Problem pri hrani Bioshock FC2,Dead Space

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
xH4wK

Problem pri hrani Bioshock FC2,Dead Space

Príspevok od používateľa xH4wK »

Takze ked mam procak taktnuty na 4.0GHz ramky idu na 960 MHz , procak 1.25V ram 1.95V , ked to mam takto tak mi proste pada FC2 , Dead Space mi nahodi hlasku ze program prestal pracovat po urcitom case a Bioshock restartuje rovno cele PC po urcitom case hrania ...
Ked dam vsetko na default , tj procak na 3.33GHz ram na 800MHz tak mi ide vsetko v pohode :/
Neviete cim to moze byt ?
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

vsak si si rovno odpovedal.. tvoj comp proste pri takom pretakteni nie je stabilny. mozno teploty, mozno napatie, mozno frekvencie.. a mozno kombinacia...
xH4wK

teploty to urcite nie su , mb ma 45 st. v zatazi procak ma 50 st. v zatazi grafika 52 st. mosfety na grafe 75 st.

skor si myslim ze nieco z ramkami , snazil som sa ich nastavit na 800 MHZ tj nasobic 2.0 , takze fsb bolo 400 mhz procak 4.0GHz a ram 800MHz , ale to mi nevzal bios ... neviem proste co tam je potrebne nastavit
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

je nutne pri sucasnom vykone komponentov, silou mocou taktovat? ;) Naozaj ta tych pramalo fps navyse vzrusi natolko, ze to stoji za to? Nechaj na default - rozhodne budes mat vacsi pozitok z hrania ked to pobezi stabilne.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Pri taktovani procesoru musis zdvihat aj frekvenciu RAM???
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

MakeFake napísal:Pri taktovani procesoru musis zdvihat aj frekvenciu RAM???
no z frekvenciou fsb ide hore aj frekvencia ram ale tam staci dat nizsiu delicku ale ked dosiahnes maximalnu stabilnu frekvenciu na ramkach tak musis zdvihnt napätie :wink:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

KoCi napísal:je nutne pri sucasnom vykone komponentov, silou mocou taktovat? ;) Naozaj ta tych pramalo fps navyse vzrusi natolko, ze to stoji za to? Nechaj na default - rozhodne budes mat vacsi pozitok z hrania ked to pobezi stabilne.
asi tak ... aj pri default frekvenciach bude na 99% limitom graficka karta ...
xH4wK

vyriesene , napetie zvysene na 2.0V ram a 1.3125 na procak bezi stabilne.
Napísať odpoveď