tak neviem z akej priciny mi nejde zvuk v Cyberlink Power dvd8 (verzia 8.0), neviem od kedy mi nejde zvuk ale vcera som si chcel prehrat DVD a zistil som ze nejde zvuk, neskor som skusal aj obycajne .vob videa, avi/mpg a pod subory a zvuk nejde, pritom zvuk ide vo vsetkych inych programoch (VLC,WMP 11, nero showtime, ....), uz som to odinstaloval a znova nainstaloval a aj tak zvuk nejde, pricom ten zvuk tam normalne isiel, proste zrazu prestal ist
mam 64bit vistu home premium
za hocijake rady dakujem
nejde zvuk v Power DVD8
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: nejde zvuk v Power DVD8
Ja mam XP a ide mi dobreONdr3j napísal:tak neviem z akej priciny mi nejde zvuk v Cyberlink Power dvd8 (verzia 8.0), neviem od kedy mi nejde zvuk ale vcera som si chcel prehrat DVD a zistil som ze nejde zvuk, neskor som skusal aj obycajne .vob videa, avi/mpg a pod subory a zvuk nejde, pritom zvuk ide vo vsetkych inych programoch (VLC,WMP 11, nero showtime, ....), uz som to odinstaloval a znova nainstaloval a aj tak zvuk nejde, pricom ten zvuk tam normalne isiel, proste zrazu prestal ist
mam 64bit vistu home premium
za hocijake rady dakujem
Re: nejde zvuk v Power DVD8
OMG a kto sa pytal ci to ide v XP, hmmm?vrtulnik napísal:Ja mam XP a ide mi dobre
tie kodeky ma ani nenapadli preinstalovat (mam tiez k-lite) ale zial bez vysledku, stale nejde zvuk 
//autoeditácia príspevku ( 28 Oct 2008, 10:49 )
no problem vyrieseny, dal som tam najnovsiu verziu a z nejakej priciny bol vypnuty zvuk vo zmiesavaci hlasitosti (ale to predtym nebolo lebo to bolo prve co som kukal) takze chvalabohu problem vyrieseny
mozete lock
//autoeditácia príspevku ( 28 Oct 2008, 10:49 )
no problem vyrieseny, dal som tam najnovsiu verziu a z nejakej priciny bol vypnuty zvuk vo zmiesavaci hlasitosti (ale to predtym nebolo lebo to bolo prve co som kukal) takze chvalabohu problem vyrieseny
mozete lock