Problem s otvorenim priecinka(Pristup bol odopreny!)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dusarik
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Problem s otvorenim priecinka(Pristup bol odopreny!)

Príspevok od používateľa dusarik »

Mam taky problem ze na mojom PC som mal nainstalovany windows a mal som svoj ucet zaheslovany. Problem nastal ked mi odisiel procesor a teraz sa potrebujem dostat ku suborom ktore som mal na Ploche a v Dokumentoch ale ked prejdem do priecinka Documents and settings a tam otvorim priecinok mojho profilu napise mi pristup bol odopreny. Neviete niekto ako by sa to dalo obist? Nejak tie subory z tade dostat? Heslo viem ale to mi tu nepomoze. :( dakujem vopred za pomoc.
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

myslim, zeby to mohlo ist takto, ale nemam xp, takze presne to nebude:
zrus si jednoduche zdielanie vo windowse (v moznostiach zlozky), potom daj vlastnosti zlozky ktora ti nejde otvorit, tam bude nejake zabezpecenie, tam bude niekde upresnit a v tabe kde su vlastnici pridaj seba ako vlastnika a pripadne zmen opravnenia pre vlastnika ak to bude treba
dusarik
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dusarik »

dikes moc... pomohlo to...
igorkko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa igorkko »

nazdar, mam rovnaky problem ale ja ked si otvorim moznosti priecinka tak tam nemam nikde moznost pre vypnutie jednoducheho zdielania, vie niekto co s tym??
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

mas to tam na viac ako 100% .. "inak, neviem, ci poznas, ale asi nie, google, taky dost silny nastroj na internete.. pozri co mi vyplul ako prvy vysledok, ked som dal hladat "ako vypnut jednoduche zdielanie", navod krok za krokom :?"
http://support.microsoft.com/kb/307874/sk
igorkko
Novice
Novice

makaveli napísal:mas to tam na viac ako 100% .. "inak, neviem, ci poznas, ale asi nie, google, taky dost silny nastroj na internete.. pozri co mi vyplul ako prvy vysledok, ked som dal hladat "ako vypnut jednoduche zdielanie", navod krok za krokom :?"
http://support.microsoft.com/kb/307874/sk
no ja neviem ci ti to tu mam vyhlaskovat aby si to pochopil ale ja tam tu moznost fakt nemam inak by som to mal davno spravene zas taka lama nie som
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

igorkko: Windows XP Home Edition neponuka tuto moznost, takze by problem mohol byt tam. Mozes skusit napriklad cez program Partition Magic konvertovat disk na FAT32 particiu, tym sa stratia NTFS opravnenia a vsetko bude plne pristupne. Dalsia moznost je pouzit na PC nejake distro Linuxu a prekopirovat to tam.
igorkko
Novice
Novice

ok diky za pomoc nakoniec som to vyriesil tak ze som spustil windows v nudzovom rezime a tam bola moznost zmenit "vlastnika" prav na ten priecinok
maho92
Novice
Novice

Príspevok od používateľa maho92 »

igorkko napísal:ok diky za pomoc nakoniec som to vyriesil tak ze som spustil windows v nudzovom rezime a tam bola moznost zmenit "vlastnika" prav na ten priecinok
nazdar pocuvaj mam rovnaky problem ale nemozem to nejako spravit tie prava vlastika nechce mi to ist aj tak pls poradis ako si tospravil ??
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

A ktorá časť toho návodu ti nefunguje?
Napísať odpoveď