nj. sak potrva.. to Kama - bgrip nefixli, nafixli ani silencer switch - chyba zbrani s tlmicom. flash bug frci na d2 v pohode, ci uz v katach na B alebo na schodoch na A. silent bomb som neskusal... to mi nejako uslo. takze ani ja netusim naco ten update. a avatary v tabulke mne frcia len pri rozlisku 1024x768. ja hram na VGA, takze mi je to na 2 veci... este som neskusaj jeden bug... je to od T spawnu, ked idete na dlhu... cez ten tunelik sa da nakuknut trosku ale to nvm kedy skusim, bo ja vacsinou awp hram, takze mierne mfp
Fuxxo napísal:tak nvm ako vam, ale ked sa ja napojim na niektory z tych serverov pod friends, tak tam hra kamos... takze u mna je vsetko ok
haluz je v tom , ze vidim vsetkych friendov bud disconnectovanych alebo len online, ale ked kuknem serveri pod friends tak tam su napr 3.., a ziaden kamos na nich nehra
Silmer napísal:haluz je v tom , ze vidim vsetkych friendov bud disconnectovanych alebo len online, ale ked kuknem serveri pod friends tak tam su napr 3.., a ziaden kamos na nich nehra
tak pravdepodobne to budu ludia v grupach, v ktorych si na steame. ja osobne som v niekoolkych, takze ked dam vo find servers - Friends, tak provider mi hned da ban na 5 minut, za vela spojeni (tolko je tych cwokow co hraju) takze toho sa stale radsej vyvarujem xD
ClicK napísal:Mam problem s pingom na NS do 20 a na steame 70-100 co stym je? zacalo to po tom teplom update plz viete pomoct?
NS som neskusal, ale STEAM servery su pre moju osobu nejake zlagovane... mam zapnuty net_graph 1 a horna ciarka (obvykle zelena) je permanentne zlta.. ako a na AWP serveroch sa vsetko da... dam zoom a lag.. vsetko je ok, pokial nezoomojum.. dam zoom a lag.. proste Valve asi urobili sprostos s updatom... alebo nejaka ina hovadina...
Suffel napísal:inak po tom upade som si aj vsimol ze mi na steame dost skace ping raz mam 20 a zrazu 300 takze dost zaujimave ale predtim mi to nerobili tak nevm..
oprav si cl_updaterate, zrejme mas "101" , novy update ma s tym problemy a nastavi ti to na "20" , daj si "99"