aspon bude co drtit kym vyde diablo 3
Sacred II.
Sacred II.
tak dnes som si zahral demo a velmi ma bavilo...paci sa mi ze tak zachovali "jednickovsky styl" (a tym padom to nepokazili) a pacia sa mi aj nove veci ako pozbieranie vsetkych predmetov v blizkosti atd...tesim sa na full...co vy?
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ano uz to vyslo asi v piatok ak dobre viem cize ideme tahat
je to uzasna hra a je to nazaj jedina hra na ktoru sa tesim. demo co som hral sopm sice mal v nemcine a ta serafinka znela naozaj dost zaujimavo. Ale aj to demo bolo super. Plna hra bude uzasna
A otazocka. za koho by ste chceli zacat hrat? Ja by som rozmyslal ze sa Temple Guardian asi. A vy?
A otazocka. za koho by ste chceli zacat hrat? Ja by som rozmyslal ze sa Temple Guardian asi. A vy?
-
AXO
Professional
ja sa este nacakam, kym mi dojde hra domov, ale este nie som rozhodnuty za koho, asi budem hrat za 3 sucasne, len save/load a ide sa dalej.....
http://www.sacred2.com/en/das-spiel.html ale celkovo postavy vypadaju good
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2008, 18:01 )
este som si mrkol poziadavky, ludia na nejakej stranke, tusim bonusweb nadavali, ze GTA IV pyta 18GB na disku, no a toto iba 20GB na minimum a 25GB na full... no LOL
Minimum System Requirements:
* 2.4 GHz processor
* 1 GB RAM
* Graphics card 256 MB, from nVidia® GeForce™ 6800 or ATI® Radeon™
* DirectX compatible sound card
* DVD-ROM drive
* 20 GB free Hard Drive (HDD) space
* Windows XP, XP64, Vista, Vista64 • DirectX 9.0d (included with game)
Recommended requirements for a fast, smooth-running game:
* Dual Core 2.0 GHz processor
* 2 GB RAM
* Graphics card 512 MB, ab nVidia GeForce 8800 GTS oder ATI Radeon HD 3870
* DVD-ROM drive
* 5.1 surround sound card (EAX 5.0 compatible, DirectX 9.0d [for XP] or DirectX 10.0 [for Vista] compatible), with surround speakers or headphones
* Mouse with mouse wheel
* 25 GB free Hard Drive (HDD) space
* Microsoft Windows XP (32 / 64 Bit) with Service Pack 3 / Vista 32 / 64 Bit) with Service Pack 1
* DirectX 9.0d (included with game)
* Optional: DSL modem or network card for multiplayer games
ZDROJ: SACRED 2 Official Gamepage
http://www.sacred2.com/en/das-spiel.html ale celkovo postavy vypadaju good
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2008, 18:01 )
este som si mrkol poziadavky, ludia na nejakej stranke, tusim bonusweb nadavali, ze GTA IV pyta 18GB na disku, no a toto iba 20GB na minimum a 25GB na full... no LOL
Minimum System Requirements:
* 2.4 GHz processor
* 1 GB RAM
* Graphics card 256 MB, from nVidia® GeForce™ 6800 or ATI® Radeon™
* DirectX compatible sound card
* DVD-ROM drive
* 20 GB free Hard Drive (HDD) space
* Windows XP, XP64, Vista, Vista64 • DirectX 9.0d (included with game)
Recommended requirements for a fast, smooth-running game:
* 2 GB RAM
* DVD-ROM drive
* 5.1 surround sound card (EAX 5.0 compatible, DirectX 9.0d [for XP] or DirectX 10.0 [for Vista] compatible), with surround speakers or headphones
* Mouse with mouse wheel
* Microsoft Windows XP (32 / 64 Bit) with Service Pack 3 / Vista 32 / 64 Bit) with Service Pack 1
ZDROJ: SACRED 2 Official Gamepage
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
AXO
Professional
* 2 GB RAM
* DVD-ROM drive
* Mouse with mouse wheel
teraz som si vsimol, kedy vlastne vyslo DirectX 9.0d ??
ja to budem instalovat na vistu 64bit, tam som zatial neinstaloval ziadny DX, takze tam bude asi implementovany DX10, alebo si tam mam nainstalovat ten 9.0d, kedze je aj pri recommended zostave ?
* 2 GB RAM
* DVD-ROM drive
* Mouse with mouse wheel
teraz som si vsimol, kedy vlastne vyslo DirectX 9.0d ??
ja to budem instalovat na vistu 64bit, tam som zatial neinstaloval ziadny DX, takze tam bude asi implementovany DX10, alebo si tam mam nainstalovat ten 9.0d, kedze je aj pri recommended zostave ?
-
xXPAINKILLERXx
Star
malo by ro ist aj s tym vistackym DX10. Pretoze ak sa nemylim tak kazdy novy DX obsahuje aj ten stary.AXO napísal:ja to budem instalovat na vistu 64bit, tam som zatial neinstaloval ziadny DX, takze tam bude asi implementovany DX10, alebo si tam mam nainstalovat ten 9.0d, kedze je aj pri recommended zostave ?
