hm a nebude to zameno?ZitePunkom napísal:ale čo za slovný druh je odkedy?.. fakt neviem..
Gramaticke Okienko!
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
pryja
Darca
//autoeditácia príspevku ( 12 Oct 2008, 11:31 )hej su vsetky mi isly aj boly aôe teraz tam neni ziadna a nada sa to ani otvorit priecinok s hramy
dalsi vykvet pokecuA len thaq si myslim ez moderatori su super Hlawne maros kramar
//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2008, 17:56 )
skoro mi zabehlo pri jedenihurykany
K tomuto snad nie je co dodat.Beybo napísal:ty neska aka fasa:D
pani ucitelka: ty ja zvas do pondelka asi skapem aky ste hlupi...
paniucitelka chvilu nato spoluziakovi: ty ekd ta v utorok vyvolam ti nebude dosmiechu!
spoluzak jej: sak uz budete mrtva
dalsi spoluzak no a v stredu uz bdue aj pohreb ne?
a dalsi no karmina atak sa nazereme:D:D: my do ujebov:D:D:
//autoeditácia príspevku ( 17 Oct 2008, 20:30 )
Alebo dalsie :
sme mali neska jednu hodinu o dopravnej vychove a sme mali autoskolu taku hru a mali sme ulohu sa dostat s takym chlapcom cez rozne krizovatky do skol ia spoluzakovi teho chlapca stale zabijalo...
a na konci hodini sa ucitelka pita co nam tahodina dala akoze co sme sa naucil ia spoluzak citujem : radsi nechodit do ksoli aby nas nezrazilo auto:D: tam ste mali bt teeez:D
-
tomasito13
Star
Toto je uzasne:
Neukazuje my skrité priečinky a sytemove subori
Neukazuje my skrité priečinky a sytemove subori
O oddelovani casti viet ciarkami a pod. ani nehovorim. + preklepy nevyznacujemJancuk napísal:Mlades sa zmenila niekedy ani nevedeli co je to pc a teraz vsetko sedi na pokeci nie kazdy ale vetsina ako najviac to vidno tu zmenu vonku niekedy sme behavali vonku sme rachali petardy a pod blbosti sme robili a teraz uz je clovek na tolko lenivy ze nemoze zisto o poschodie ku mne ale musi pisat na skype ci idem von ? to je chore podla mna k teme no urazka neurazka pozri podla mna ta nikto nechel urazat ale ti si stale hovoris svoj nazor ano respektujem ho ale vies kvoli neakej karme ist na sud a hovorit ocovy no tak neveim ale ja bi som kaslal na to to su take minimalne problemi v tvojom zivote cakaju ta este tahsie s timito si nelam hlavu a nikoho neobvinuj ze ta uraza vies ako aj ja som ti mohol hovorit ze ano si zakomplexovany alebo co ale ja ti poviem tak smejeu sa tu (secy) na tvojej blbosti ze aku aferu z jednej karmy a temy robis moj nazor neries to tu zabudni na to kasli aj na karmu ta nieje az tak dolezita . Inac timto ti ani nefandim ani nic podla mna si tiez vesmirny clovek ktory zanik sveta bude hadzat na E.t -ho ale nechaj tak Smile timto postom nikoho neurazam ani neponizujem Smile
-
tomasito13
Star
caute newem si rady pri instalaci ked potvrdim lecncnu zmulu mam dat niake meno a heslo ale newem ake mozte mi niekto poradit??
//edit:
hladám jednoduchý program( najlepsie v slovencine alebo cesine, som začiatočník v tomto!!! ), cez ktorý by som lahko tvoril vydea z obrázkou, a aby sa mi tam dala dať aj niaka ta hudba,
dík za odkazy na takéto pregrami
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
tomasito13
Star