Hojko: Z je default nastavene ako cancel key alebo ako to mam nazvat preto tak
po prvom odohranom zapase, hra je rovnaka ako minuly rok, ale je tam be a pro, pri offline hre su spoluhraci tupi jak motyky, po sieti 5on5 to moze byt brutalna pecka..akurat ta kamera je odveci trochu v Be a pro...taka divna....
len som to pustil, a pri nemožnosti nastaviť 1680*1050 rozlíšenie som to okamžite vypol. je koniec roka 2008 a nová hra má len tri rozlíšenia pre klasické monitory??? to naozaj ukazuje dlhým prstom na to, že táto hra je len nhl 2006 s miernym redizajnom menu, a to je všetko. ale som rád za súpisky a odohrám si pár desiatok hodín a po cca mesiaci už budem s nádejov vyhliadať nhl 2010
ale je neuveriteľná drzosť pýtať za to prachy ako za normálnu hru
mal by byt daky hokej co nie je od EA ako je napr pri futbale pesko co by konecne spravila nieco poriadne 08 som mal v pc jeden den toto nejdem ani stiahnut
Nevie niekto kedy vinde ten keydefiner lebo vzdy ako zapnem nhl-ko tak musim nadstavovat si klavesy pritom ich mam tak nastavene ale vzddy ked zapnem inak to nereaguje...diky moc za radu
Jameshet napísal:neviete preco mi nhl 09 seka na tomto pc?Amd 5200+,2GB ram,GeForce 9800GT
mne to ide na GF 6600 takze chyba bude asi v drajvroch sak grafika sa nemenila...
inak mam pocit ze brankari su trocha lepsi, je to asi tym ze hraci maju nizsi overall, mam pocit ze takto mala vyzerat 08 a nie 09....inak je to uplne to iste este rusku ligu dohnojili mali uz tam dat khl....
to be a pro moze byt dobre ale ta kamera je ko.otska, rovnako ako natvrdo nastavene Z...
Hossa1881 napísal:mne to ide na GF 6600 takze chyba bude asi v drajvroch sak grafika sa nemenila...
inak mam pocit ze brankari su trocha lepsi, je to asi tym ze hraci maju nizsi overall, mam pocit ze takto mala vyzerat 08 a nie 09....inak je to uplne to iste este rusku ligu dohnojili mali uz tam dat khl....
to be a pro moze byt dobre ale ta kamera je ko.otska, rovnako ako natvrdo nastavene Z...
tak ja pocitam ze mi to pojde v pohode na mojom 2.4ghz,512mb ram a FX 5600 128mb ked mi isla 08 super
mam problem. v be a pro mode mi nejde nastavit hrat za brankara.. neviem ci je chyba u mne. ale podla vsekteho by sa to malo dat nastavit. no zatial som nezistil ako .. neviete niekto poradit?
tak uz som to zistil.. samozrejme EA to zase pre PC verziu uplne oflaklo.. vobec to nie je tak ako to pisu recenzie.. co ma dost skalamalo.. namiesto mojich ocakavani mozem hrat iba NHL (nezacinas v AHL ) , neda sa zvolit brankar, a v pripade ze tvoj hrac sedi na lavicke hras za niekoho ineho..nechapem preco sa to nemohlo spravit rovnako pre PC ako pre PS3 alebo XBOX..nestiham sa divit, ale po poslednych skusenostiach s EA ma to uz neprekvapuje..takze uplne sklamanie..