surna pomoc s vistou
-
marilynman
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
surna pomoc s vistou
mam notebook nejde mi nahodit vista proste uvodne nacitavanie a znovu restart a znovu a znovu neviem co mam robit uz s tym som hotovy....
neviete mi poradit c tam mam 32 alebo 64 bit vistu jak to zistim? lebo predpokladam ze vsetky veci mam ulozne na hdd na D-ecku ale neviem sa tam niajak dostat...prosim o surnu pomoc dakujem
neviete mi poradit c tam mam 32 alebo 64 bit vistu jak to zistim? lebo predpokladam ze vsetky veci mam ulozne na hdd na D-ecku ale neviem sa tam niajak dostat...prosim o surnu pomoc dakujem
-
marilynman
Medium Star
-
marilynman
Medium Star
len ja som odisnsatoval icq 6 klasickym sposobom cez ovladaci panel potom sa mi dlho vypinal a uz viac nenaskocil...a vistu nemam na cd nedali mi ju s notebookom
//autoeditácia príspevku ( 28 Oct 2008, 23:35 )
//autoeditácia príspevku ( 28 Oct 2008, 23:35 )
taku ponuku tam vobec nemam mam tam tu klasicku safe mode...atd po normal spustit ale proste nech dam aku kolvek moznost tak ma to restartneluky133 napísal:Máš tam ponuku aj naštarovať systém v poslednej dobrek konfigurácií či ako je to tam napísané? Skúšal si aj to? Ak ti to bude stále robiť tak jedine skús dať opravu... A čo si robil pred tým než to to začalo robiť? Mňa napadá aj chyba HW napr. disky alebo ramky, že sa začne resetovať...
-
marilynman
Medium Star
nemas niky kink? je tu pisane ze home esdition a bolo to czmakaveli napísal:tak si od niekoho pozicaj/stiahni instalacne dvd.. verziu aj so seriovym cislom budes mat na nalepke na spodnej strane notebooku.. teda ak to bol ntb s nainstalovanou vistou
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2008, 8:25 )
ako zistim ci potrebujem 32 bitovu alebo 64 bitovu verziu?
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2008, 8:58 )
a ak mam teda ovladace a vsetko ulozene na decku neda sa niak napojit hdd z notebooku niekam ze by som to mool stiahnut a ked budem napalovat tu wistu je treba nieco zadat aby to bolo akoze systemove dvd?
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2008, 16:10 )
tak som si stiahol vistu dal som si aj boot ako prve dvd a aj tak mi to nechce nacitat krista...co mam zle musim to niak specialne napalit?
-
Cyrus666
Light Professional
typ notasa, znacka a HWmarilynman napísal:nemas niky kink? je tu pisane ze home esdition a bolo to cz
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2008, 8:25 )
ako zistim ci potrebujem 32 bitovu alebo 64 bitovu verziu?
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2008, 8:58 )
a ak mam teda ovladace a vsetko ulozene na decku neda sa niak napojit hdd z notebooku niekam ze by som to mool stiahnut a ked budem napalovat tu wistu je treba nieco zadat aby to bolo akoze systemove dvd?
//autoeditácia príspevku ( 29 Oct 2008, 16:10 )
tak som si stiahol vistu dal som si aj boot ako prve dvd a aj tak mi to nechce nacitat krista...co mam zle musim to niak specialne napalit?
-
marilynman
Medium Star