A má to nejaký príbeh alebo je to len behanie po tmavej lodi pred príšerkami. Samozrejme zachraňujete svoju rit a popri tom ešte aj svet
Alebo je to inak?
lekoklatik napísal:A má to nejaký príbeh alebo je to len behanie po tmavej lodi pred príšerkami. Samozrejme zachraňujete svoju rit a popri tom ešte aj svet
Alebo je to inak?
ak chces viac zistit o pribehu pozri si film ktori je k tomu spraveny vola sa Dead Space downfall .inak ja uz stahujem ale bojim sa
TU mate pekny gameplay...
vyzera to fajn.. az na to, ze ked striela na prisery, stale stoji na mieste a necha sa mlatit....
je to ako keby obdoba dooma3
v popise je napisane o com ta hra vlastne je
uplne ma fascinuje fakt, ze na tu hru este len cakam az to u nas vyjde, a zopar ludi to uz preslo, kopec dalsich to uz hra
Potom na keru mariu tam drbu tie nezmyselne ochrany, kvoli ktorym si len odradili velke mnozstvo potencialnych kupcov? Ja s ochranami problem nemam, viem ich akceptovat, no cakal by som, ze budu mat nejaky realny zmysel. Ten mi tam chyba.
hru som dnes v noci presiel trvalo mi to mozno den aj s nejakym prestavakmi. Druhu polku hry som presiel dnes v noci vsade tma s priestorovym zvukom celkom sranda bola ale musim len odporucit konecne kvalitna hra po dlhom case
KoCi napísal:uplne ma fascinuje fakt, ze na tu hru este len cakam az to u nas vyjde, a zopar ludi to uz preslo, kopec dalsich to uz hra
Potom na keru mariu tam drbu tie nezmyselne ochrany, kvoli ktorym si len odradili velke mnozstvo potencialnych kupcov? Ja s ochranami problem nemam, viem ich akceptovat, no cakal by som, ze budu mat nejaky realny zmysel. Ten mi tam chyba.
cez EA Store si to mozes aj tak len predobjednat, navyse ma to vyjde drahsie, ako ked si to kupim u nas normalne v krabici. Tak preco robit taku blbost?