caute co si myslite ktory mam zobrat.. len z cista praktickeho hladiska... je novy od t-mobile.. nebude 8gb malo a 16 vela? co poviete.. a keby ho chcem potom predat tak ktory sa preda lepsie a lepsiu cenu? ..
dik
a este otazka.. cita i phone aj PDF subory?
avi.. teda ci ho budem moct pouzivat na filmy a citanie knih a pod.. alebo je to kus plastu ktory nevyuzijem?
16GB (jeden nikdy nevie), vyuzitie musis zvazit sam, kazdy, kto si tento stroj kupuje by mal vediet co to vie, a co nie, aby nebol potom sklamany a nenadaval zbytocne (prakticky na svoju hlupost).
neberem ale vsade kde som mam wifi... takze to prakticky nepotrebujem.. inac ma to aj gps primac? lebo niekde neuvadzaju a niekde ano. .a cakam ci stihne do piatku dojst 16 a ak ne tak berem 8 ... ale predbezne berem 16gb..
nejde mi o imidzofku ale o wifi velky display.. a mozno doistalovat programy.. co viem ze ide aj u N95 ale n95 mi nesedi.. uz ju nechcem viac..
kym clovek napise stranku tak umre.. bez dotykoveho displ. sa na nete nepohnes... takze asi tak..
tak to GPS by som vas este poprosil neujake info..
ok na zavaznu objednavku kupena 16gb verzia .dufam ze budem spokojny... este jedna zavazna otazka.. ake prevedenie predava t mobile pri 16gb modeloch? cierne biele al. strieborne? ... ja by som chcel biele.. kua... ale mam pocit ze t-mobile take ani na skladoch nema.. ma same cierne..
kamarat ma 16 gb iPhone biely, s T-Mobilu, sa mi zda že 16 GB su len biele, a 8 gb len čierne, a uvidíš že časom ti bude aj 16 GB málo, ja som sa rozhodoval medzi touchom a classicom a kupil som nakoniec 80 gb classic, a už mi začína byť málo...xDD a na konverziu je dobrý program Videora iPod Converter, za 20 minut mam skonvertovany film...
dosť ich je bezplatných aj na app store a tak, a na starom iPhone sa dal jednoducho spraiť jailbrake a stahovať do nho všetko možne, neviem či to funguje ešte aj na novom,to už potom nájdeš neboj...
Masaker napísal:jailbrake ide spravit aj na novom.. ale bojim sa ze padne zaruka..
a bude sa dat cez bluetooth pripojit gps modul.. pretoze nebudem mat net pausal..
Cez BT asi tažko, kedže iPhone poporuje len bezdrôtové pripojenie cez wi-fi..