Legalny Win. XP?
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Legalny Win. XP?
Caute! Ako zistim, ze mam legalny Win.?? Je nejaky zoznam seriovych cisiel, kde by som to porovnal, ci ako?? Inak stiahol som si SP3 a stiahlo .. To znamena, ze ked mi taha, tak mam legalny Win. a mozem aktualizovat Win. ako legalny??
-
Adulko1
Light Professional
Fuha, noo ja som tento PC dostal uz davnejsie .. nepamatam moc, ale firma co mi dala Win. tak bol na obycajnom CD napaleny .. A myslim, ze tam bolo aj to povedane, ze nie je legalny .. No neviem teraz ako to mam zistit .. A pocul som aj take, ze ked mozem tahat nieco z Microsoftu, tak mam legal. Win. teda tak ako som tahal aj SP3 .. Ale este som to neinstaloval .. Mam taky, ze validation key .. ale neviem, ci mi to zlegalizovalo Win.
EDIT: aaa ked sa preinst. win., tak preinstalovavam ho ja .. A ked idem instalovat SP2, tak musim tam dat nainst. ten validation key .. a potom SP2 nabehne instalacia .. Tak neviem ..
EDIT: aaa ked sa preinst. win., tak preinstalovavam ho ja .. A ked idem instalovat SP2, tak musim tam dat nainst. ten validation key .. a potom SP2 nabehne instalacia .. Tak neviem ..
-
Don_Pipino
Darca
To ci mas original WIN alebo nie, najlepsie zistis ked si poobzeras skrinu a mal by si tam mat nalepku.Avsak nieje podmienka.Mohol by si aj kontaktovat firmu, od ktorej mas PC. Ale nie vzdy plati to, ze ked nieco stiahnes z mrkvosit stranky, tak mas legalny WIN. Najlepsie si stiahnut chack genuine ci ako sa to vola, napr. to vyziada pri instalacii a stiahnuti WM 11 a inych speci apps. Ale to uz sam riskujes, ze ak nemas original WIN, tak ti to zacne papulovat aby si to odinstaloval a dal original. Takze je to na tebe.
-
Adulko1
Light Professional
Cauko! A toto mi nestaci na legalny Win.??
Ako nevidim na skrinke ziadnu nalepku s logom Win. alebo tak .. A ta firma uz asi neexistuje .. Ani nei je tam, kde bola kedysi .. No a ked mi to dali ( to som bol maly ) to Cd obycajne s Win., tak neviem ci je original ...
A co je vlastne ten chack genuine? Ci nevla sa to, ze Windows Genuine Advantage crack pre SP3?
A DeJF co je to za link?:)
PS: ale moze byt aj to, ze dali mi to na obycajnom CD, ale je to skopirovany original Win.?? Len to CD je "neoriginalne"? hmm?
EDIT: teraz som skusil a riskol,ze instalnem ten stiahnuty SP3 z microsoftackej stranky a vypisalo mi toto po extrekcii:
Chyba instalacniho programu aktualizace SP3
Systemovy soubor jadra pouzity ke spusteni tohoto pocitace neni soubor systemu Microsoft Windows. Aktualizace Service Pack nebude nainstalovana. Dalsi inf. naleznete v clanku znalostni baze Knowledge Base Q327101 na webu na adrese http://support.microsoft.com
Co to znamena??
Ze mam nelegalny Win. alebo je zla instalacka? alebo je to ze stiahnute .. ?
//audiotrack: príspevok upravený (zmazaný link na warez)
Kód: Vybrať všetko
Windows_Validation.rarA co je vlastne ten chack genuine? Ci nevla sa to, ze Windows Genuine Advantage crack pre SP3?
A DeJF co je to za link?:)
PS: ale moze byt aj to, ze dali mi to na obycajnom CD, ale je to skopirovany original Win.?? Len to CD je "neoriginalne"? hmm?
EDIT: teraz som skusil a riskol,ze instalnem ten stiahnuty SP3 z microsoftackej stranky a vypisalo mi toto po extrekcii:
Chyba instalacniho programu aktualizace SP3
Systemovy soubor jadra pouzity ke spusteni tohoto pocitace neni soubor systemu Microsoft Windows. Aktualizace Service Pack nebude nainstalovana. Dalsi inf. naleznete v clanku znalostni baze Knowledge Base Q327101 na webu na adrese http://support.microsoft.com
Co to znamena??
//audiotrack: príspevok upravený (zmazaný link na warez)