Nokia 6220 pri posielani cez bT uklada do sms
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nokia 6220 pri posielani cez bT uklada do sms
Viete niekto ako to mam zmenit?ked si nieco poslem cez bt tak mi to ulozi do sms a neda sa to ani inde presunut... 
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ok uz som to nejak spravil ale je u dalsi problem predtym som mal sony W610 a tuto sa mi zdaju tie sluchadla take nekvalitne ani basy ziadne.. tak by som potreboval poradit nake stuple tak do 1000 aj redukciu z 2.5 na 3.5 bude asi treba...
//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2008, 14:08 )
A este jedna otazocka teraz ohladom Nokie E51. Zaujimalo by ma ci existuje nejaky symbiianovsky program pomocou ktoreho by som sa mohol cez wifi pripojit do domacej siete tak, aby som videl pametovu kardu z mobilu v kompe a tak si kopirovat hudbu obrazky a dokumenty . A bolo by dobre keby to fungovalo aj naopak ze v mobile si pozeram dokumenty ulozene na disku pocitaca. Internet mi cez wifi ide vyborne len tu siet nejako keby sa dalo spokazdnit... dik
//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2008, 14:08 )
A este jedna otazocka teraz ohladom Nokie E51. Zaujimalo by ma ci existuje nejaky symbiianovsky program pomocou ktoreho by som sa mohol cez wifi pripojit do domacej siete tak, aby som videl pametovu kardu z mobilu v kompe a tak si kopirovat hudbu obrazky a dokumenty . A bolo by dobre keby to fungovalo aj naopak ze v mobile si pozeram dokumenty ulozene na disku pocitaca. Internet mi cez wifi ide vyborne len tu siet nejako keby sa dalo spokazdnit... dik