Fallout 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Fatall napísal:Tak som si to objednal, uz aby tu bol piatok. :)
aku si si objednal ? ENG alebo CZ ?
Fatall
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

reno23 napísal:aku si si objednal ? ENG alebo CZ ?
CZ http://eshop.megahry.eu/Fallout-3-CZ_g1917.html
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Co vravite na zberatelsku ediciu? Ja sa tym dost vazne zaoberam :)
http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2246
PS: da sa najst aj lacnejsie, len na xzone maju hned pristupny velky obrazok.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

uz som to skusil ale nejak ma to nenadchlo. Oblivion sa mi tiez nepacil. Grafika - dost slabe
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

rochedo napísal:uz som to skusil ale nejak ma to nenadchlo. Oblivion sa mi tiez nepacil. Grafika - dost slabe
hmm mna to velmi bavilo(dpc, znie to uchylne), proste najviac ma to bavilo, kym som bol vo vaulte... ked som vyliezol von, mi to pride, take nudne aj napriek akcii v hre
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Mna tiez bavil hlavne vault ale to bola iba chvilkova nuda....kym som chodil po megatone a pobehoval a zistoval info....ale teraz ako som bol v GNR a z tade idem do muzea tak ma to chyta viac a viac
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

genialna hra hral som najprv tu s ruskym dub ako na skusku teraz mam eng a uz len cz titulky a pustim sa do hrania na plno :) ale pojdem si kupit tu zberatelsku ediciu po vyplate ale teraz aspon tak ilegal ale pritom legal :)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

zdravim, mam par zakysov a neviem ako dalej.. :(

BACHA, MOZE OBSAHOVAT SPOJLERY!!!..... CITAJTE NA VLASTNE RIZIKO!!

takze, ohladom hlavneho questu, prisiel som do GNR veze(to jedno radio, kde sa mal udajne vas otec nachadzat, dozvedeli ste sa to v megatone), ti paladini(tazko ozbrojeni typci) mi povedali, ze niekto(three + meno - ale to si teraz nepamatam, proste ze je po schodoch hore a doprava, ze sa uz chce so mnou rozpravat), tak pridem hore najdem ho, ale on lezi na zemi a je mrtvy(WTF???)... no quest sa aktualizoval, a teraz tam je: pokracovanie hladania.... pokracujte v hladani svojho otca, ale nikde neni vysvietene na mape kde, ani mi nikto z ludi naokolo nema co nove povedat...takze kam dalej ???

dalsi zakys je s vedlajsimi questami: ked som isiel hladat jedlo a medicinu do super-duper martu, tak mi taky chalan povedal, ze mam najst jeho otca(nasiel som ho mrtveho v dome), ked som mu vysvetlil, co a ako, tak mi kazal najst a zastavit tie velke mravce co striekaju ohen, ale ja na hladanie moc nie som, takze netusim kam ist....

dalsi quest je od lucy(teda, myslim, ze sa tak vola, je tam vela postav, kto to ma pamatat), bola v tom bare v megatone, taka blondina, mal som doniest jej list ku jej rodicom(respektive nejakemu poverenemu chlapikovi)... vybehnem tam, rodicia mrtvy, a brat chyba...takze ho mam najst...a tu je dalsi problem... kde ?

za help dakujem a poslem K+..... ja som asi neni na taketo hry stavany
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Fuuu, AXO ... ty prilis na RPG nie si, vsakze :) Napisem ti SS, aby som nezkazil zazitok inym ...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dem0n napísal:Fuuu, AXO ... ty prilis na RPG nie si, vsakze :) Napisem ti SS, aby som nezkazil zazitok inym ...
na taketo styly(gothic alebo oblivion ci fallout, mozno witcher - nehral som) nie, ja skor point & click rpg ako sacred alebo diablo, popripade MMO s addonmi ako quest helper:)

ja som dost vystaveny zo skoly a prace, takze si chcem oddychnut pri pc a nie, ze sa psychicky unavit este viac :(
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

