Fallout 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

mspeedo napísal:Tak som to skusal, vobec ma to nechytilo ako stare fallouty. Ja v tom na kazdom kroku vidim oblivion neviem preco, asi to robia tie dementne animacie postav. Atmosféru to nemá žiadnu, škoda no :(
To sa nezda aj mne, prave tento vikend som hral Stalker a tam bola ta atmosfera vystihnuta vyborne, Fallout v tomto zaostava, vsetky skaly vyzeraju ako z plastu, ale skusim sa cez to preniest.
Len zatial mam jeden vacsi problem s tym, ze dabing je po rusky, instaloval som to bez jedneho parametra, ktory mal zarucit anglictinu, ale neviem ci to nebolo iba na titulky, pretoze tie mam anglicke vdaka dalsej casti postupu.
Pacil sa mi vsak cely uvod a nenuteny tutorial, za to si tvorcovia zasluzia pochvalu. Inak je to zas vsetko o kecani a kecani, sem tam nejaky suboj, po nic akcenjsie som sa zatial nedostal, necham sa prekvapit.
//udajne uz je vonku aj verzia od Reloaded :)
Prílohy
Oslava 10tych narodenin
Oslava 10tych narodenin
zacinate ako male dieta, ktore akurat zacina chodit
zacinate ako male dieta, ktore akurat zacina chodit
Samozrejme, ze blbnu ovladace - klasika pri nvidii, takze ten kraj tam je nejaky blby, sem tam to pocas hry preblikavalo.
Samozrejme, ze blbnu ovladace - klasika pri nvidii, takze ten kraj tam je nejaky blby, sem tam to pocas hry preblikavalo.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

cus, kolko druhov kamier(pohladov) tam je ?

vsimol som si zatial prvu osobu a tretiu osobu cez rameno.... spoluziak mi vravel, zevraj sa tam da zapnut aj izometricky pohlad, co je na tom pravdy ? ak mam pravdu povedat, tak by ma to cez izo. pohlad bavilo viac....

a este jedna vec, nemusim to zastavovat pri subojoch a volit, kam chcem strielat ? je to len moznost volby a hrat to ako fps s rpg prvkami(teda, ono to asi aj je fps s rpg prvkami) ?
Abaddon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Abaddon »

Ked mas rusky dabing stiahni si AppLocale od microsoftu a nainstaluj si to pomocou toho :) objavi sa ti tam aj menu kde mas na vyber medzi Rus a Eng
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

F1 a F2 maniacil moj brat (R.I.P, Marosh...) dost. Ja zacnem F3 (dufam ze na X1100 pojde), no ale FPS pohlad ma nasral. Furt to bolo zhora do riti FPS je onicom pri RPG...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

nechapem co tu vsetci nadavate na 3D... nechceli by ste sa rovno vratit do doby kamennej ? Ano viem F2 (F1 som nehral ale nepochybjem ze bola teiz super) bola skvela hra, v tej dobe to bolo samozrejme 2D co vo vas zanechalo spomienky aka skvela 2D hra to bola ale za to nemuste nadavat hned ze Do riti 3D to je to je nahovno RPG...
Gothar
Moderátor
Moderátor

No takze anglicky dabing som rozchodil:

Kód: Vybrať všetko

1. dejte START => SPUSTIT => x:\setup.exe /lang=en    spustí se vám instalace (v ruštině)

2.crackněte hru pomocí cracku

3. vymažte soubor russian.esp
Funguje to na verziu Clone DVD.
K pohladu: su iba tie 2, ten cez rameno sa da oddialit, ale aj tak stale ovladas postavu ako v FPS :)
Mierenie je mozne klasicky ako v FPS ale je tu aj system VATS (vault assisted targetting system), ktory vlastne zastavi cas, vyberiete si miesto kam chcete trafit, to zoberie urcity pocet AP a potom potvrdite. Kamera sa presunie za nepriatela a vasa postava vystreli, je to celkom zaujimave :)
AP pribudaju casom, ide to celkom rychlo a suboje teda mozu vyzerat ako tahove, dost ma to bavi. A s anglictionou sa mi aj atmosfera pozdava omnoho viac :)
//Tie suboje su nehorazna zabava, VATS som si nastavil na mysku, kedze normalne je to na V a to je dost neprakticke, ale takto staci hned po tom, ako uvidim nepriatela stlacit tlacidlo a mozem pekne v pokoji mierit. A potom tie prestrihy a zvuky...mnam. 3D tomu svedci a povodne zvuky pipboya udrziavaju v pamati spomienku na prve dva diely.
Je to vidiet tu:
//stacili 2 hodiny a som namotany :) A herna doba vyzera dobre, zatial som sa dostal iba do tretiny jedneho postranneho questu mimo vaultu :)
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Ach jaj hodinu mi to slo v pohode ale teraz to kazdu chvilu zamrzne alebo crashne :( ... asi budem musiet pockat na patch alebo nieco podobne. Na nete som cital ze s tym ma problem vela ludi.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Waldo napísal:Ach jaj hodinu mi to slo v pohode ale teraz to kazdu chvilu zamrzne alebo crashne :( ... asi budem musiet pockat na patch alebo nieco podobne. Na nete som cital ze s tym ma problem vela ludi.
Skus este verziu od RELOADED :)
Waldo
Medium Star
Medium Star

