nvm ako vy ale ja pridem do kadernictva a kym dostriha nejaku ťetku tak si pozrem učes v nejakom časopisi a nevidel som kadernictvo kde nemali minimalne 20 časopisou a nejaky učeš si odtial určite vybereš
v tych casopisoch su vacsinou az moc extravagantne ucesy,jak ked pozeras neaku prehliadku z Milana alebo tak,ze je to zaujimave ale nikdy by si si to na seba nedal.
ja osobne preferujem nieco taketo a cosi podobne aj nosievam ked mam obdobie dlhsich vlasov
teraz mam cosi taketo i ked s inou ofinou
ak mas chut sa prehrabavat ucesmi tak tu si dobre nastav vyhladavac a vyberaj
Aiden napísal:ja osobne preferujem nieco taketo a cosi podobne aj nosievam ked mam obdobie dlhsich vlasov
teraz mam cosi taketo i ked s inou ofinou
ak mas chut sa prehrabavat ucesmi tak tu si dobre nastav vyhladavac a vyberaj
ako velmi kucerave? ...pozri si tu stranku na ktoru som postol odkaz a najdes aj kucerave...pripadne ak mas skor vlnite ako kucerave tak mozes pouzivat zehlicku (ja s nou fungujem kazde rano )
Aiden napísal:ako velmi kucerave? ...pozri si tu stranku na ktoru som postol odkaz a najdes aj kucerave...pripadne ak mas skor vlnite ako kucerave tak mozes pouzivat zehlicku (ja s nou fungujem kazde rano )
tak stredne kucerave neni to neake silne kuceravenie ale mne sa to nepaci a zehlicku? no momentalne mam kratke vlasy cize by som si zehlil pokozku hlavy