iphone 3g samsung f480
iphone 3g samsung f480
rozhodujem sa medzi tymito mobilmi no nvm ktory pači sa mi samsung a je aj lacnejši zhruba o polovicu ........ale vadi mi to ze teda som čital recenzie že to skvele hra ale jeden chalan pisal že ho ma doma a reproduktor hra dost potichu čo oproti iphonu je rozdiel ked podla mna iphone je taky hudobny mobil
.........ale zas 1megapixlovy fotak tiež neni bohvie čo tak nvm no nekcem iphone preto že je to ted nejaka imidžovaka abo tak a viem aj to že apple je predraženy dost nato že ten telefon neni až taky super ..tak nvm ešte mi napadlo lg ku990
iphone by som nebral ak sa chystas telefonom nahradit fotak prip ak chces MMS a par dalsich drobnosti a zaroven nechces robit jailbreak
na forum.iphone.cz som videl v jednej dolezitej teme vypisane veci ktore iphone nedokaze a ktore dokaze len s jailbreakom, ak ti vsetky body vyhovuju tak nevidim ani jeden dovod preco by si nemal brat iphone
na forum.iphone.cz som videl v jednej dolezitej teme vypisane veci ktore iphone nedokaze a ktore dokaze len s jailbreakom, ak ti vsetky body vyhovuju tak nevidim ani jeden dovod preco by si nemal brat iphone