nevie mi niekto povedat v com je probleeeeem? ked zacnem hru (ovladat svoju postavu) tak sa mi toci obrazovka stale dookola kolo postavy a neda sa to zastavit. dik
chcem sa opytat tych co hru uz dohrali alebo hraju co hovoria na ovladanie? lebo na niektorom hernom portali som cital ze ovladanie pc verzie nieje najlepsie..ale nikto sa tu nanho nestazoval
webmasterr napísal:chcem sa opytat tych co hru uz dohrali alebo hraju co hovoria na ovladanie? lebo na niektorom hernom portali som cital ze ovladanie pc verzie nieje najlepsie..ale nikto sa tu nanho nestazoval
nestazujem sa , kedze sa na to da v pohodke zvyknut a nastavit si co len chces ... pokial ide o to tak nuz musim vytknut trocha citlivost mysi ked stojis je ok ale ked mieris alebo hybes kamerou pocas pohybu je dost mala.. ale aj na to sa da zvyknut a zvysit si ju mozes, ja osobne som v ovladani menil len to ...
inak nemam co vycitat , super gamesa , za 2 dni, dokopy cca 12 hodin prejdena
Lidi sekol som sa v kapitole 7 kde mate na ten asteroid polozit tu minu ci co to je. Okolo toho asteroidu behaju dva polkruhy. Neviem ako ich spomalit energiou (kam ju namierit) bo bez zpomalenia sa to tam neda polozit.
Dedomil napísal:Lidi sekol som sa v kapitole 7 kde mate na ten asteroid polozit tu minu ci co to je. Okolo toho asteroidu behaju dva polkruhy. Neviem ako ich spomalit energiou (kam ju namierit) bo bez zpomalenia sa to tam neda polozit.
nemas to zastavit ale skocit na ten asteroid tam kde nie su a prejst vonku z lode a tam ho polozit a potom spomalit a odpalit tie vecicky co to vlastne drzia (take tociace sa)
Ludia to ez je ten pajko na lavo obrazovky ma tak byt?lebo je to trosku nezvyk, a neviem skakt ten bezgravitacny skok mi nejde somsa zasekol v tom drapaku kde ho mam aktivovat rucne..Viete mi pomoct ako mam skakat?
Viem viem uz som to presiel. Akonahle som dopisal ten prispevok som nato prisiel. Hra je to dobra, ale co sa tyka tej hororovej atmosfery tak sa mi to nejako nezda. Nieje to zase take strasne. Ale zase krvak je to dobry ako lietaju torza, koncatiny, hlavy celkom sranda.
1C3 napísal:Ludia to ez je ten pajko na lavo obrazovky ma tak byt?lebo je to trosku nezvyk, a neviem skakt ten bezgravitacny skok mi nejde somsa zasekol v tom drapaku kde ho mam aktivovat rucne..Viete mi pomoct ako mam skakat?
predtym ako nieco napises skus si precitat aj prispevky vyssie ... vsetko je vysvetlene , pokial ti skok nejde zmen si ovladanie.
1C3 napísal:Ludia to ez je ten pajko na lavo obrazovky ma tak byt?lebo je to trosku nezvyk, a neviem skakt ten bezgravitacny skok mi nejde somsa zasekol v tom drapaku kde ho mam aktivovat rucne..Viete mi pomoct ako mam skakat?
no ja mam pocit ze si sa este nedostal k tej casti kde vypnes gravitaciu a pouzivas ten skok..lebo bezgravitacny skok mozes pouzit iba v stave beztiaze..nie hocikedy..
btw. ked to je ten lvl co myslim tam musis rychlo ten pokazeny drapak spustit aby sa zachytil, vtedy donho napalit ten spomalovac a rychlo vybehnut vyssie na plosinku a aktivovat vysunutie modulu