soft na vytiahnutie hudby z hry
soft na vytiahnutie hudby z hry
caves...chcel by som sa opytat, ci niekto nepozna nejaky program co dokaze vytiahnut hudbu z hier...kamarat mi hovoril, ze take nieco je, len nevedel nazov...diiik zatim
Re: soft na vytiahnutie hudby z hry
Teraz si niesom isty na 100 % ale tie songy su ulozene niekde kde mas nainstalovanu hru.. tam to pohladas sounds alebo niekde.. malo by to tam byt.. ziaden soft ti netrebagabberman napísal:caves...chcel by som sa opytat, ci niekto nepozna nejaky program co dokaze vytiahnut hudbu z hier...kamarat mi hovoril, ze take nieco je, len nevedel nazov...diiik zatim
-
petanorech
Light Star
O akú hru ide?...gabberman napísal:caves...chcel by som sa opytat, ci niekto nepozna nejaky program co dokaze vytiahnut hudbu z hier...kamarat mi hovoril, ze take nieco je, len nevedel nazov...diiik zatim
Veľa takýchto softov nájdeš na fan-stránkach k danej hre...viem, že niečo také som mal na Need For Speed.
Viacero oficialnych soundtrackov NFS mam doma. Je to pohodlenjsie zohnat si OST ako sa mordovat cucanim to z nejakej hry pochybným programom.petanorech napísal:..viem, že niečo také som mal na Need For Speed.
Howgh.
neviem či pomôže Game Extractor. kedysi som ho na čosi potreboval a leží mi na disku 
vsetkym strasne moc dakujem za prispevky,vyskusam hned ako budem mat cas. ide mi o hru gothic3,paci sa mi tam jeden song a chcel by som si urobit mp3(no aj ine fantasy hry maju super hudbu)...hladal som to aj adresary s hrou,no nenasiel som nic...skusim ten soft co ste pisali...esteraz dik,vsetci k+
edit /// no skusal som ten extractor,no nenasiel mi nic (ale uplne nic na disku)
moze to byt tym,ze ja mam vistu a na tej stranke medzi podporovanymi systemami vista neni?
edit /// no skusal som ten extractor,no nenasiel mi nic (ale uplne nic na disku)
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vyber v tom extractore konkretny subor v ktorom si myslis ze by to mohlo byt a zaskrtni vsetky hladane subory... Inak to moze to byt bud tym ze mas vistu (ja som to naposledy skusal na win98) alebo tym ze ta hra vyuziva vlastny format, takze aj ked to vytiahnes, bude ti to na nic pretoze v tom nicom neprehras. Najistejsie je spustit to co by si chcel vyextrahovat priamo v hre a nahravat vsetko co ide na vystup (napr. ako som opisal v tejto teme: http://www.hojko.com/post997664.html)