MHD cipova karta - co vsetko potrebujem

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
existpierre
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

MHD cipova karta - co vsetko potrebujem

Príspevok od používateľa existpierre »

Ahojte,

Chcem si vybavit cipovu MHD kartu, no u mna je SAD dost daleko, tak aby som nebehal ako kon, chcel by som sa opytat, kolko ma vyjde karta, ci potrebujem na to fotku a tak..proste co vsetko si tam mam doniest. Jedna sa o BB,ZV,ZH MHD.

dakujem
Dale88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dale88 »

Zalezi ci si student. Ak hej tak oni Ti vydaju papier ktory si budes musiet potvrdit v skole popripadne mozno staci doniest zo skoly potvrdenie o studiu. Posledne co si pamatam tak sa platil poplatok okolo 20,- + cipka 100,- no a potom je uz na Tebe na kolko si ju das nabit. Samozrejme fotku Ti treba, rozmer Ti neviem povedat. Este by si mal mat pri sebe obciansky, ale tak to je samozrejmost. Ale to Ti je potrebne ked si vybavujes aj zlavenku. Ak teda len cipku tak myslim, ze len vyplnis jeden papier, ukazes obciansky, zaplatis cca 100,- a mas kartu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Zapltatíš 100,- alebo 50,- ako kde.. a musíš si kúpiť minimálny kredit - 100,- alebo 50,- potrebuješ iba občianku ak nie si študent = karta musí byť vystavená na tvoje meno.

Robí sa to všetko kvôli eurám a nižšími cenami na čipovke nútia ľudí prejsť na tento spôsob, čo je dobre, pretože 33 centovú cestu a 40 ľudí s 5 eurovými bankovkami si predstavujem ťažko. Osobne ale neverím, že po zabehnutí ceny zostanú... :?

PREČO ALE TOTO NEVEDIA SPRAVIŤ INTEGROVANE NA CELÉ SLOVENSKO A VŠETKU VEREJNÚ DOPRAVU?!

Takto to je len trápny výstrel do tmy keď v jednom okresnom meste potrebujem jednu kartu a v druhom druhú... :roll: (a na mestkú tretiu...)
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

no to je zaujimave.. ja chodim dokoca aj v presovskom kraji aj v kosickom na jednu jedinu kartu, a aj MHD
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Vidíš na hranici Nitrianskeho a BB-ho to tak nefunguje.

Žeby vietor zmeny fúkal z východu? :happyrespect:
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Cipovymi kartami od HOCIAKEHO prepravcu mozete platiti u HOCIAKEJ autobusovej firmy. Su najvzajom kompatibilne.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

No ja neviem ale sofer v buse Slovaklines mi nedal ani len polovicny s kartou od SAD TRNAVA a to som chcel platit cash.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Jelko4 napísal:No ja neviem ale sofer v buse Slovaklines mi nedal ani len polovicny s kartou od SAD TRNAVA a to som chcel platit cash.
tak to si sa mal ohradit. Kamosovi dal zlavneny na obycajnu elektricenku. Mne na Isic samozrejme tiez...

(cesta z Ba do Bernolakova, dakujem vodicovi autobusu o 10:00 z nastupista 36 :smt006 )
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Nie som student, takze podla toho co som cital, vobec nepotrebujem fotku ? a ako rychlo mi to asi tak vybavia (za predpokladu ze tam nik nebude)? Bo tam chcem skocit pred prichodom do prace.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jedna vec je, ci dostanes zlavu na tu-ktoru kartu (to by som si overil v zml. prepr. podmienkach - niekde maju ze to musi byt karta vydana dopravcom samotnym, niekde maju ze to musi byt doklad obsahujuci trebars fotku meno datum platnosti a musi byt jasne oznacene aku skolu navstevujes - tam by ti trebars platila aj skolska karticka ak nejaku mate). Napriklad CD mi ISICa neuznaju, lebo uznavaju len svoj rail pass, ale SAD KE mi ho uzna.

Co sa tyka moznosti platenia kartou, to by snad malo ist, ak sa furt jedna o system EMcard.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

neviem kolko to bude trvat tebe ale ked si vybavujes tu studenstsku kartu tak to trva asi 3 minuty.
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No mam to za sebou. Dakujem za informacie, naozaj nebolo treba foto a vybavila to za cca 5 min, takze pohodka, uz len dufat, ze mi tuto kartu zoberie aj v inych mestach (zv,bb) ak ne tak tam nabehnem a pekne vynadam. ale nebudem pesimista a hadam to pojde :D Este raz dik za info :P
Napísať odpoveď