precitaj si par prispevkov dozadu, dost sa o tom popisalo uz. Ak by si to tam nenasiel, tak ti to nejakym vulgarnym sposobom zopakujem ja, alebo niekto dalsi.
KoCi napísal:precitaj si par prispevkov dozadu, dost sa o tom popisalo uz. Ak by si to tam nenasiel, tak ti to nejakym vulgarnym sposobom zopakujem ja, alebo niekto dalsi.
tam bolo napisane ze sa to dal len s key........ tak hladam alterantivni sposob zebi som tom mohol hrat bez kupi CNC3KW
a ako to chces inac hrat. da sa to hrat len online multiplayer takze bez original CD kluca mozes ist vies kam. C&C nieje ako CoD kde vypnu overovanie CD klucov a mozu hrat aj ti co nechcu su kupit tu hru.
Skvelý úvod, úvodný film a zvučka sú výborné. Zatiaľ som len pozeral nastavenia hry, ale mám taký problém, že je to akosi spomalené. Dám napr. potvrdiť nastavenie grafiky, kliknem na Zpět a trvá niekoľko sekúnd kým sa dostanem do hlavného menu.
A veľké plus je, že hra je v češtine.
to, co ste spominali, ze vam ide tak pomaly to menu, nemoze to byt tym, ze mate ten prvy release od reloaded ? pretoze ja som stahoval az tento crack fix, co vydali, a mne to ide rychlo(1-2 sekundy).... skuste aj vy ten novsi crack
Hmm tak som sa tesil ze budem mat co hrat kym nejak nerozbehnem Fallouta, ale RA3 je uplne neinovativna strategia. Nenasiel som tam absolutne nic co by ma zaujalo. Vsetko je na to iste kopyto ako x strategii pred nim. Ziadne nove napady. Proste nic. Som sklamany.