paradny diel.. ale urcite sa nevyrovna dielu kde stretol Peter Sylara v buducnosti.. tak ci tak.. trosku sa to uz vyjasnuje.. kto vie co sa stane s Tracy a Nathanom u Suresha...
Peter teraz nema ani kkt... Adam Monroe sa rozprasil zrejme preto, ze Patreli mu vysal schopnost regeneracie a kedze adam uz mal par stovak rokov tak aj tak vyzeral
Peter vs Sylar.. heh... Sylar padol celkom skoro... teraz neni ani Sylar, ani Peter.. omg dpc... inak ta scena s claire a jej matkami a tym psychosom bola fajn... nj uvidime, co bude dalej
tak som zvedavy ako sa vyriesi ten petrov pad .. lebo sedem poschodi je sedem poschodi, snad nejak nadobudne naspat tie svoje schopnosti, najlepsie je ze som si myslel ze Sylar bude patrit mezdi tych dobrych ale tak co uz no
kto nevidel poslednu cast nech necita
Sylar ho zachranil, spomalil ho pri pade, sam to Peter povedal a tak ostava otazka Sylar bude na strane maminej? alebo uveril reciam otca...
Bral by som radsej keby Sylar bol s otcom a Peter na maminej strane ( ALE ABY MAL SCHOPNOSTI ) kua drat !!....Proste soda no..Jedine zeby sa Hiro vratil v case a upozornil Petra....alebo by ho zastavil inak uz fakt nvm co a ako...
kks... toto je uz zamotavacka ako svina... SPOJLERS
El sa vrati, tusim ju zabili a ukazali ako umrela, v leveli 5, Matt umrie, ale no.. fiktivna smrt, Pattreli starsi, preplo mu v hlave, ale Sylar.. to je spicka serialu, pride, vsetkych rozbije a je to... inak vedel som, ze kedze Peter ten pad prezil, ze mu musel niekto pomoct, alebo mu ostala stipka zo schopnosti, ale podla toho, ked sa patreli opytal Sylara ako to mohol prezit, tak na Sylarovi pri odpovedi bolo jasne, ze s tym nieco mal... hrozne nudne su sceny s tym africanom a Hirom s Andom.. inak ok, ale predosle dva diely boli vymakanejsie
Su nudne, ale u mna jediny sposob ako napravit Petrovu chybu (prist o schopnoti) je Hiro, on stale zohrava najvacsiu rolu ci uz v 2 serii ale aj 1...Dufam ze sa vrati do minulosti a Petra so Sylarom spoji..alebo nieco take
v tom pripade si este pekne dlho pockame, pretoze Hiro je teraz pekne dosrany, ale kedze predpokladam, ze je teraz v stave tom, ze je niekde v buducnosti, mozno ho to postavi na nohy ked sa vrati s5
Njn Hiro, je vysraty az to boli, by na neho mohol kusok viacej tlacit Ando, ale tiez aj Policajt, omg co by on mohol robit s tou schopnostou... a nic
Ale tak posledna cast stala za to... A nemyslim si ze policajtov otec je mrtvy, pretoze na jeho mieste by som vkuse hral ze som niekde cize... Myslim ze sa mame na co este tesit....
kachna napísal:nechapem preco si petrov otec nevzal mattovho otca schopnost...
ja myslim ze by ju nedokazal tak dobre ovladat ako on. Vidno to na Mattovi, to ze vie aj nieco ine ako citat myslienky zistil tusim az v 2. serii. Viac sa mu hodilo mat vyskillovaneho mindreadera ako byt sam amaterskym
nemyslim si, ze Mattov otec je mrtvy, kedze pre neho nie je problem vytvorit iluziu pre blondinku aby si myslela, ze ho Pettreli zabil. A takto aspon donuti Matta prist do spolocnosti pomstit sa..
Spojler napísal:Zacinam mat strach z toho ich otca, si berie schopnosti ako chce a ked teraz zoberie aj Hirovu, tak uz nechapem ako ho bude mozne zastavit.