Zdravim
mam takyto problem: mam domenu, (nazvyme ju) tralala.sk,
taktiez som vlasnikom inej domeny (nazvyme ju) jupijupilalala.sk na ktorej mam hosting. situacia je taka ze pred nedavnom som presunul obsah tralala.sk na tralala.jupijupilalala.sk.
cele som to chcel vyriesit tak, ze po zadani tralala.sk v prehliadaci sa nacita obsah tralala.jupijupilalala.sk pricom v prehliadaci ostava cela url, napr tralala.sk?id=1234&helo=world
situacia sa dala riesit nasledovne :
1 riesenie/ na free hosting by som si nasmeroval domenu tralala.sk a na tom free hostingu by som si spravil FRAMESET ktory by nacital obsah tralala.jupijupilalala.sk
nevyhoda je ta ze sice bude v prehliadaci tralala.sk ale bez zvysnej url ktora je pre mna podstatna ( id=1234&helo=world )
2 riesnie/ ako v prvom priklade by som na freehostingu spravil .htacces ktory by ma presmeroval na tralala.jupijupilalala.sk . V tomto rieseni by som sice mal tu zvysnu url adresu (id=123 ...) ale uz by som nemal to tralala.sk
3 risenie by bol proxy smerovanie, ale neviem ci by potom nebolo pomale nacitavanie
4 riesenie je dns parking, a na to sa chcem spytat, ci to funguje tak ako by som ja chcel.
alebo by ste mi vedeli poradit ine riesenie ??
Co sa tika tohto mojho problemu, kukal som forum prvych 20 stran vyhladavania ale nikto neriesil takto konkretnu situaciu
DNS parking
Mám toto podobné porobené na websupporte.. dve domény na jednom hostingu, pričom jedna doména1 sa presmeruje na subdoménu druhej domény2. Výsledné správanie som si mohol v nastaveniach navoliť, buď aby sa to správalo ako domena1 alebo ako subdoména.doména2.. alebo ešte tam boli dve možnosti.
Websupport si za toto vyúčtoval 200sk na rok.
-
onix
Expert
- Kontaktovať používateľa:
jo jo, vypada ako vhodne riesenie, len to ze ja mam hosting na profituxe, a tam sa to nedalo.avsak navrhli mi tam alternativne riesenie ktore mi moc nevyhovovalobrm napísal:Mám toto podobné porobené na websupporte.. dve domény na jednom hostingu, pričom jedna doména1 sa presmeruje na subdoménu druhej domény2. Výsledné správanie som si mohol v nastaveniach navoliť, buď aby sa to správalo ako domena1 alebo ako subdoména.doména2.. alebo ešte tam boli dve možnosti.
ale dik inak
niejake ine napady ??