-
AXO
Professional
hrava to tu niekto ? ci vsetci cakaju na "oficialne" cracknutie od znamej grupy po 11. novembri/y(ake pismeno?:oops:) ?
ak to ktosi hrava, napiste za aku postavu, aky je lvl a strucne pocity z hry.. diky
ja som zatial iba 24lvl so serafinou, a potom 5lvl s high elfkou, 4lvl s dryadou, inquisitorom, 3lvl so shadow warriorom a 2lvl s temple guardianom 
dlho trva plnenie vedlajsich questov, aj so skillmi speed lore a riding + konom je cestovanie dlhe, portaly mam asi 4 ale aj tak sa treba dostat k nemu a od neho.......
no co.... velky svet je aj zapor aj klad hry...
ak to ktosi hrava, napiste za aku postavu, aky je lvl a strucne pocity z hry.. diky
dlho trva plnenie vedlajsich questov, aj so skillmi speed lore a riding + konom je cestovanie dlhe, portaly mam asi 4 ale aj tak sa treba dostat k nemu a od neho.......
no co.... velky svet je aj zapor aj klad hry...
-
AXO
Professional
ten lvl je 26 podla toho co pisu po nete, ale videl som na youtube postavy lvl 31 a 32 v anglickom jazyku, takze sa radsej predvedcim sam....rochedo napísal:ja cakam na crack pretoze ak dobre viem tak po urcitom leveli sa s tym neda dalej pohnut
az skomcim so serafinou na 26lvl, tak dotiahnem este high elfku, alebo niekoho ineho, kym nepride crack...
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 20:50 )
takze som level 30, zatial ziadne problemy spojene s nelegalnostou hry, obcas to sekne stylom(zvuk - he-he-he-he-he a hra padne do winu), ale to obcas je asi raz, dva krat za den....
teraz mam akurat zakys, hlavny quest ma nazov Through the Wall(po chodniku pridete ku takej stene so zamknutymi dverami a elfka vam povie, ze vas nepusti, "ze si mate pichnut do oka", proste ma nejaky problem so mnou
je tu niekto, kto to hrava, ci ako som pisal vyssie cakate na ofic. release ? mne hra ide OK aj po lvl 26
-
AXO
Professional
ja mam net na XP a sacred na VISTE, takze screen bude neskor, ale podla toho obrazku co si dal(mapu), tak ked prides ku tomu velkemu oranzovemu kruzku(hlavny quest), tak ti to NPC povie, ze ta nepusti dalej, a quest sa oznaci o kusok nizsie..... screen hodim asi za hodinu, aj mapu, aj postavu.MirecPB napísal:AXO: vyznac na mape a hod to sem
+3 screeny, moja dryada a kamosov Inquisitor a ukazka kolko tam je questov
nahodou nevies ako sa da ziskat ten originalny mount - UKAZKA
hram za serafinu pretoze ma plosne kuzlo, resp. skill, takze je to rychle expenie... zavolam si netvorov na okolo a jeden vyskok a mam o par tisic xp viac za sekundu, championom pridam este jeden uder...
//takze tu su tie screeny
- Prílohy
-
MirecPB
Medium Star
mount by mal byt pre kazdu postavu na tom istom mieste, samizda na offic. fore som cital. Kdesi tam pri pobrezi je obchodnik atd. a je tam lod, tak nou sa preveze na jeden ostrov (asi ten s ?)
ta brana sa ti neda len tak otvorit? ja som klikol ako na kazde dvere a otvorila sa, bacha, su tam dvoje dvere v nej. Priznam sa, vtedy som este necital texty, tak neviem co mi hovorila
si ma navnadil na tu seraf, zacnem s nou
ta brana sa ti neda len tak otvorit? ja som klikol ako na kazde dvere a otvorila sa, bacha, su tam dvoje dvere v nej. Priznam sa, vtedy som este necital texty, tak neviem co mi hovorila
-
AXO
Professional
este otazka, ta brana sa ti dala otvorit hned, a prejst cez nu.... hras Light kampan ci shadow kampan ?MirecPB napísal:mount by mal byt pre kazdu postavu na tom istom mieste, samizda na offic. fore som cital. Kdesi tam pri pobrezi je obchodnik atd. a je tam lod, tak nou sa preveze na jeden ostrov (asi ten s ?)
ta brana sa ti neda len tak otvorit? ja som klikol ako na kazde dvere a otvorila sa, bacha, su tam dvoje dvere v nej. Priznam sa, vtedy som este necital texty, tak neviem co mi hovorila![]()
-
AXO
Professional
tak uz viem cim to je... serafina ma na "vyber" len Light kampan a ta elfka je zla..... takze to tam treba nejako obist..... zatial beham v pusti, a ked budem tak 40lvl(za 7 levelov), tak tam pojdem poskusat znovu okolo tej brany....MirecPB napísal:shadow, jj, len som odklikol tu elfku pred nou, a hned otvaral, samizda ale mne to po nej dalo kruzok az za tu branu do dalsieho mesta
//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2008, 20:36 )
/// hmm ak ste niekto v hre blizko, skuste sa tam mrknut aj vy...
blizsie info je v prilohach
myslite, ze to treba mat zadane ako quest aby tam boli ?