siet vista - xp
Potrebujem help s podobnym problemom. Mam cez lan kabel(krizeny) zosietovany PC(XP pro) s notebookom(vista home premium). V PC mam dve sietovky, jedna do booku, druha do modemu(net chello). Zdielanie suborov funguje, problem je vsak, ze mi lokalnu siet(medzi notebookom a PC) ukazuje ako NEIDENTIFIKOVANA SUKROMNA SIET.
Ip pc: 192.168.1.10, maska 255.255.255.0,
ip NB: 192.168.1.20, maska 255.255.255.0,
na pc je povolene zdielanie netu...
Moze mat to, ze mi lokalnu siet medzi bookom a pc ukazuje ako neidentifikovanu vplyv na funkcnost zdielania netu? dik
(so sietami skusenosti nemam skoro ziadne, tak poradte co by sa malo este nastavit, predpokladam, ze este bude treba zadat na NB DNS a to hodnotu ip adresy PC.)
samozrejme ze to bude len docasna zalezitost, kym sa nezozenie router...
Ip pc: 192.168.1.10, maska 255.255.255.0,
ip NB: 192.168.1.20, maska 255.255.255.0,
na pc je povolene zdielanie netu...
Moze mat to, ze mi lokalnu siet medzi bookom a pc ukazuje ako neidentifikovanu vplyv na funkcnost zdielania netu? dik
(so sietami skusenosti nemam skoro ziadne, tak poradte co by sa malo este nastavit, predpokladam, ze este bude treba zadat na NB DNS a to hodnotu ip adresy PC.)
samozrejme ze to bude len docasna zalezitost, kym sa nezozenie router...
-
satelitik11
Medium Professional
ja mam taky problem mam na jednom pc XP a na druhom Vistu ... vsetko je prepojene cez router ... ked som mal XP a XP tak som vedel spustit zdielanie - jednoducho som spustil Miesta v sieti a ukazalo mi jeden komp alebo druhy som zdialanymi zlozkami no teraz v tej Viste netusim ako sa to nastavuje mozte mi niekto poradit prosim Dakujem
Edit : ked mam spusteny XP vidim zdielane zlozky Visty ale naopak nie
Edit : ked mam spusteny XP vidim zdielane zlozky Visty ale naopak nie