Moj kamos ma problem prejst misiou Stowaway. Je to ta misia na letisku v pusti, ked mate na motorke stihnut vojst do letadla. Problem je, ze kamos ma to lietadlo strasne rychle, len co sa motorka pohne, lietadlo uz vzlieta. Reinstall nepomohol a ani nainstalovanie na iny hdd. Neviete co s tym moze byt ?
cO??? tak to je dobra ... akoze len co sa pohne tak lietadlo je uz vo vzduchu alebo sa rozbieha? lebo ak sa laen rozbieha tak tak to v tej misi ma byt ak je uz vo vzduchu tak potom doporucujem nainstalovat ine GTA
V tejto misii ako si spomínam bolo nemožné dostihnúť lietadlo ak si išiel s motorkou na kraj. Pokiaľ ideš stredom a vyhýbaš sa tým sudom, nie je to až taký problém prejsť.
Ak mu naozaj lietadlo vzlieta hneď jak sa pohne (a nie je to pohyb niekde doboku) asi má slabý počítač a lepšie to asi nebude.
Toy M@ch!n3 napísal:ako v kazdom GTA ides na motorke rychlejsie ked stlacas sipku dopredu
omg o tom som nevedel, ale tu misiu som presiel aj bez toho
ak sa mu to bez modov nedari prejst znamena, ze sa to snazi prejst nespravne, nech si precita navod na abc games
S touto misiou som mal aj ja dosť veľký problém, ale asi po mesiaci skúšania sa mi ju podarilo prejsť...Je možné, že niektoré verzie to majú trošku pošahané, lebo aj keď som to mastil rovno a nikde som neodbáčal, vždy mi lietadlo ušlo. Ale raz sa to podarilo, aj keď som tiež nevedel o tom, že pri stláčaní šípky dopredu pôjdem rýchlejšie
jackb napísal:detaily na nulu, graficke efekty tiez. nesmie to laggovat ani trochu a potom sa to da
Heh, ale ja som mal taký zaujímavý problém, že som si nemohol nastaviť úroveň detailov Vždy, keď som dal Advanced Graphic Options, tak mi to vyhodilo Windowsovú hlášku Odoslať/Neodoslať
Pilifo napísal:Heh, ale ja som mal taký zaujímavý problém, že som si nemohol nastaviť úroveň detailov Vždy, keď som dal Advanced Graphic Options, tak mi to vyhodilo Windowsovú hlášku Odoslať/Neodoslať
tak to mas velmi zle
ja som si to tymto zachranil, ale ty neviem ako si pomozes
jackb napísal:tak to mas velmi zle
ja som si to tymto zachranil, ale ty neviem ako si pomozes
Ale podarilo sa mi to prejsť No ale to mi vyhadzovalo túto chybovú hlášku ešte na starom počítači s grafikou Geforce 2, takže to sa ani nemôžem čudovať, keďže plne nepodporovala DirectX 9