NBA 2K9 pada...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

NBA 2K9 pada...

Príspevok od používateľa Drago »

Cafte. Nainstaloval som si NBA 2K9 od Reloaded a ked pustim hru, menu ide normalne, ale ked sa mi uz loadinguje zapas, padne to do Windowsu bez toho, aby vypisalo nejaku chybu. Proste ma to vyhodi. Hru som necrackoval, lebo sa to zevraj nemuselo. Mam AMD 2200+, 1GB Ram, 7600 GS. Poziadavky by som splnat mal. Ma niekto podobny problem ? Neexistuje nejaky crackfix ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nie je crackfix... ani neviem ci by mohol byt crackFIX, ked nie je ani prvy crack :P ... ale chapem ako si to myslel hehe... btw skus ine VGA ovladace :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Prave dnes som nainstaloval ovladace z nvidia.com, neviem ci su to tie spravne...

//edit: tak bol to GeForce 178 release...
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majka0408 »

cafte vsetci kto hra tuto paradnu hru proste je uzasna ale mam problem stym ze neviem vobec davat take kose(dunk) tusim sa to vola proste jak oni sa zavesia na tie kose a tak tie finty pri strele kosu ja davam len proste obycajne zruhy hod ale chcel som sa spytat ci niekto nevie ako sa to robi je tam aj DUNK SCHOOL ale ja to proste neviem ani tak :( tusim ze sa to ovlada nejako z tymi NUM cislami alebo ako ja neviem... dakujem
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

majka0408 napísal:cafte vsetci kto hra tuto paradnu hru proste je uzasna ale mam problem stym ze neviem vobec davat take kose(dunk) tusim sa to vola proste jak oni sa zavesia na tie kose a tak tie finty pri strele kosu ja davam len proste obycajne zruhy hod ale chcel som sa spytat ci niekto nevie ako sa to robi je tam aj DUNK SCHOOL ale ja to proste neviem ani tak :( tusim ze sa to ovlada nejako z tymi NUM cislami alebo ako ja neviem... dakujem
Môj učiteľ informatiky (pc maniak :D ) nám to v stredu prišiel ukázať a hovoril, že tá PC verzia je prerobená z Xboxu a že tie koše ktoré si spomínal, tak sa dajú dať iba s joystickom.
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majka0408 »

cozeeeeeeeeeeeee ? no tak to nieeeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry:

tak to je obrovska skoda :( lebo ten hrac naznaci nieco ale nedokonci zavesenie na kôs tak skoda no velka :(
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Mne sa podarilo dat v tej dunk school aj dve sipky aj to isiel vesat ale neviem co je tlacidlo "b6" tak som to nikdy nedal do kosa, ale vesal sa len netrafil. :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tam je treba pouzivat totizto analog, teda gamepad
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Nie, v pohode sa dá dunkovať aj v hre a aj napr. pri Slam Dunk Conteste aj na klávesnici. V hre na to musíte po chvíli hrania prísť, pretože ak sú hráči niekým bránení, v 90% - ách prípadov nezavesia, ale keď sa uvoľnia, tak to pekne "slam" - nú :) A pri dunk conteste si musíte nastaviť klávesy a pomocou nich sa dajú robiť rôzne varianty dunkov, pričom ale musíte tesne pred zakončením smeču ešte aj stlačiť klávesu pre šprint - musíte si to ale poriadne natrénovať v Dunk School.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Pilifo napísal:Nie, v pohode sa dá dunkovať aj v hre a aj napr. pri Slam Dunk Conteste aj na klávesnici. V hre na to musíte po chvíli hrania prísť, pretože ak sú hráči niekým bránení, v 90% - ách prípadov nezavesia, ale keď sa uvoľnia, tak to pekne "slam" - nú :) A pri dunk conteste si musíte nastaviť klávesy a pomocou nich sa dajú robiť rôzne varianty dunkov, pričom ale musíte tesne pred zakončením smeču ešte aj stlačiť klávesu pre šprint - musíte si to ale poriadne natrénovať v Dunk School.
jj ako hovoris...mozem to potvrdit...ja som to mal na 1,2,3,4 a tam som to kombinoval...s otockou alebo s hodenim do vzduchu a v skoku chytenim a zavesenim...buchnutim o zem...atd...proste da sa celkom dobre vyblaznit :)
Napísať odpoveď