Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ver tomu ze ta noc bola prehulena :wink:
ydoodle napísal:Neobhajujem šoférovanie po hulení (za volant s čistou hlavou!), ale za tento názor by som strieľal.
asi som to povedal nejasne ja som chcel len porovnat schopnost soferovat v zhulenom stave a v podnapitom stave... ja by som tiez za volant nesadol ani s kvapkou alkoholu uz len preto ze mam svoj vodicsky rad :P ale proste keby som mal volit medzi alkoholom a travou za volantom tak by to urcite podla mna vyhral ten alkohol... sice je este druha vec ze kazda latka moze na kazdeho jedinca posobit rozne ale nemyslim si ze by to boli nejake velke rozdiely... ale viac k tomu povedat neviem
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

RATZINGER666 napísal:ludia to ste fakt nikdy nehulili alebo co ze nevidite co to s vami robi?? j
neboj sa fumil som lenze nepotrebujem fumit kazdy den .... poznam ludi co si davaju travu niekolkokrat do tyzdna ci je uz legalna alebo nie a su vymlety aj bez toho aby to bolo legalne mne staci ked si raz za 3-4 mesiace dam nech mam naladu a je sranda
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Marihuana je droga ako každá iná, keď niekto behá s plným sáčkom a doma má "kytičky" posudzoval by som rovnako ako každú inú drogu.

Nepáči sa mi vytváranie dojmu, že marihuana je "nič", že menej škodlivá, dokonca liek a podobné pcvny.. Xanax je tiež liek a všetci vieme ako sa dá zneužiť.
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

ja neviem......fakt si nedokazem "vypestovat"nazor na marihuanu.....co som v kontakte s jednou z protidrogoveho tak snou som kecal o mariske a hovorila ze podla nej by sa mala zlegalizovat....... :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

A7X napísal:... a hovorila ze podla nej by sa mala zlegalizovat...
Snad dekriminilizacia ale legalizacia urcite nie. Teraz sa na to divate, ze pohoda... Spytajte sa sami ked budete mat 16 rocne dieta ci by ste chceli aby hulilo, pilo a fajcilo.. (zamerne som vymenoval dve legalne drogy)

//: trebars aj 19 rocne (plnolete) ...
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

som da dekriminalizaciu, dajme tomu ked ma clovek pri sebe do 1g tak nema problem, myslim ze takto by to bolo zatial idealne, a ked nasa spolocnost trochu "vyrastie" a prestriedaju sa generacie vo vlade myslim ze ludia budu otvorenejsi

jeden priklad z mojho okolia - chalan co v zivote nefajcil a nehulil a odsudzuje to, pije alkohol a ked si da viac (skoro vzdy) tak je agresivny, no a tento clovek dal kokain

marihuana ako vstupna brana? nezmysel!

stastne a vesele :wink:
sn4p
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sn4p »

ja len poviem spotrebnu dan na ganju a netreba ani penaze co sme stratili na plyne... 8)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No nikdy som neskúšal fajčiť marišu, ale mám spolužiaka, ktorý ju obľubuje a na ňom vidím, ako ho deformuje. Keď som sa ho napr. minulý rok opýtal, ako bolo v sobotu na lyžovačke na Skalke, tak mi iba odpovedal : "ÁÁÁÁÁle, dali sme 1 jazdu a išli sme do lesa..." - a zhúlili sa...A potom trepe všelijaké kraviny o tom, ako vidí mŕtve deti, keď sa zhúli a podobné chu****.

No nechcem si predstaviť, ako by to vyzeralo, keby bola gandža legálna a húlenie by sa ešte rozšírilo :roll:
Looker
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Looker »

Pilifo napísal:No nikdy som neskúšal fajčiť marišu, ale mám spolužiaka, ktorý ju obľubuje a blablablabla

No nechcem si predstaviť, ako by to vyzeralo, keby bola gandža legálna a húlenie by sa ešte rozšírilo :roll:
nechodis este na zakladnu skolu a ten tvoj spoluziak nema 15rokov?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

begbeee napísal:Snad dekriminilizacia ale legalizacia urcite nie. Teraz sa na to divate, ze pohoda... Spytajte sa sami ked budete mat 16 rocne dieta ci by ste chceli aby hulilo, pilo a fajcilo.. (zamerne som vymenoval dve legalne drogy)

