Zahrajme sa hru: Uhádni videoklip
-
lekoklatik
VIP
To sú čo za pravidlá. Hodím ti taký videoklip ktorý urobím ja sám z nejakej arabsej hudby z čistéhu undergroundu a všetci môžu písakť. Chápeš? Sadni si doma za stolík, naštuduj si pravidlá tém ktoré ťa inšpirovali, spíš si to a potom tu s tým vyrukuj.
btw asi nevieš čo znamená srať si do huby. Nehám tak
btw asi nevieš čo znamená srať si do huby. Nehám tak
-
Iron-Eddie
Light Professional
pozri, stalo sa, čo sa stalo! ale keď si schopný len kritiky, tak si nemáme čo povedať...
toto je na udádnutie videoklipu, nie na bezduché a opakované kritizovanie všetkých a všetkého...
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 21:36 )
toto je na udádnutie videoklipu, nie na bezduché a opakované kritizovanie všetkých a všetkého...
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 21:36 )
klipy, ktoré robia fanúšikovia a dávajú to na YT ako neoficiálne video sa nerátajúlekoklatik napísal:To sú čo za pravidlá. Hodím ti taký videoklip ktorý urobím ja sám z nejakej arabsej hudby z čistéhu undergroundu a všetci môžu písakť.
-
lekoklatik
VIP
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
Oka poviem to takto. hľadal som jediné screen z klipu. Nenašiel som jediný, vlastne som ani mocňc nehľadal, ktorý by bol čitateľný, mám na mysli clip. takže téma je absolúúúútne zbytočná. Proste je to nemysliteľné. serte na to.
Ja osobne som za vveľký lóóóclk
ak neveríte skontrolujte si to, google obrazky, big kvalita, mudvayne napr. screen clip
Ja osobne som za vveľký lóóóclk
totalne nedomyslena tema... hadat videa z utube? ako to dokazuje posledny screen tak pri vacsej dialke nerozoznas interpreta, teda ked vyslovene nepoznas klip nemas sa pri hladani ani od coho "odpichnut". dalej tu niekto porusi pravidla a ty mu to odobris (asi preto, lebo si to uhadol ty), naco su potom vobec nejake?
imho bud klipy aspon v divx kvalite alebo lock
imho bud klipy aspon v divx kvalite alebo lock
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP