co mam robit....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

co mam robit....

Príspevok od používateľa Lulu11a »

no neviem ako zact....

Mam holku s ktorou chodim rok a pol.. strasne moc som ju lubim dal by som jej aj to posledne co som mal ale v poslednom case stale do mna hubuje ako sa spravam co robim ze jej to vsetko vadi a tak. ja som ju uz asi prestal lubit ale niesom si isty podla mna ju uz nelubim len neviem ako jej to povedat lebo raz som jej to povedal rozplakala sa a hodila sa na mna ze nieeeeeeeeeeeee..... chcem sa s nou rozist neviem ako bo viem aka je histerka..... proste sa bojim ze si nieco spravi... stale sa len hadame a furt to site dookola uz 2 mesiace... co mam robit ? rozist sa s nou alebo zostat ? a co ak si daco spravi ak sa s nou rozidem ? bo raz uz sa porezala.... DAKUJEM ZA RADU cmuk :oops:
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

ahoj zlato, musime si pohovorit. takymto stylom to nema cenu. stale sa hadame atd. (ak som spravne pochopil, tak zvysok zanikne v jej placi/reve, vymyslat toho teda vela nemusis. a potom sa prisposobis vzniknutej situacii. sice som taketo nebol nuteny nikomu hovorit, ale podla mna by to mohlo vyjst)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kolko mate cmuk rokov?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

fizz napísal:Urcite 12. A teraz sa podme tvarit aki sme dospeli. Vies co, lulu, neries to, je to hlupost, si len decko, este nevies co je laska a problemy. To mame len my dospeli.
Vies co Fizzy, ako to tak citam co ta typka robi, ako sa strasne porezala a ako strasne vyvadza tak mam pocit, ze ked sa rozidu tak si typka trochu poplace, zanadava pred kamoskami aky je dotycny lulu kkt a pojde si najst na diskoteku dalsieho.
Nikto sa tu nechce tvarit ako dospely, ja to dokonca popieram vzdy ked mozem. Ale niektore problemy sa daju riesit dospelo a daju sa riesit detsky. A ver mi, ze afekty a rezanie ten dospely sposob niesu. :wink:
Ing. P@3ot
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ing. P@3ot »

Nj ja som sa tiez raz porezal..som krajal salat a ten sprosty noz bol mokry a smykol sa mi. :cry: Ale terza vazne...spytaj sa jej ze ked ta ma tak rada ze sa chce rezat a skace ti okolo krku ked spomenies rozchod preco do teba furt skace za kazdu somarinu...ze ta to uz nebavi a ze to musite vyriesit...povedz jej ze ju lubis ale takto ta to uz nebavi.
PS: vazne napis kolko mate rokov dost sa z toho dozvieme
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

fakt choré tie dievky v súčastnej dobe...
režú sa, omg, druhí ľudia chcú normálne žiť a nemôžu a takéto pizdy rozmaznané si ubližujú a v skutočnosti vedia veľké hovno o skutočných problémoch...

juj len som sa rozčúlil :P

ale potrebuješ radu: ja by som ju požaloval jej rodičom nech ju zavrú do blázinca, budeš mať aj ty pokoj a ona si môže jedine gebuľu trieskať o mäkké biele steny (tak je to vo filmoch, tak možno bude aj v reále) :surrender:
rád som pomohol ; )
konyk87
King
King

Re: co mam robit....

