čo sa mi pači viac chlpate, alebo oholene nohy u muža!!??
určite sa mi nepačia oholene nohu u muža. je to také smiešne a muž vyzerá ako malý chlapec. chalani nech vas nenapadne holit si nohy! nieste žiadne babovky
ja som si nohy oholil cca 3 krat a pokazde to bolo pravdupovediac na nic ,mam chlpatsie nohy co uz,ked zacnu dorastat je to enprijemne hlavne ak nosite rifle a podobne ,to pichanie a vsetko s tym spojene,to uz ani nehovorim ze sa obcas neprijemne zapalia korienky ked vyrastajuci chlp narazi na pokozku, rozmyslam ze si budem holit nohy len tym sposobom ze kupim holiaci strojcek a skratim na nejaky normalnu hodnotu
oholene nohy u chlapa vyzeraju smiesne.......je to ako decka noha.....alebo gayovska .....tak ale na druhu stranu ak niekomu rastu chlpy na nohach ze si moze copiky robit no tak nech si tie chlpy da radsej dole
INDIGOcorp. napísal:ja som si nohy oholil cca 3 krat a pokazde to bolo pravdupovediac na nic ,mam chlpatsie nohy co uz,ked zacnu dorastat je to enprijemne hlavne ak nosite rifle a podobne ,to pichanie a vsetko s tym spojene,to uz ani nehovorim ze sa obcas neprijemne zapalia korienky ked vyrastajuci chlp narazi na pokozku, rozmyslam ze si budem holit nohy len tym sposobom ze kupim holiaci strojcek a skratim na nejaky normalnu hodnotu
asi tak som to za posledneho polroka zriesil ja... ma nebavi furt mat na nohach teplaky, ale zato nahladko? fuj... uz treba zasa
No ja mam dost chlpate nohy...ale urcite by som ich neoholil.....neviem uz som si na to zvykol...ked som bol mladsí mal som z toho stresy....ale teraz to vobec nejak neriesim...patrí to k chlapom....