CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

lekoklatik napísal:nvm či sa roztrhlo vrece ale cheaterov je tam teraz celý deň plnú fúru :-O
no zrejme ako na vacsine ns serverov :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Adminovanie je roadna práca :D
dnes som dal dvom pánom BAN i keď jednodňový ale kickoval som ostošesť, pretože tam prišli nejaký páni s klanom robiť neporiadok. Bolo to na mape aztec :-P
a každý kce niečo iné. Mno nie je to veru med lízať :oops:
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

lekoklatik napísal:Adminovanie je roadna práca :D
dnes som dal dvom pánom BAN i keď jednodňový ale kickoval som ostošesť, pretože tam prišli nejaký páni s klanom robiť neporiadok. Bolo to na mape aztec :-P
a každý kce niečo iné. Mno nie je to veru med lízať :oops:
sväta pravda....ale s tym hracom Chobot treba neco robit! 5hracov potvrdilo ze ma WH! este sme ho aj niektory spectatovaly a aj ty sam si povedal ze to niekedy pripada jako keby mal.....cize jak to s nim bude? :?
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

Mad Dad napísal:sväta pravda....ale s tym hracom Chobot treba neco robit! 5hracov potvrdilo ze ma WH! este sme ho aj niektory spectatovaly a aj ty sam si povedal ze to niekedy pripada jako keby mal.....cize jak to s nim bude? :?
demo nic?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

LEKOLAKTIK, neviem ci ste tam vcera boli viacery admini, ale nemen prosim mapu kazdych destat minut, lebo si nezahrame dokopy nic. Si menil mapy jak ponozky.

A vcera ci predvcerom tam bo lciter (wh, ab) Ked sme s Mad Dadom pisali, nech pridu vsetci do Spectate, tak sme tam boli asi len 4 zo 17 asi. nacisto kktizmus, este pisu, ze naco pojdeme do spectate, ved tym nic nedokazes. OMG deti ja neviem s cim vas krmia doma fotrovci, ale uz sa zobudte a zacnite sa spravat trosku rozumnejsie.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Lub0$ napísal:LEKOLAKTIK, neviem ci ste tam vcera boli viacery admini, ale nemen prosim mapu kazdych destat minut, lebo si nezahrame dokopy nic. Si menil mapy jak ponozky.

A vcera ci predvcerom tam bo lciter (wh, ab) Ked sme s Mad Dadom pisali, nech pridu vsetci do Spectate, tak sme tam boli asi len 4 zo 17 asi. nacisto kktizmus, este pisu, ze naco pojdeme do spectate, ved tym nic nedokazes. OMG deti ja neviem s cim vas krmia doma fotrovci, ale uz sa zobudte a zacnite sa spravat trosku rozumnejsie.
jo menil mapy ale ked votujete snow pri full servery? :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

ne ne ne, praveze menil mapy z dust na office potom militiu atd atd, cize celkom v pohodde mapy, ale mojli sme ich hrat dlhsie a ne len desat minut.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Len kritizovat viete :) Kedy uz daco pochvalite? Neverim ze je leko horsi admin ako ja :P
lekoklatik
VIP
VIP

Uznavam že som včera menil máp fúru.
Sám na seba som bol nahnevaný a ľutoval som že som prijal práva admina. Ale keď tam boli tupý hráči ktorých som musel kickovať, hneď sa mi nálada vrátila a vžil som sa do adminovania znovu. Mapy som menil kvôli tomu, že na servery som bol takmer celý deň, a so mnou tam často boli asi 8-smi hráči, čiže sme od rána hrali snáĎ každú známu mapu, a konštatovali sme že cs_militia sa nehrá vobec, a popri tom je to úžasná mapa. AKo som si všimol, množstvo hráčov na ňu zabudlo a tak to potom aj vyzeralo :-D
Proste rád by som každému vyhovel, píše leko zmeň to tamto potom to zmeň na hento. Nehal som voľný priebeh votovaniu, votlo sa snow, potom sa votlo dust, inferno. Proste mapy na servery otretapné. Raz som zmenil na snow, bolo nás asi 8 a ponapájalo sa hráčov jak sviňa, tak osm to zmenil na militiu, a každý kto sa odpojil, podľa mňa nemá čo mať CS v PC. Proste viem Že sú tam ľudia čo si kcú zahrať len tak na pol hodku for fun, ale nech potom nechodia na hojka, pretože si myslím Že je to server na úrovni, ja sa tomu snažím len pomôcť. Budem sa snažiť vyhovieť viac a viac a dúfam že bude všetko ok. btw keď nás bolo na servery asi 16, nehal som nech je bud koniec mapy alebo nahodíte rtv, a votovali ste snov, všetkým som napísal, že snow zaručene v takomto počte hrať nebudeme.
Každopádne vždy keď môžem, pomôžem, kcem aby bolo každému dobre, a tak som písal proste nominujte si mapy, aby som vedel do budúcna, čo vás baví a čo nie. myslím, že inak sa vyhovieť nedá. Ja si naštudujem nejaké mapky, aby som vedel čo vás baví.
Budem sa viacej snažiť :oops:
Preto prosím o druhú šancu, nezavrhnite ma hneď.
btw adminovanie sa zatiaľ učím, takže nejačte hneď že kretén kretén ani mapu nevie nominovať. Mno, stáva sa. Veď počkajte keď to už v stredu budem ovládať na výbornú, sa poseriete všetci :-P
Blazer :smt008