//: trebars aj 19 rocne (plnolete) ...
najradsej by som bol keby ani jedno no keby som si mal vybrat, tak by som bol radsej keby moje dieta raz za tyzden hulilo ako raz za tyzden pilo, alebo pravidelne fajcilo
skodde
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa skodde »

pinacolada napísal:najradsej by som bol keby ani jedno no keby som si mal vybrat, tak by som bol radsej keby moje dieta raz za tyzden hulilo ako raz za tyzden pilo, alebo pravidelne fajcilo
u nas to tak aj funguje. nasi vedia ze hulim a nevadi im to. mame trochu ale s ocom sa o tom viem vzdy porozpravat :) ale ze fajcim a prilezitostne pijem-z toho moc nadseni niesu. aj ja si myslim ze to je spravne

btw mam skoro 17
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Ja som toho názoru, že či už je marihuana legálna alebo nie, efekt bude rovnaký...Pokial by to bolo legálne, možno by to pár ludi aj "odradilo" od toho, kedže "zakázane ovocie chutí najlepšie"... Ja sám si dám dva krat do mesiaca ale nevyhladávam to a najlepšie je to robiť s vačšími prestávkami, aspoň u mňa, pretože začínam pomaly zabúdať a prepína ma trochu už z toho...ale tak čo, vždy to tu bolo aj bude :wink:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Je mi to v podstate jedno, ci je nelegalna alebo nie, lebo hulici ju budu hulit vzdy. :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Som proti legalizácii, lebo by sa ganja stala ešte jednoduchšie dostupná, než je teraz. Stúpol by počet vygumovaných hláv a vytratilo by sa to čaro pri relaxačnom fajčení ganje. To čaro, že stále je riziko dostať sa do konfliktu so zákonom, potom by už ani pestovať nebola taká zábava ako teraz.
So súčasnou situáciou som spokojný, aj tak si zafajčím tak 3 krat do roka. :D
Môj názor, tak ako to vidím ja. :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

pinacolada napísal:najradsej by som bol keby ani jedno no keby som si mal vybrat, tak by som bol radsej keby moje dieta raz za tyzden hulilo ako raz za tyzden pilo, alebo pravidelne fajcilo
S tým sa dá súhlasiť do tej miery, že alkohol a cigy sú škodlivejšie, ale pri súčastných zákonoch za ne nie sú opletačky s prokurátorom.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mne je jedno či je burina legálna alebo ni.. v očiach generácie mojich rodičov je to aj tak tvrdá droga..
a ja si toho špeka dám či je legálna alebo ni
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

triple napísal:mne je jedno či je burina legálna alebo ni.. v očiach generácie mojich rodičov je to aj tak tvrdá droga..
a ja si toho špeka dám či je legálna alebo ni
Áno, ale vždy je tu možnosť, že si nedáš pozor a polícii už nevysvetlíš nič...
Čo sa týka starších generácii, tak je ťažké niečo vysvetľovať, zvlášť pokiaľ ide o porovnávanie s alkoholom, či klasickým fajčením "nikotínových" cigariet...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ja som proti. Lahko sa da dopestovat doma, tym padom by ani nejaka spotrebna dan nebola uspesna, teda nulove prijmy do rozpoctu, ale zato obrovsky narast vymetencov, ktori by to fajcili casto.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Frco napísal:Ja som proti. Lahko sa da dopestovat doma, tym padom by ani nejaka spotrebna dan nebola uspesna, teda nulove prijmy do rozpoctu, ale zato obrovsky narast vymetencov, ktori by to fajcili casto.
alkohol sa da tiez doma lahko vyrobit a kolko na nom stat zaraba
a keby bola legalna nemyslim si, ze by to nejako extra zvysilo (ak vobec) pocet ludi, ktori ju doma pestuju
pozri sa na to takto: ak dnes niekto chce travu tak nema vobec ziaden problem si ju zohnat, keby boli nejake cofeeshopy tak by sa kupovala aj tam. z tohto hladiska by to bolo pre stat urcite prospesne
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Frco napísal:Ja som proti. Lahko sa da dopestovat doma, tym padom by ani nejaka spotrebna dan nebola uspesna, teda nulove prijmy do rozpoctu, ale zato obrovsky narast vymetencov, ktori by to fajcili casto.
V Holandsku pocet ludi co fajcia marihuanu trvalo klesa. Kvoli veternym mlynom to ale asi nebude ze?
Napísať odpoveď