Problém vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

bushido ma trochu pravdu teraz uz je jina doba.....jinaaa dobaa :wink:
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

Bushido napísal:Trošku máš pravdu hitman, ale tak mi sa bavíme celé dni cez pokec alebo mobil a potom sa už nevieme dočkať kedy budeme spolu a tak to dopadlo no... Ja viem že to treba nechať trochu rozvinúť, ale zas už je za nami tá doba, keď niečo také fungovalo "až po svadbe"
ako samozrejme...ze nie je uz ta doba ze "az po svadbe"...ale uznaj vztah sa buduje ked su dvaja ludia spolu osobne...nie ze ja volam jej a ona mi pise na pokec...a 2x sa stretneme....a booom... :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém vo vzťahu

Príspevok od používateľa triple »

Bushido napísal:....
je to jasné ako facka... presne ti poviem čo sa ti stalo bo sa to stalo aj mne (zhoda náho tiež druhý sex v živote a tiež prvý bol na opitú hlavu takže ten druhý bol v podstate pre mna ako prvý :))
celé to je o tom že si bol isto nervózny.. od nervozity sa ti ani poriadne nepostavil.. v podvedomí si mal otázky čo teraz ,, ako to budem robiť,, čo si asi myslí ked sa mi nece postaviť a takéto hovadiny.. predsa na fajn sex potrebuješ byť aj v psychickej pohode podla mna.. nejakú rolu tam zohral aj kondom (škrtil ťa a tak)..

neboj nič.. nabudúce to bude lepšie.. hlavne sa uvoľni a nemysli na hovadiny.. uvidíš ten rozdiel.. ako sa vraví nikto učený z neba nespadol :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Inak pozeral som pravidlá, je tu povolený takýto topic ?
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Bushido napísal:Inak pozeral som pravidlá, je tu povolený takýto topic ?
Ja by som povedal ze nie, ale tes sa ze Ti ju nechali :D
Inak neviem preco, ale mne by sa tu hodil iny nazov topicu :lol:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

je to jasné ako facka... presne ti poviem čo sa ti stalo bo sa to stalo aj mne (zhoda náho tiež druhý sex v živote a tiež prvý bol na opitú hlavu takže ten druhý bol v podstate pre mna ako prvý Smile)
celé to je o tom že si bol isto nervózny.. od nervozity sa ti ani poriadne nepostavil.. v podvedomí si mal otázky čo teraz ,, ako to budem robiť,, čo si asi myslí ked sa mi nece postaviť a takéto hovadiny.. predsa na fajn sex potrebuješ byť aj v psychickej pohode podla mna.. nejakú rolu tam zohral aj kondom (škrtil ťa a tak)..

neboj nič.. nabudúce to bude lepšie.. hlavne sa uvoľni a nemysli na hovadiny.. uvidíš ten rozdiel.. ako sa vraví nikto učený z neba nespadol Smile
Diky :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

podla mna by tento topic mohol ostať.. nevidím v nom nič také strašné proti pravidlám
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

triple napísal:podla mna by tento topic mohol ostať.. nevidím v nom nič také strašné proti pravidlám
Uz tu boliaj ine temy, ktore podla mna nemali nic spolocne s porusenim (bola tu tema ked chlapik pytal poradit ze holka bola pred par rokmi znasilnena a nevie sa z toho dostat a bal sa aby neurobil nieco pre nu zle - nejako tak cca si pamatam) a tema je uz :smt022 :roll:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Povedzte, čo si mám myslieť o tom, keď ma to dievča v smskách nazíva "láska" ale keď som sa prihlásil na jej nick na pokeci a pozrel si históriu jej správ, písala niekomu, že som super, ale že ma nelúbi. Myslíte, že je to stratené ?
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

strateny si ty,naburat niekomu nick... :roll:
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

myslim ze po tomto uz ano :D :D
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ona mi dala svoj nick a heslo ty "stratený" ach...
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

dala ti heslo a nick stym ze tam mala postu vktorej teba opisovala ze si super no nelubi ta? sranda...

