Vazny problem z Ipod Touch

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
The Calvin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vazny problem z Ipod Touch

Príspevok od používateľa The Calvin »

Cize nie dlhu dobu mam doma Ipod Touch 8 Gb prvej generacie , kupil som ho uz pouzivany ale to nieje podstatne pretozeee chyba asi nieje v tom ale v tom co sa mi stalo:

Pohodove vecerne surfovanie na nete cez safari na ipode ked tu som neako proste porobil viac veci a vsetko sa to seklo potom seklo seklo a potom zrazu nic sa vypol myslel som si ok v pohode bud sa zapne a ked nie tak ho napichnem na PC a cez itunes dam restore lenze po napichuti na PC neregaguje !! :cry:

takze to hlavne : Po seknuti sa mi nekce zapnut ipod ani po napojeni na pc na ktore nereaguje , ipod bol len jailbreaknuty ziadne ine zasahy do software aplikacie som mal len z appstore a cydie

PROSIM POMOOOC :cry: :cry:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A preco si s tym v mobilnych telefonoch?

//ok, dakujem za vysvetlenie. Ja som si to pomylila s mp3 prehravacom.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pryja napísal:A preco si s tym v mobilnych telefonoch?
pretoze tu patria aj PDA cka (aj ked to nie je pda), a jednoducho sa to podla mna napr inde ani zaradit nemoze.... :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

servis... :wink:
restartnu ho a pojde ...
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

skus pre tu haluz podrzat tlacitko na zamknutie a home spolu (niekolko sekund), moj iphone to ozivilo
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Stopa napísal:skus pre tu haluz podrzat tlacitko na zamknutie a home spolu (niekolko sekund), moj iphone to ozivilo
Cosiii skusal som to asi 100x len napriklad ten na zamknutie som drzal nic potom home niic a teraz aj obidve som skusal ale asi som nie dlho no diki K+ :) :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

cau, takze ti uz ide?
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:cau, takze ti uz ide?
Jou jou ide :)) :oops: :P
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

a co si s nim spravil podrzal si tie tlacidla?
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:a co si s nim spravil podrzal si tie tlacidla?
No vies mne sa to stalo vecer a hned rano som skusal drzat len gombik na zapnutie asi tak aj minutu potom len home a mozno aj 2x spolu ale nie velmi dlho a teraz rano som skusil dlhoo a ideee :D:D
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

mne ked padol tak som to drzal asi minutu a potom sa 10 minut zapinal :lol: extrem ako sa patri
pepppe
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pepppe »

aj mne sa to stalo ale uz ide v pohode :idea:
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No cize aby som zbytocne nezakladal dalsiu temu tak svoj dalsi problem dam zasa sem.

Cize iTunes vôbec nereaguje na napojenie iPodu k PC i ked PC vypise ze iPod bol zapojeny. Skusal som preinstalovat iTunes - Nic a ked som dal resetnut cely iPod tak pyta uz pripojenie k iTunes lenze to nanho nereaguje cize sa nema ako nahrad firmware takze iPod stoji len tak a ukazuje ze by sa rad napojil na PC. plus co som si vsimol ze sa zacal neako velmi vybijat v noci idem prec z PC spat necham ho len tak napojeny na PC plna baterka a rano je uz len 10 % :? :? Co sa to deje ?
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Daj ho do DFU, preinštaluj FW na 3.0, a treba mať najnovšie iTunes stiahnuté ako aktualizáciu v predošlých iTunes.
Možno si nainštaloval nejaký program, čo beží v pozadí, napr. iBluetooth ktorý beží aj po vypnutí a parádne vybíja baterku. Preinštalovaním dostaneš baterku určite do pôv. stavu.

http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ <-tu si stiahni fw iPod touch 1G (3.0/7A341)

(DFU mod- zapnuty iPod - power+home 10 sekúnd dohromady, potom stále držať home, kým ti iTunes nehodí DFU hlášku. Potom SHIFT+restore a vybrať 3.0)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Andreso napísal:Daj ho do DFU, preinštaluj FW na 3.0, a treba mať najnovšie iTunes stiahnuté ako aktualizáciu v predošlých iTunes.
Možno si nainštaloval nejaký program, čo beží v pozadí, napr. iBluetooth ktorý beží aj po vypnutí a parádne vybíja baterku. Preinštalovaním dostaneš baterku určite do pôv. stavu.
Co je to DFU a nemozem ho preinstalovat ked nanho iTunes nereaguje a mam iPod touch cize bluetooth to nema a nieje to ziadnou aplikaciou
Napísať odpoveď