Tak moja prvá "poriadna hra " na normálnom PC Athlon 2500+ 256 RAM...
bolo NFS UNDERGROUND - čo mi aj išlo.
A na commodoroch som rád hrával RETAL - stíhačky, ale nikdy som s ňou nevedel pristáť, no a keď mám napísať moju fakt prvú hru na mojej - SEGE bola LEGEND KING (KAGE)
taký ninja skákal po stromoch... A super mario ...
No tak moje prve hry pred 10 rokmi boli jednoznacne Mario,Aladin a dalsie hry takehoto typu.A potom ked v roku 2005 som dostal novy pc tak to bola NHL a FIFA 05 a Need for Speed Underground.
ja si to presne nepamatam ae pamatam sa ked sme mali ete stary pc asik 496tku staru s dosom aa tam bol VLAK (nwm ci poznate prave to mam na mobile hee) a SUPAPLEX (to je ta cervena blbina co vyzierala PC znutra aspon ja som to tak chapal) BANIK (fakt cool pribeh to malo az ked som to prednedavnom zapol tak som pochopil o com to je bo po anglicky som predtym nevedel ani prd) a PRINCE 1 a 2 to su take stare a nie te najnovsie ako WW abo TH a podobne... stare plosinovky a este si pamatam na C&C ten uplne stary... nwm jako sa volal...
jasne a nesmiem zabudnut na take ako DOOM1 a 2 alebo HERETIC to bolo tiez take he...
prva hra ktoru som mal doma bola myslim Pearl Harbor stojite na mieste s kulometom a strielate japonske lietadla ked sme to nainstalovali rodicom bolo asi luto tich penazi za hru tak to niekomu predali
Na PC to bolo F1 od Accolade, úplne som prepadol hre LHX & Chuck Yaeger flying simulator, v pamati z tych úúúplne prvých boli samozrejme aj Prince a Wolfenstein 3D a dlhé noci som strávil aj pri Hereticu.
Ale LHX a Chuck Yeager boli totálne srdcovky ktoré som si zohnal ešte aj po roku 2000 a drtil ...
Prva hra co si pamatam bola na ZX Spectrum, netusim ako sa volala ale hral som tam za nejakeho kozmonauta s jetpackom a mal som strielat nejake priserky, bolo to uz daavno a na pc asi dyna
GothaR napísal:Prva hra, co som hral, bola tusim F1 od Accolade
No a potom na nasom prvom PC to bolo NHL 97.
Presne tak ako ja.. minule som si z bestoldgames.net stiahol tú hru, to boli spomienky ach.. síce inteligencia súperov -10 ale nevadí.. Vtedy som s na tom zabával, a ten cool song na začiatku.. wow. A NHL 97 som tiež paril to bolo na CD Sega Hry.. tam bolo viac hovadín takých.. aj FIFA97, nejaké akčné detské hry.. super.