Video v Sonny Vegas 7

Informácie o software, ankety...
Keco
Amateur
Amateur

Video v Sonny Vegas 7

Príspevok od používateľa Keco »

Zdar, mam takuto vecicku, mam uz upravene video v sonny vegase, resp spomalene a to com s nim chcel spravit, lenze neviem ako to mam spravit, aby pokazde to video, ked ho zrenderujem nemalo viac ako 50 mb, a to ma to video dlzku ani ne 3 minuty, viete mi sem pls niekto hodit postup, co tam mam ako na nastavit, aby to nemalo tolko mb? diky za kazdu radu (btw video som do vegasu daval vo formate avi ktore som prerabal vacsinou z 3gp)
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

Do akého kodeku to chceš renderovať? DiVX?
Keco
Amateur
Amateur

Hm momentalne som v robote, ale ak sa nemylim bol to Xvid...ten finalny
goten
VIP
VIP

V prílohe je návod. Mne vyšla výsledná velkosť 55 MB. Ak by ti to vychádzalo stále veľké, tak zmeň frame size na menšiu ( ja som mal 720x480) alebo bitrate daj menšiu (ja som dával 1000). Ak by si mal nejaké otázky tak napíš, ak budem vedieť poradím.
Prílohy
vegas_xvid.swf
(1.6 MiB) 571 stiahnutí
Keco
Amateur
Amateur

Fajn diky moc, ked dojdem domov, tak vyskusam

//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 11:14 )
No spravil som tak ako si to natocil...este sa musim opravit, to video ma dlzka tak 4 min, a ma to 100 mb ked to dokoncilo...chcem to zmestit aspon na 50...videl som 10 min video cskove v popi*i kvalite a malo okolo 100 mb
goten
VIP
VIP

Aké má originálne video rozlíšenie a frame rate? Aké rozlíšenie tam chceš mať? Kam to chceš potom upnuť, na youtube?
Keco
Amateur
Amateur

Origos ma 640x480 (moja nokia 6288) a v takom istom to chcem spravit do avicka aby malo co najmenej mb a hej potom to chcem na youtube upnut, lebo tam ta kvalita, teda aspon co som tam doteraz dal videa je perfektna, ale tie som tam daval v 3gp formate, lenze nenasiel som nikde program, ktory dokaze spojit viac 3gp a este to aj upravovat...preto format .avi

//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 19:58 )
btw frame rate ako zistim?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Otvor v BSplayeri, tam bude rozlisenie @ cislo, to cislo by malo byt tusim FPS (framerate).
goten
VIP
VIP

Pokial to video má 4min, a chceš ho v high kvalite na youtube tak nieje možné bez straty kvality ho zkomprimovať pod 50 MB. Skúšal som to, a v high kvalite (pre youtube) moje video namalo menej ako 70MB. Inak na youtube môžeš upnúť až 100MB video. Takže ak to chceš v high tak budeš musieť pretrpieť to že to má cez 50MB. Skúšal som sa "hrať s nastaveniami v sony vegas, lenže nepodarilo sa mi to (video 4min., rozlíš. 640x480, fps:29.97, xvid) zkomprimovať pod 50MB.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zalezi co to je za video... ake su tam farby a prostredie... ci su tam aj daleke detaily, tma atd... pod 50 sa v takom rozliseni a frameratom da dat.. aj tak si to yt skomprimuje na nizsie rozlisko aj datovy tok
DPiero
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DPiero »

Nazdar uz som upravil video zostrihal a ako ho priamo napalim na DVD?
Napísať odpoveď