Jo zase moja tema,co uz. Poradte nejake srandy co sa robi na izbach aj najhrubsieho zrna. Napisem co robime mozno pomozete s dalsimi kuskami.
Spolubyvajucemu sme vyliali skoro cely sprchovy sampon a naliali sme mu tam olej. Strasenie je na beznom poriadku,hlavne ked idete v noci stat a dakto je v tej tme na hajzli. (vcerajsi pripad) Dalej sme ukoristili POUZIVANE dievcenske tanga a obliekli ich spolubyvajucemu na notebook. (spolubyvajuci je vseobecne furt to schyta niekto iny) Nasledne Sme dalsiemu dali tanga do pradla spinaveho a ked to zobrral domov mama ho skoro zabila. vystriekali sme cely kecup na susedne dvere vedlajsej izby samozrejme. Skryvame si veci vsade mozne. (botasky do mraznicky a tak) Trebalo by to este niecym osviezit planujem kupit nejake silne prehanadlo....
Taka nuda tu je v ziline,zlate casy na vychode ked sa jeden kamarat druhemu vysral do topanok.. alebo mu nastali do dzusu a on to potom vypil.
tiež to vidím (mentálne) na základku. Ja bývam na priváte so super partou. Kečup si hadam nebudem po byte striekať aby som to potom upratoval a zle si tiež nerobíme, lebo máme dosť rozumu na to aby sme sa k sebe správali ako ludia.
nechaj ma hadat - skupinka blbeckov, co nemali zrovna stastne detstvo doma, sa nasla na intraku a "liecia" si svoje komplexy robenim debilin, ake dnes nerobia snad uz ani male decka?
KoCi napísal:nechaj ma hadat - skupinka blbeckov, co nemali zrovna stastne detstvo doma, sa nasla na intraku a "liecia" si svoje komplexy robenim debilin, ake dnes nerobia snad uz ani male decka?
Aka je prva cena?
NO a ? vy co ? sedite na intraku a poctivo sa ucite nie? a ked nemate co robit napijete sa palenky a ZNOVA sa ucite az dokym vas to nepolozi a neidete spat,jeeezisi vravim kto neni z vychodu nevie co je to sranda. S vami si vylet predstavit neviem. To musela byt s vami raidna nuda na taboroch,skolach v prirode alebo lyziaraku....
ja sedim doma pod maminou suknou a chrumem babovku - pri napade robit nieco zle, ma pacne po prstoch, ozenie sa zbierkou zakonov a ja sa dam do naramneho usedaveho placu - asi som fakt nenormalny ja...
Vies Qwerty ty uz si v takom veku, ze by si mal byt rozumovo zrely na zalozenie rodiny, to znamena, ze by si sa mal postarat o zenu a o deti. Niekedy sa ludia brali v 18stich, vies si to predstavit ako by to dopadlo s tebou? Ostriekaval by si svoju zenu a dieta s kecupom a natieral by si ich v noci so zubnou pastou? Ty asi hej.....cize to znamena, ze este niesi dost vyspely na vaznejsi vztah, co vyplyva aj z tvojich tem a celkovo prispevkov. Neber to ako urazku, iba ako konstatovanie
btw, som tiez z vychodu a zabavit sa da inac ako s kecupom a podobnymi "srandami"
sranda je jedna vec,ale nebudem predsa davat niekomu do jedla prehanadlo alebo podobne hovadiny...pre teba to mozno sranda je,ale presediet potom cely den na wc by si urcite nechcel ani ty...
qwerty-xyz napísal:kto neni z vychodu nevie co je to sranda
no sranda v 20tich vyzera trochu inak nez sranda v 15tich... a to co si popisal mi pride trapne aj na tych 15 my sa vieme bavit neboj... ale po svojom, nie sranim do topakok cudzich ludi to je skor na ustav alebo poraidny vyprask...
Tempus7 napísal:To je akože sranda? Ak by to mne niekto urobil tak rana na tvár okamžite...
Samozrejme ja sa však takýmito "ľudmi" neobklopujem...
dvom reprezentantom slovenska v boxe,srandista si riadny. by si lezal pod sekudnou na zemi...(neboj nic on im tiez porobil somariny )
A dalsiemu kolegovi. No a ? co to ma s mojou vyspelostou? mam chut teraz zakladat taketo temy tak zakladam a postavte sa vsetci na hlavu,alebo nech mi ich admini pozamykaju alebo ich pomazte. Mozte si aspon chytat prispevocky aj ked sa mi k nicomu poriadne nevyjadrite. Mi nevravte ze ste NIIIIIKDY nespravili ziadnu volovinu druhemu,az take neviniatka zo seba nerobte...
A vsetky tie "srandy" robia tebe pricom po nociach po tichu v posteli places a chces ist domov. Ale tem kde si sa vyplakaval aky si chudak tu uz bolo dost, tak si sa rozhodol ze tentokrat to podas nejak inak.
qwerty-xyz napísal:dvom reprezentantom slovenska v boxe,srandista si riadny. by si lezal pod sekudnou na zemi...(neboj nic on im tiez porobil somariny )
A dalsiemu kolegovi. No a ? co to ma s mojou vyspelostou? mam chut teraz zakladat taketo temy tak zakladam a postavte sa vsetci na hlavu,alebo nech mi ich admini pozamykaju alebo ich pomazte. Mozte si aspon chytat prispevocky aj ked sa mi k nicomu poriadne nevyjadrite. Mi nevravte ze ste NIIIIIKDY nespravili ziadnu volovinu druhemu,az take neviniatka zo seba nerobte...
nikto tu zo seba nerobi neviniatko len si myslim,ze vsetko ma svoje hranice a keby mi take nieco spravili spolubyvajuce,tak sa asi troska zamyslim nad tym,ci su ,,v pohode"...(chvalabohu,na moje dracice sa nemozem stazovat )
ale ked vam to takto vyhovuje,tak je to asi ok,aspon pre vas
qwerty-xyz napísal:dvom reprezentantom slovenska v boxe,srandista si riadny. by si lezal pod sekudnou na zemi...(neboj nic on im tiez porobil somariny )
Nie je to tak dávno čo si tu básnil o samovražde. Je dosť možné, že ak sa budeš takto baviť tak sa o to postará niekto iný. Spomínal si reprezentantov v boxe, vôbec by som sa nečudoval keby v zápale hnevu neodhadol svoju silu a na dverách by nebol flak len od kečupu. A možno budem sviňa, ale aj ti to prajem. Snáď by to z teba spravilo človeka