DEAD SPACE - tesim sa...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
TripleX
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TripleX »

nevie mi niekto povedat v com je probleeeeem? ked zacnem hru (ovladat svoju postavu) tak sa mi toci obrazovka stale dookola kolo postavy a neda sa to zastavit. dik
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Nemas pripojeny gamepad.
TripleX
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TripleX »

Gangy napísal:Nemas pripojeny gamepad.
jj presne to to bolo. som na to uz prisiel lebo mi to robilo aj pri nhl ked bol pripojeny. ale dik
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

chcem sa opytat tych co hru uz dohrali alebo hraju co hovoria na ovladanie? lebo na niektorom hernom portali som cital ze ovladanie pc verzie nieje najlepsie..ale nikto sa tu nanho nestazoval :cookies:
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

webmasterr napísal:chcem sa opytat tych co hru uz dohrali alebo hraju co hovoria na ovladanie? lebo na niektorom hernom portali som cital ze ovladanie pc verzie nieje najlepsie..ale nikto sa tu nanho nestazoval :cookies:
nestazujem sa , kedze sa na to da v pohodke zvyknut a nastavit si co len chces ... pokial ide o to tak nuz musim vytknut trocha citlivost mysi ked stojis je ok ale ked mieris alebo hybes kamerou pocas pohybu je dost mala.. ale aj na to sa da zvyknut a zvysit si ju mozes, ja osobne som v ovladani menil len to :)...
inak nemam co vycitat , super gamesa , za 2 dni, dokopy cca 12 hodin prejdena
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

No ovladanie nieje najlepsie to je jasne, ale zase prisery na teba neskacu z nejakych zakuti a pod. takze ich v poho sundas.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ja to hram s gamepadom a lepsie je to nez s myskou
Dedomil
King
King

Lidi sekol som sa v kapitole 7 kde mate na ten asteroid polozit tu minu ci co to je. Okolo toho asteroidu behaju dva polkruhy. Neviem ako ich spomalit energiou (kam ju namierit) bo bez zpomalenia sa to tam neda polozit.
xH4wK

Dedomil napísal:Lidi sekol som sa v kapitole 7 kde mate na ten asteroid polozit tu minu ci co to je. Okolo toho asteroidu behaju dva polkruhy. Neviem ako ich spomalit energiou (kam ju namierit) bo bez zpomalenia sa to tam neda polozit.
nemas to zastavit ale skocit na ten asteroid tam kde nie su a prejst vonku z lode a tam ho polozit a potom spomalit a odpalit tie vecicky co to vlastne drzia (take tociace sa)
kesaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kesaj »

vyborna hra, zacal som to hrat a naozaj ma to oslovilo..je to nieco ine, nove ako ostatne hry..trosku keby ovladanie bolo lepsie..ale inak 9/10
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Ludia to ez je ten pajko na lavo obrazovky ma tak byt?lebo je to trosku nezvyk, a neviem skakt ten bezgravitacny skok mi nejde somsa zasekol v tom drapaku kde ho mam aktivovat rucne..Viete mi pomoct ako mam skakat?
Dedomil
King
King

Viem viem uz som to presiel. Akonahle som dopisal ten prispevok som nato prisiel. Hra je to dobra, ale co sa tyka tej hororovej atmosfery tak sa mi to nejako nezda. Nieje to zase take strasne. Ale zase krvak je to dobry ako lietaju torza, koncatiny, hlavy celkom sranda.
xH4wK

1C3 napísal:Ludia to ez je ten pajko na lavo obrazovky ma tak byt?lebo je to trosku nezvyk, a neviem skakt ten bezgravitacny skok mi nejde somsa zasekol v tom drapaku kde ho mam aktivovat rucne..Viete mi pomoct ako mam skakat?
predtym ako nieco napises skus si precitat aj prispevky vyssie ... vsetko je vysvetlene , pokial ti skok nejde zmen si ovladanie.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

1C3 napísal:Ludia to ez je ten pajko na lavo obrazovky ma tak byt?lebo je to trosku nezvyk, a neviem skakt ten bezgravitacny skok mi nejde somsa zasekol v tom drapaku kde ho mam aktivovat rucne..Viete mi pomoct ako mam skakat?
no ja mam pocit ze si sa este nedostal k tej casti kde vypnes gravitaciu a pouzivas ten skok..lebo bezgravitacny skok mozes pouzit iba v stave beztiaze..nie hocikedy..

btw. ked to je ten lvl co myslim tam musis rychlo ten pokazeny drapak spustit aby sa zachytil, vtedy donho napalit ten spomalovac a rychlo vybehnut vyssie na plosinku a aktivovat vysunutie modulu :cookies:

a ano ten pajko ma tak byt nalavo :lol:

//dedomil: nice :twisted:
Dedomil
King
King

Zacal som to hrat druhy krat a dotal som oblek urovne 6. Vid. obr.
Prílohy
oblek_urovne_6.PNG
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

^^ toto je spoiler
HSX
Amateur
Amateur

Re: problem

Príspevok od používateľa HSX »

cawte...ked zapnem hru vypise mi tato tabulka :
Obrázok

a ked pouzijem yasu tak napise toto :
Obrázok

:?

neviete v com je problem ?
pls poradte!
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Tak pouzi Crack :wink:
Dedomil
King
King

Skoda. Oblek urovne 7 asi nieje. 6 je maximum. Ak nahodou je aj iny oblek ci zbrane ako v obchode najdes tak napiste.
HSX
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HSX »

Joker napísal:Tak pouzi Crack :wink:
crack som mal ale aj tak to neslo...ale uz som to vyriesil takze hraaam :D
Napísať odpoveď