GothaR napísal:Co vravite na zberatelsku ediciu? Ja sa tym dost vazne zaoberam :)
http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2246
PS: da sa najst aj lacnejsie, len na xzone maju hned pristupny velky obrazok.
uvazoval som o tom uz len koli tomu lunch boxu :) seriozne ale ked som sa tym zaoberel ja tak k tomu boli aj dake PIPboy hodinky ktore som teda nestel... az nedavno som sa docital ze je collector edition bez hodin a s boxom :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Stenky napísal:uvazoval som o tom uz len koli tomu lunch boxu :) seriozne ale ked som sa tym zaoberel ja tak k tomu boli aj dake PIPboy hodinky ktore som teda nestel... az nedavno som sa docital ze je collector edition bez hodin a s boxom :)
No ja by som PIPboy bral :)
Inak ten Fallout Boy sa da najst v hre vo vedeckom ustave v tom meste co je v starej lodi. (hned po zobrati prida +1 INT)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

lol... ok tak mne to seka aj na 800*600, vsetko low.. ide to tak 20-30 fps.. je to nepodstatne pretoze na takomto nastaveni to aj tak nema cenu hrat.. je to skarede... inak hra ako taka sa ukazala ako dost hratelna, celkom zabavna a logicka, vsetko dokopy, dostal som sa akurat von z toho podzemia, stretol som tu slapku v dome, a potom som isiel za rieku a tam ma dobili a psy uhryzli... nj.. ma to nieco docinenia s Oblivionom... ale atmosfera samotna je ok :) sa mi paci, ze zacinam v takom mladom veku.. cele sa to meni atd...
leo235
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa leo235 »

No mam tu Fallout 3 ale nejak to nejede:(
Normalne som to nainstaloval, vsetko v poriadku a ked pustim play tak je tam nejaky pokus o pustenie ale nic nejde. Moja zostava je AMD Athlon 2500+, Ati Radeon 9600 series 256, 1gb ram.
Neviete preco to enjde?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ze sa to vobec snazis pustit na tom PC... ja mam AMD2500+, 1.5GB ram a nvidia 6600GT...
teraz som to skusil znova (hned potom som to uz odinstaloval), skusal som aj fps... pri rozliseni 1024*768 a vsetko na low (vyzeralo to strasne) som mal vonku tak 20-35 fps... v budovach (bez zapasov) 30fps.. ale vobec sa to neoplati.. ako som pisal.. vyzera to strasne...

a ty mas este slabsiu zostavu.. takze tak
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

leo nejde preto, lebo ta hra je sucasna a PC co mas ma dobre 4 roky ak nie viac. S najvacsou pravdepodobnostou nezvlada shadery a ine graficke motakoviny. BTW, ked si udiveny ze ti to nejde, ktoru najaktualnejsiu hru si hral naposledy? Uz minimalne ten rok, dva by si mal mat problem so spustanim vacsiny hier.
leo235
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa leo235 »

nedivim sa, len som si to chcel vyskusat. No nic asi fallout nezahram
retep
Expert
Expert

Príspevok od používateľa retep »

zdravim pani, jednu otazku k tejto hre da sa v optionse prestavit ovladanie aby funkcia VATS (Vault-Tech Assisted Targeting System) sa spustala pravim tlacitokom mysi?
skusal som to no proste bez uspechov...mne to defaultne nastavenie na klavese V proste nevyhovuje..da sa to vobec ???

a druhy dotaz...tato hra poskytuje pomerne podrobne nastavenie grafiky...som majtelom "uz" slabsej grafiky (ati x1950gt) no v hre su pasaze kde mam od 40-60fps pri priestranstvach to samozrejme klesne ale vidim tam rezervu ze niecomu by som mohol pridat ..nechce sa mi vsetko skusat nema nietko skusenosti co sa oplati zdvihnut aby hra vypadala lepsie a nezatazilo to nejak brutalne grafarnu??? dik

zatial mam nastavenia defaultne takto:
Prílohy
fallout 3 nastavenie
fallout 3 nastavenie
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ved VATS si nastav v Controls :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ludkovia mam taky maly problem, obcas ked chcem ist v hre do pip boya tak mi hra padne a vypise chybovu hlasku (bezna windowsacka hlaska typu neodesilat/odeslat zpravu o chybach apod). neviete ako sa to da opravit? inak hra ma velmi bavi, uz dlho ma nejaka hra takto nechytila
Napísať odpoveď