no podla mna ti to podla tohto pise len tak zo srandy,a stratene to neni,zrejme nebolo ani co stratit
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak každý deň mi píše že jej chýbam a volá ma láska, ja ju mám tiež rád. Ale je mi divné, že niekomu ďalšiemu napísala: "je to super chalan, ale nelúbim ho" Ten nick a heslo mi dala už predtým, lebo mi dôveruje, ale ja som dosť nedôverčivý a tak preverujem. A teraz neviem čo si mám o tom myslieť.
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Takýto matroš (vidíme sa par krat, možno len raz do mesiaca, je z daleka a ja tiež, ale máme sa radi) sa má riešiť spôsobom použiť a zahodiť. Alebo si ju nechať a mať inú. Takýto vzťah nemá perspektívu a zbytočne si budeš namýšlať že hej :wink: proste si ťa len namotáva a má v tom prax očividne.
Sám mám v triede takúto ženskú ktorá na teba hádže pohlady a dokonca ti začne vypisovať smsky že laska a podobne a v škole ťa chytá za zadok a hovorí ti že si pekný, potom možno aj bude chvila na niečo viac ale príde zlom ktorý ťa prekvapí a to bude "sorry, ale toto nie...čau" Možno to nieje tvoj prípad ale len tak naokraj vravím :wink: .
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Namotávajú sa možno 17 ročný chlapci, alebo emo, alebo tí čo sú vo vzťahu u nejaký ten mesiac, no ja nie. Ide mi tu o váš názor. A perspektívu to vždy má... Ona býva s rodičmi, takže nemá byt a ja sa teraz od mami sťahuje a v priebehu roka, budem mať zrejme vlastné bývanie. Takže je úplne možné že budeme spolu bývať. Koniec koncov v BA bude mať určite lepšie prac. príležitosti, ale to len tak btw.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tvoj optimizmus je sice pekny, ale v tomto pripade mi pride az prilis idealisticky. Ak vam vyjde to spolocne byvanie, tak drzim palce ma to slusnu perspektivu, ale momentalne... no neviem, nestaval by som na tom az tak ze ideme spolu byvat. Dufam ze to odstahovanie od mamy s nou nema az tak vela spolocneho, ze to nie je dovod iba ceresnicka na torte. :wink:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nie nieje to dôvod, nie som ten typ čo staví všetko na jedného koňa, no chcel som tým povedať, že to nejakú perspektívu má aj napriek tomu že je medzi nami zopár kilometrov...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Dosť realne je, čo tu opisal .:M4jco:. Zhoda nahod, že presne taku som mal aj ja spolužiačku :D

Ale nelam nad ňou hneď palicu. Nevieš, aký vzťah má s dotyčnou (dotyčným) čo mu/jej pisala tu spravu. Možno je to nejaka vplyvna kamaratka, ktora niekedy povedala, že sa hneď len tak nezalubi a submisivne povahy potom takto klučkuju a davaju im za pravdu, aj keď to nie je pravda.

Moj nazor je - nechaj tomu čas, píšte si, skoč tam ešte za ňou. Časom uvidíš sam, či to ma perpektivu. Určite tento vzťah nezahadzuj. Pisal si, že sa len tak nenamotaš, tak potom nie je problem. Ideš dalej.
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

Podľa mňa ide o psychiku v tvojom prípade. Píšeš, že sa ti tá holka zdá príliš divoká, možno hlúpučká. Ty ju proste nemiluješ, nič k nej necítiš, len nejaké sympatie. Možno sa ti páči, ale nie si zamilovaný. Tým pádom si typ muža, ktorých je tak asi 10 percent a nemyslia len na jedno a nie je im jedno s kým budú mať sex. Keby ti to bolo jedno, nedával by si si otázky prečo chcela kondóm, že sa bojí otehotnenia, alebo choroby? Ďalšie ma napadlo to, že ak pri masturbácii je všetko ok, môže ti vadiť ten kondóm. To že si sa netrafil a podobne to nevadí to je normálne. Aj skúsený muž niekedy nechá takéto veci na ženu. Hlavne si s tým nelám hlavu.

//autoeditácia príspevku ( 04 Nov 2008, 9:31 )
Ľudia, neviem prečo niektorí z vás chcú za každú cenu udržať vzťah, v ktorom nie sú šťastní. Ste mladí tak nechať tak a ísť ďalej a hľadať tú pravú-toho pravého. Možno ho nenájdete tak rýchlo, ale raz určite a potom sa nad spomienkami o bývalých len pousmejete a poviete si aké to bolo krásne, spomeniete si ako ste sa pre nejakú babu alebo chalana trápili, ako ste boli zaľúbení a všetko sa zmenilo. nakoniec stretnete niekoho kto vám ukáže tú správnu cestu, vezmete sa, založíte si rodinu a poviete si toto som chcel.
Ale inak to trápenie v láske má svoje čaro, pokiaľ je v zdravej miere.
Napísať odpoveď