F1 2009
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
uz niekolko krat som tu napisal, ze mna osobne nezaujimaju massove keci, cize nejde mi o ziadnu bagatelizaciu cohosi, pripadne kohosi. to ty tu bagatelizujes TR v podani MCL.Tomasito napísal:Omyl, to ty sa tu zufalo(?) snazis porovnavat neporovnatelne, samozrejme za ucelom bagatelizovat fakt, ze Massa urobil zo seba totalneho idiota, pricom Kimi mu nepriamo taktiez nalozil, ked jeho trapne chvastanie sa pomenoval pravymi slovami.
BTW. jasne som napisal, ze vzhladom k okolnostiam, samotnu TR Ferrari v Cine nejdem odsudzovat, pricom som to bol prave ja, kto tu citoval vyjadrenie Lewisa, ktory teamove rozhodnutie Ferrari chape a otvorene priznal aj to, ze by to spravili tiez...
PS: nabuduce sa pokus reagovat na pointu.
a ze ja sa snazim porovnavat neporovnatelne?
najprv k tomu cakaniu: takto podobne to vyzeralo v silverstone tohto roku. kovalainen v 5. kole brzdil ako divy na konci cielovej rovinky a dokonca takmer zisiel z trate len aby nahodou nezavadzal lewisovi v idealnej stope!
nemecko: pekne si to zhodnotil, ale akosi si opomenul fakt, ze lewis dostal za ulohu vyjazdit naskok a dostatocnu rezervu na 2. pitstop. toto pri vsetkej jeho snahe nestihol.
v pripade, ze by neslo o TR a heikky by robil to zaco je plateny, tak lewis by v nemecku nevyhral. argumentovat tym, ze je niekto pocas celej VC rychlejsi je smiesne, lebo ako si sa mohol v tomto roku X krat presvedcit, ze rychlost nemusi stacit na to, aby si niekoho dokazal predbehnut. (jazdci bojujuci o titul nedokazali predbehnut jazdcov bez jedineho bodu v celkovej klasifikacii).
v neposlednom rade mi neslo o to porovnavat TR oboch teamov, ale ked uz ide o to tak tu je moj nazor:
TR zo strany MCL smrdi a je porovnatelna prave s tou TR ferrari z roku 2002!!!
v case ked maju obaja piloti sancu na zisk titulu
lewis po VC GBR 48
heikky po VC GBR 24
a len pre porovnanie (kolko kriku pre TR ferrari 2002)
schumi po VC ESP 44
rubi po VC ESP 6!!!
je takato TR absurdna ale hlavne zamyslenia hodna!!!
ale obe TR ferrari z minuleho a tohto roku su z ineho sudka. tak ako massa minuly rok a kimi tento rok uz nemali sancu na zisk titulu. tak kto tu teraz porovnava neporovnatelne?
a zaverom: "samotnu TR Ferrari v Cine nejdem odsudzovat"
fanusikovia ferrari a fanatici mcl nemaju moralne pravo odsudzovat TR v akomkolvek podani!
Felipe Massa
Na pripomenutie (Ramboverzia z tlacovky spred tyzdna):
- "Viem, že sa veľa hovorilo o mojom predbiehacom manévri na Kimiho v Šanghaji. Vraveli to ale iba tí ľudia, ktorí nechápu ako fungujú tímové športy."
Na pripomenutie (Ramboverzia z tlacovky spred tyzdna):
No CommentO: Čo hovoríte na predbiehací manéver na Kimiho?
FM: V tom čase bolo moje auto najlepšie z celých pretekov. Bola to dobrá fáza, v rámci ktorej som sa dokázal priblížiť ku Kimimu a následne ho predbehnúť.
-
t0m4s3
Admin
Dazd by velku cenu rozhodne ozivil a viacmenej dost znizil Massove sance na akykolvek vysledok s ktorym by mohol bojovat o majstra.ayrton2 napísal:uvidime ake ramboverzie a ake vyhovorky budu po Brazilii ma byt mokro....takze Massa sa moze tesit xixiiix .....teraz ma krija znesie pod ciernu zem ale sak mi si to v praci vysvetlime hehhe
-
t0m4s3
Admin
Na zaklade vacsiny mokrych pretekov (ak nie vsetkych) za posledne dve sezony. Ostatnym pilotom sa to stat sice moze, ale nestalo, pretoze na vode vedia jazdit.dodo_mt napísal:Na zaklade coho si to usudil?? Na zaklade VC Anglicka? Tak isto moze skocit aj Hami..... alebo hociktory iny pilot... Neznizoval by som Massove kvality. Aj ked si myslim ze titul uz moze ziskat len zazrakom.
dodo
nechcem tu prilievat do ohna, uznavam ze hamilton je v sucasnosti na mokrej trati najlepsi... ale realita je taka, ze levis mal v case, kedy sa dostal mimo trat obute intermedialky... ale tam samozrejme skoncilo vela pilotov, zaujimavejsia bola situacia kratko po starte, ked sa lewis zacal prepadavat vid video