Rapidshare Limit
Ta zmena platí pri účtoch kúpených/predĺžených po 23. 10. Technicky môžeš mať 10GB na deň (ak pár dní nesťahuješ a nazbiera sa ti tam tých 10GB, čo je maximálne množstvo, ktoré sa môže nazbierať).
Inak nejaké dáta navyše sa dajú získať za tie body (neviem, ako sa volajú, ale teraz ich tuším zadarmo dali na 50GB).
Inak nejaké dáta navyše sa dajú získať za tie body (neviem, ako sa volajú, ale teraz ich tuším zadarmo dali na 50GB).
co myslite? ako dlho im to vydrzi ? oni sa zachvilu spamataju, ved si vsimnu, ze rapidne ubudaju zakaznici. ved to strasna blbost, platit 2-krat za jednu sluzbu. 1.za ucet a 2. za traffic. to iba magor mohol vymysliet. Ja uz si rapid nepredplatim pokial sa nespamataju. pojdem skusit cobrashare.sk abo poznate nieco ine ?
Ako písal chrono.. všetko je na rapidshare.. čo máte z toho, že si kúpite konto na nejakom neznámom hostingu, keď nebudete mať z neho čo ťahať? 
Mne rapidshare platí ešte do konca apríla 2009, snáď sa dovtedy zmení situácia, resp. sa vykryštalizuje nový filehosting, kde začnú uploaderi nahadzovať svoje veci.. potom sa rozhodnem, či predĺžiť alebo prejsť ku konkurencii.

Mne rapidshare platí ešte do konca apríla 2009, snáď sa dovtedy zmení situácia, resp. sa vykryštalizuje nový filehosting, kde začnú uploaderi nahadzovať svoje veci.. potom sa rozhodnem, či predĺžiť alebo prejsť ku konkurencii.
Ja viem, o čom je táto téma, ale tie príspevky o tom, ako chcú všetci prejsť na iný filehosting mi pripadajú zvláštne. Určite ešte dosť dlho bude veľká časť uploaderov dávať svoje súbory na RS a nikde nie je záruka, že po tom, ako stúpne zaťaženie iných serverov, nezvýšia cenu za konto aj na nich.Šu-Do napísal:mozno si nepostrehol o com je tato tema, inak celkom sa rozbieha share-rapid
Podľa mňa treba ešte chvíľu počkať, kým sa to všetko stabilizuje (presne ako píše brm).