Barbora Rakovská
Barborka sa do tejto relácie vôbec nehodí. Adela dala s Pycom vysoko latku a nevyrovná sa im nikto. Mohli tam dať napr. Didianu z funradia. ta sa chyta, komunikuje, vie pohotovo odpovedať a nie tato mladučka "moderatorka" ktora vie tak akurat odrecitovat pocasie a hadzat ksichty. Je pekna, ale radsej by som uvitala na obrazovke hoc menej peknu zenu, ale vtipnu a skusenejsiu. Tato mi pripada ako bezna studentka vysokej skoly, ktora este nevie co chce. Proste este dievcatko. Akurat tam hadze tie svoje ksichtiky ale nic poriadne som od nej este nepocula. Ludia ako Kraus, Habera, Banasova a Kramar su mena. Ona sa k nim vobec nehodi a vidno to na nej, ze je v rozpakoch ked sa jej Kramar nieco opyta čo ona necaka, tak sa len priblblo usmeje, hodi ksicht na neho, vyvali oci a to je vsetko. Nehodi sa tam.
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2008, 10:40 )
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2008, 10:42 )
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2008, 10:48 )
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2008, 10:40 )
Schyzo, ale ona sa nehodi do tejto relacie. fakt. je pekna, ale divak ocakaval nieco viac. Mali tam dat uz sa opakujem didi z funradia, to by bola šouSchYzo napísal:priblble su akurat tvoje reci, talent na moderovanie mozno nema to hej ale mne priblbla nepripada, skor proste neni tak vyrecna pred kamerou alebo sa hanbi alebo co...ale nepoznas ju tak nemozes tvrdit ci ze blba alebo nie
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2008, 10:42 )
Uplne suhlasim. Pokiaľ má moderovať, tak nech moderuje. Nevie pohotovo reagivať na otázky, nemá vlastný názor. Proste pipka mladá.Masaker napísal:ten smiech je priblbly a nie ona ked nevies citat tak sa vrat do prvej triedy.. a povedz mi ako moze byt moderator ktoy berie sta-tisice za moderovanie taky ze sa hanbi pred kamerou.. ved to odporuje uplne zdravej logike... chlapec ty si na nej moc honíš a preto cez to semeno nevidis.... skus si vsimnut ze taka moderatorka ktora ani nic nehovori iba sa sem tam zasmeje ma prinos asi ako hovno na topanke..
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2008, 10:48 )
Ano, Barboru tam dali preto, aby sledovala aj mladšia generácia. Dali ju s Kramárom, aby človek videl rozdiel - dospelý človek verzus mladá pipka. Ale aj Kramár mi pripadá uslintaný a pritom má doma nádhernú ženu a deti. Ale kamarade, že je lepšia ako Adela - to by som netvrdila. Adele nesiaha ani po členky čo sa moderovania tyka. A myslím si, že svojím IQ je ešte krajšia ako Barbora s IQ nižším. Ja by som radšej brala výzor Adely s vysokým IQ ako Barborkinu tuctovú krásu (podotýkam je to tuctové dievča keď odmyslíte makeup) s nižším IQ ako má Adela.barbaronan napísal:Rakovska je ozdoba relacie a o 100% krajsia/lepsia ako Adela Banasova, ale moderovat podla mna nevie ! Mne sa jej smiech celkom paci.
-
barbaronan
Expert
Tak to nie si uprimna. Krasne zeny to maju v zivote omnoho jednoduchsie a 99,9% ludi by uprednostnilo krasu vs IQ, samozrejme ak by ten rozdiel nebol markantny. A o tom ake ma Rakovska IQ by som pomlcal, pretoze to sa neda zistit z tych par slov co za tu hodinu povie. Adela tiez obcas pekne zatrepe v tom Fun radiu a tiez vie byt trapna. Slovensko ma talent by mali zrusit, pretoze je to len dalsia adaptacia na trapnu SUperstar a Rakovska by mohla rezirovat nejaku eroticku relaciu - Pericko atd.
a myslim si, ze sledovanost by bola na vyssej urovni xD.
suhlasim o prinose tejto relacie. je nulovy. a s tou erotickou relaciou to nieje zly napadbarbaronan napísal:Tak to nie si uprimna. Krasne zeny to maju v zivote omnoho jednoduchsie a 99,9% ludi by uprednostnilo krasu vs IQ, samozrejme ak by ten rozdiel nebol markantny. A o tom ake ma Rakovska IQ by som pomlcal, pretoze to sa neda zistit z tych par slov co za tu hodinu povie. Adela tiez obcas pekne zatrepe v tom Fun radiu a tiez vie byt trapna. Slovensko ma talent by mali zrusit, pretoze je to len dalsia adaptacia na trapnu SUperstar a Rakovska by mohla rezirovat nejaku eroticku relaciu - Pericko atd.a myslim si, ze sledovanost by bola na vyssej urovni xD.
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no menim zacinam menit predosle stanovisko... pretoze si asi scenaristi precitali stovky tem podobnych ako je tato a mozno aj tato.. a dali jej viac textu hovorit.. tak sa pomali otukava.. a zacina byt lepsia moderatorka.. a myslim ze ona bude dobra moderatorka pretoze je sympaticka a nevylucujem ze sa otuka aj dost rychlo.. takze drzim palce uvidime co sa z dievciny vyvynie:D