sharkyno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sharkyno »

i ked mas pravdu ze as by som len zo snipov neobstal ale zase ked si zoberes na cigano je super
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no, k britskej výstroji: blúzu temperature (hrubšia látka) vláčim po táboroch a kade tade už nejaký ten rok a stále odoláva bez najmenšej trhlinky. Má úžasne veľké vrecká s geniálnym systémom kanadských gombíkov - gombík na krátkej šnúrke - ľahšie sa to zapína ako nafest prišitý kombík.
Gate lightweight mám skoro rovnako dlho, no už som v nich stihol takmer úplne vyšúchať tú časť pri mojich cenných partiách :D , no sú ešte stále použiteľné. Z dôvodu nárastu obvodu pása som kúpil ďalšie.
Gate temperature (hrubá látka) mám od minulého pondelka. Prežili so mnou zatiaľ jednu airsoft akciu, kde som ich vôbec nešetril - skákanie do fox-holes, plazenie po zemi... a prežili na výbornú, len ich ťažko na SR zohnať.
Na ceste je cez net objednaný Gore-tex (parka aj gate), na ktorý mi na wargames nadávajú, tak som zvedavý. Testnem v praxi a uvidím. Osobne si myslím, že pokiaľ je to normálny goráč, tak na tom môže byť zlé len šitie a to sa dá vždy buď napraviť alebo danú vec jednoducho viac šetriť (nebudem sa v goráči plaziť po zemi - dám si ju pod uniformu)

zatiaľ mám taktickú vestu (výrobca nejaká US firma), ktorú premýšľam zameniť za PLCE.
toť asi všetko zatiaľ.

amíkov sú armyshope plné po ### ale poctivú britskú výstroj aby človek objednával až kto vie z kade :D

//autoeditácia príspevku ( 24 Oct 2008, 21:07 )
Sharkyno napísal:i ked mas pravdu ze as by som len zo snipov neobstal ale zase ked si zoberes na cigano je super
na tych staci aj obycajna vzduchovka :D alebo fullouto... dojde niekto zajtra na zakopy?
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Stoporko napísal:amíkov sú armyshope plné po ### ale poctivú britskú výstroj aby človek objednával až kto vie z kade :D
no presne, pripadne milion veci na nemeckeho vojaka :roll:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Je veľmi od veci pokiaľ kombinujem britskú výstroj a zbraň AKS74U ? :D Lebo na enfielda nemam a kalachom som spokojny... používa UK armáda aj "moju" zbraň?
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

povies ze si clen hliadky SAS a ukoristil si kalacha :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Fortune napísal:povies ze si clen hliadky SAS a ukoristil si kalacha :D
diik za nápad :wink: no mňa to tiahne skôr ku royal ghurka rifles... no aj tak vďaka za myšlienku
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mas aj nejaku fotozu vo vystroji?
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

pojde dakto zajtra (stvrtok) o 11 00 na zakopy?
btw: organizujem..
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

nemat od 10-13 prednasku tak som tam :) to by scelo daco v sobotu skor ...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tu som ja v "akčnej póze" - na sebe mám gate a blúzu temperate, tuším 68 (nie som si istý :oops: ), vestu (zháňam plce...) a v ruke DB AKS 74U, ešte nosievam na opasku zavesený nôž kukri

edit: mohli by ste aj vy pridat svoje fotos nech sa spozname i "mimo bojiska"
Prílohy
muhehe
muhehe
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ked inak nedas :D

prva fotka, maskace slovenske vz97, kanady rovnake ako hore, chorvatska takticka vesta a AK-74 od Cymy, chyba US vietnam klobucik woodland

druha fotka, maskace ceskoslovenske vz85, kanady dostojnicke, ciapka vz85, na opasku polna flasa, dalekohlad a vzadu kapsicka na drobnosti, pripadne granaty (tu nevidno)
Prílohy
vz. 97
vz. 97
vz. 85
vz. 85
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

s radostou oznamujem ze som dokoncil "airsoft dummy bomb" vid priloha
a video bomby tu
Prílohy
IMG_0163.jpg
IMG_0162.jpg
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

aký majú vzťah k airsoftu vaši blízki? (rodičia, nežné polivičky, súrodenci) Odrádzajú vás od toho alebo naopak podporujú?
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Stoporko napísal:aký majú vzťah k airsoftu vaši blízki? (rodičia, nežné polivičky, súrodenci) Odrádzajú vás od toho alebo naopak podporujú?
noo rodicia dost odmietavy, a priatelka si robi zo mna srandu :)
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mame sa to velmi nepozdavalo, ale ked sme dali dokopy bandu s bratrancom tak uz v pohode, dakedy ma este dakedy blby pokec ale pohoda, u otca pohoda uplna (byvaly vojak) :D
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

mama v pohode a tata mi povedal ze som si kupil poriadnu ko*ot teda (reakcia na to ked som domov dovliekol kver)
samozrejme hned par dni na to ho chcel skusat a nevedel sa od strielania odtrhnut........ no comment.
brasko ten tak neutralne, vadi mu len ked nanho zo srandy mierim alebo strielam doma na prazdno ked skusam mechabox a pod...
priatelka tu to absolutne nezaujma, parkrat som jej to spomenul a v zivote na to nic nepovedala ani sa ma na to nepytala.
Napísať odpoveď