//inak som prvý admin na ktorého máte sťažnosti, oomfg :oops:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

leko, jedna fruxovska rada... pokial do teba nepinda cely server ale len nejaky hrac, kludne pouzi tkz. utisovaciu funkciu ... tusim ze sa to vola amx_kick ... :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

A ked pinda cely server pokikuj kazdeho a pobehuj si tam sam :D
Ale neber to ako staznost, iba konstatovanie. Militia ma bavila ale ked si ju hned zmenil tak som mal nervi. :?
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

No tak leko je good admin...bo meni mapy podla poctu hracov co sa casto nestava....len to banovanie by mohol trosku viacej zasvätiť do svojho režimu :D bo asi sa hambi dat ban alebo co................a s tymy mapkami to je pravda...napr Vertigo som tam ani nevidel.... a kopu inych classic CS maps...mohly by sme ich nejako poprebehovat.... :oops:
Fuxxo
Darca
Darca

lekoklatik - pokial robis admina menej ako mesiac, tak to menenie mapiek je bezna vec.. to ta prejde. a ak budes robit admina dlhsie, tak budes rad, ak ti demencia prestane vypisovat na ICQ a do chatu v CS, ze pod zabanovat toho a toho... starsi admini su radi, ked si zmenia nick, a hraju len tak bez prav. nikto neotravuje.. to je lahoda.... xD
lekoklatik
VIP
VIP

ďakujem za rady :oops:

Upozorňujem za TK dávam jednodňový BAN.
Správa pre hráča Luigi. Shamway mi napísal lekoklatik pls daj Luigimu BAN nadávama mi cez mikrofón. Keďže som to nepočul, nemohol som nič robiť. Kcel som mu dohovoriť ale v zápätí zabil spoluhráča shamwaya (TK) takže nie je o čom a bez debaty som mu dal BAN na deň. Potom prišiel na server znovu a písal že je to nespravodlivé. Ale ono to spravodlivé je. Včera som hovoril že bude perma ale stačí na deň si myslím.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

spravne leko. Nech tam je poriadok a nech sa hraci naucia disciplinovane spravat ! TK -> BAN :smt001
Fuxxo
Darca
Darca

lekoklatik - ban za TK davas zbytocne. na to je nejaky plugin... defaultne je nastaveny na 3 TK. ak da 3 TK pocas jednej mapky. tak ho to automaticky zabanuje. takze ban za 1 TK je podla mna somarina. pretoze kazdemu sa stane, ze v nejakej prestrelke (najcastejsie ked rushuje viac hracov a kazdy chce nieco trafit) tak sa vyskytne nejaky TK. ci uz obycajnemu hracovi alebo adminovi. a pokial viem, tak ked das niekomu TK, tak ten koho si killol, ma ponuku punishemntov za TK. samozrejme je tam aj FORGIVE. kazdemu sa stane TK, ten kto to robi umyselne alebo ma zapnute AB na hracov svojho teamu, tak dostane ban na 3 hodky tusim?? to je jedno... ban za TK od admina je blbost... da sa oklamat aj ten plugin, ale to sem nebudem pisat, lebo sa najde 1000 noobov co to bude praktizovat...
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Fuxxo- ano je na to plugin ale toto bol UMYSELNY team kill... alebo ty bezne mieris na spawne na hlavy?
lekoklatik
VIP
VIP

Samozrejme dávam za úmyselné TK. To znamená, keď začne kolo a vidím spoluhráč dal spoluhráča, je to úmyselné, nemyslíš?
Hater
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hater »

lekoklatik napísal:ďakujem za rady :oops:

Upozorňujem za TK dávam jednodňový BAN.
Správa pre hráča Luigi. Shamway mi napísal lekoklatik pls daj Luigimu BAN nadávama mi cez mikrofón. Keďže som to nepočul, nemohol som nič robiť. Kcel som mu dohovoriť ale v zápätí zabil spoluhráča shamwaya (TK) takže nie je o čom a bez debaty som mu dal BAN na deň. Potom prišiel na server znovu a písal že je to nespravodlivé. Ale ono to spravodlivé je. Včera som hovoril že bude perma ale stačí na deň si myslím.
A Luigi sa hnevá. Prečo? Pretože sa klatik riadi systémom čo vidím, riešim, čo nevidím sa ma netýka. Prečo som nadával a TKol Shamwaya?
Pretože ma TKol prvý. A nebolo to také že by ma v zápale boja nechtiac trafil. Konkrétne militia- v šachte sa svieti. Shamik zhasol svetlo, ja som ho znova zasvietil, pretože som chcel vidieť čo sa predomnou deje. Potom ako som sa od vypínača otočil späť na Shamwaya som dostal jeho uspčkom asi pať rán. A hneď nato sa reconnectol aby nedostal odo mňa trest. Tomuto ja hovorím nespravodlivosť, pretože to spravodlivé nie je. Mňa zabanuješ, deň nemôžem hrať a Sham sa mi zatiaľ vysmieva aký je múdry a že ako ma oblafol.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Mohol by niekto odoslať do prdele hráča Jigsaw? Dnes ma stále dával a to tak že teamkill čistý. Len s spawnem a on ma už zabije. A ban nanho nešiel.. ak to je admin tak by ste mali nejak porozmýšlať akých debilov tam berete ak nie tak ho zabanovať magora.
(Ten jeden death by FF má odomňa keď som stál za ním, tak sorry :D ).
Zamknuté