GothaR napísal:Skus este verziu od RELOADED :)
Vsak prave tu som si vcera stiahol. Nechcel som robit experimenty s ruskou verziou. No a ako som pisal az po moment nez som sa dostal z vaultu to bolo vsetko ok. Aj v tom prvom meste to slo ... ale akonahle som zacal plnit questy tak sa to posralo. Prvykrat to zamrzlo ked som chcel ist do toho supermarketu pre jedlo a lieky. No a teraz sa to deje vacsinou ked dam VATS alebo ked chcem vstupit do budovy atd. Bol som z toho prijemne prekvapeny ... nakoniec mi ani nevadilo ze je to 3D a chytilo ma to ale takto to hrat ozaj nechcem. To si to riadne neuzijem.

Edit: Skusil som nove ovladace, nove kodeky, dalej rozne postupy z Oblivionu kedze je to rovnaky engine no nic nepomohlo. Zial Bethseda je tymto dost znama. Viz spominany oblivion a jeho nechutne bugy. Problem je ze niekomu to ide a niekomu ee.
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

GothaR: neviem o jakej klasike to rozpravas (preblikavanie kvoli ovladacom). Ak mas spravne ovladace ide bez problemov.
Netreba si davat ziadne xtreme,overclocked alebo boost upravene.
Inak ti moze preblikavat icq a pod...
Gothar
Moderátor
Moderátor

sovietman: mam ovladace schvalene a otestovane vyrobcom notebooku, ale skoro vzdy ked pustim hru v 3D, tak mi to vyhodi, ze ovladac zobrazenia prestal pracovat, niekedy hra spadne, niekedy pokracuje dalej, ...
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Paradna hra....pekne chytlava hra....hral som zatial hodinku ale ta hodinka presla ani medu :D trosku som sa pobavil aj pri G.O.A.T.-e ...Celkom svizne to bezi aj na booku....Acer 5920g....Ked je poviac ludi alebo vyuziva rozne efekty tak fps klesa ale stale je to hratelne
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kedze je to engine ako ma Oblivion, predpokladam, ze to bude aj tak narocnejsie... ale Oblivion mi slapal v pohode... v podstate na vyssich detailoch, tak aj ten fallout3 mi tak pofici ? aj ked poziadavky su brutalne voci mojmu PC, AMD 2500+, 1.5GB RAM, 6600GT 128mb :P
Waldo
Medium Star
Medium Star

Šu-Do napísal:kedze je to engine ako ma Oblivion, predpokladam, ze to bude aj tak narocnejsie... ale Oblivion mi slapal v pohode... v podstate na vyssich detailoch, tak aj ten fallout3 mi tak pofici ? aj ked poziadavky su brutalne voci mojmu PC, AMD 2500+, 1.5GB RAM, 6600GT 128mb :P
Hej pojde ti to mne to ide na medium detailoch v pohode a to mam slabsi ako ty. Nebyt toho padania a zamrzania tak si to aj uzijem
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

ak chcete hru stiahnut ,pište ss :P dam link....
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

DeJF napísal:ak chcete hru stiahnut ,pište ss :P dam link....
hmm a my sme neschopni to stiahnut ? je tolko warez for, ze mi je zle...

ale aj snaha sa ceni :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

AXO napísal:hmm a my sme neschopni to stiahnut ? je tolko warez for, ze mi je zle...

ale aj snaha sa ceni :)
ja som chcel len pomoct
:(
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Tie požiadavky na to spustenie až tak strašné nie sú. Spustil som to na mojom PC P4 2.8 GHz, 1 GB Ram, 6600GT 128 MB Ram AGP. Ide mi to zatiaľ 800x600, ale ide mi to plynule. Postupne budem zvyšovať detaily a uvidím kam sa dostanem :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

DeJF napísal:ja som chcel len pomoct
:(
ale ved ja ti nenadavam, prepac... :oops:
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Tak som si to objednal, uz aby tu bol piatok. :)
Napísať odpoveď