Príspevok od používateľa konyk87 »

Lulu11a napísal:strasne moc som ju lubim dal by som jej aj to posledne co som mal ale v poslednom case stale do mna hubuje ako sa spravam co robim ze jej to vsetko vadi a tak. ja som ju uz asi prestal lubit ale niesom si isty podla mna ju uz nelubim len neviem ako jej to povedat....
myslim, ze toto nepotrebuje komentar :roll:
ale ked chces radu..preco to neskoncis tak, ako ste to zacali? cez SMS alebo RP na pokeci :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

fizz napísal:Urcite 12. A teraz sa podme tvarit aki sme dospeli. Vies co, lulu, neries to, je to hlupost, si len decko, este nevies co je laska a problemy. To mame len my dospeli.
asi tak
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Odrazu aky ste vsetci dospely, ze fizz. :P

Inac k teme, na nete ti asi tazko niekto poradi ako sa rozist s holkou. Mne je jedno kolko mas rokov, ale poviem ti ze hoc by si mal 12, alebo 20 stale musis vediet sam ako na to, ty z nas poznas tu holku najlepsie a je to v podstate tvoj zivot, ty si musis taketo problemy riesit sam, netreba nic viac iba sa odhodlat a ides, prides, povies, otocis sa a odides. Mas asi jasne ze bude plakat ale co uz taky je zivot, este sa naplace v zivote dost a potom jej dojde, ze toto bola len mala kvapka v krcahu :wink:

A neboj sa nic si nespravi, budem teraz hnusny, ale ked si aj nieco spravi tak mozes byt rad, ze si to uz s takou pipinkou ukoncil.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pockaj si az bude mat narodeniny.. az potom sa s nou rozid. Efekt bude stat za to, fakt.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

nemusíš zhadzovať niečie problémy len preto že tebe sa zdaju detske či malycherne,,,pre teba možno su, ale pre mladého v jeho veku nie, tak buď sa k tomu tak stavaj a napíš mu poriadny prispevok, alebo si tie keci nechaj pre seba. už vidím ako si ty riešila svoju prvú lasku v 15 (napríklad, možno v 16) "šak čo som decko, to nie je problém, ešte nie som dospela,"
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Te-wei: Ten sarkazmus musel citit aj idiot, sorry.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

mi-chau napísal:Pockaj si az bude mat narodeniny.. az potom sa s nou rozid. Efekt bude stat za to, fakt.
to mi pripomina himym a krav maga :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No veď keď sa neustále len chádate a navyše jej stále začína na tebe niečo vadiť, tak si o tom s ňou pohovor, že to musí aj ona vidieť, že vám to neklape a že necítiš to, čo na začiatku.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

No co ti poradit, rozid sa s nou cim skor, budes mat pokoj....a baba to nejako prekona...

BTW: zda sa to iba mne alebo sa tu hromadia temy, ktore autor zalozi a potom si ich ani neprecita :?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ono je take nepísane pravidlo nevery, alebo ako by som to nazval..

zatiaľ čo chlap si prestane svoju frajerku pri nevere všímať, žena pri nevere začne vidieť na svojom frajerovy samé chyby :)
To ma tak napadlo, keď som si to prečítal.
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

ked ju u nelubis tak daj koniec :wink: predsa s nou nechces ostat do smrti zato ze ak sa rozidete tak si ublizi :roll:
alebo si snou pohovor o vasom vstahu ze sa hadate ze dalej to nema zmysel :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

bolek napísal:No veď keď sa neustále len chádate a navyše jej stále začína na tebe niečo vadiť, tak si o tom s ňou pohovor, že to musí aj ona vidieť, že vám to neklape a že necítiš to, čo na začiatku.
No jo. Takto by sa to dalo riešiť za predpokladu, že by sa tá holka chovala racionálne. Berme však do úvahy, že ona sa správa"...raz som jej to povedal rozplakala sa a hodila sa na mna ze nieeeeeeeeeeeee....."štýlom. Čo o nej mimochodom podľa mňa dosť napovedá.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

jezis maria ,ty mas ale problemy ,ver tomu ze existuju aj ovela horsie :roll:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Tak ma napadlo, keď tu riešite to, že ho nechce nechať od nej odísť, raz mi frajerka povedala : " Pokiaľ Ťa nebudem mať ja, tak žiadna.. ak odomňa odídeš jednoducho Ťa zabijem "
No skoro som sa umočil, keď mi to povedala s vážnou tvárou :D
Napísať odpoveď