freelancer
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
freelancer
Poznate niekdo tuto hru?Ja to akurat zacinam hrat.
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: freelancer
poznam, co by si si prosil ?mARILYN mANSON napísal:Poznate niekdo tuto hru?Ja to akurat zacinam hrat.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ak to hras prvy krat, tak si davaj zbrane, ktore maju velky refire rate(strielaju rychlo), ale maju mensi damage.... lepsie sa trafis do nepriatela.... potom, neskor, ked uz budes vediet predvidat kam ma namierene nepriatel, tak si davaj vacsi dmg a pomalsie strielajuce... ale nic pod 3.03 sa uz neoplati, podla mna.....
po prejdeni hry, zabehni do omicron alpha(alebo omicron gamma, dlho som to nehral) do unknown systemu na nomadov(minozemstania, pocas pribehu sa s nimi stretnes, nemaju stity), padaju z nich zbrane, ktore nezeru energiu a maju slusny pomer dmg/refire rate.....
pri manevrovani pouzivaj engine kill(vypne motor, a letis dalej....stav beztiaze....takze sa rozbehni TABulatorom, a stlac Z, alebo Y podla klavesnice... rychlost by ti mala ostat a len sa mysou tocis, mozes cuvat rychlostou 199"niecoho"), chce to trochu praxe....
keby nieco tak sa pytaj
po prejdeni hry, zabehni do omicron alpha(alebo omicron gamma, dlho som to nehral) do unknown systemu na nomadov(minozemstania, pocas pribehu sa s nimi stretnes, nemaju stity), padaju z nich zbrane, ktore nezeru energiu a maju slusny pomer dmg/refire rate.....
pri manevrovani pouzivaj engine kill(vypne motor, a letis dalej....stav beztiaze....takze sa rozbehni TABulatorom, a stlac Z, alebo Y podla klavesnice... rychlost by ti mala ostat a len sa mysou tocis, mozes cuvat rychlostou 199"niecoho"), chce to trochu praxe....
keby nieco tak sa pytaj
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Že dobrá ?? Je to tá najlepšia hra na svete !!!
Prešla som ju už síce veľmi dávno, ale znova som si ju nainštalovala že idem hrať po sieti, ale nejako mi to nefunguje. Zobrazí servery - kopu serverov, ale nedá sa ani na 1 pripojiť
PS : Lode si zo začiatku kupuj iba na battleshipoch. Ale Sabre kúpiš iba u Outcastov a u Red Hessiancov. Tú čo ti dajú na začiatku, ale musíš ju chvíľu mať.
Prešla som ju už síce veľmi dávno, ale znova som si ju nainštalovala že idem hrať po sieti, ale nejako mi to nefunguje. Zobrazí servery - kopu serverov, ale nedá sa ani na 1 pripojiť
Ale treba mať silnú loď - napr. SABRE lebo do slabých lodí sa nenamontujú. !padaju z nich zbrane, ktore nezeru energiu a maju slusny pomer dmg/refire rate.....
PS : Lode si zo začiatku kupuj iba na battleshipoch. Ale Sabre kúpiš iba u Outcastov a u Red Hessiancov. Tú čo ti dajú na začiatku, ale musíš ju chvíľu mať.