trampoty s podprsenkou

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
weronyka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

trampoty s podprsenkou

Príspevok od používateľa weronyka »

milé dámy! čochvíľa je tu moja stužková... takmer všetko je už zariadené, no to by som nebola ja, keby v niečom nebol nejaký háčik...
kúpila som si šaty (kukni obrázok), no nechcem pod ne silikónovú podprsenku... jednak by som si ju musela furt kontrolovať, na druhej strane, nie som tak obdarená, žeby mi ju malo, čo držať... :D
moja otázka znie: bolo by dosť blbé kúpiť si podprsenku s peknými ramienkami, nechať ich vykúkať spod šiat, nech sa tvária ako ramienka šiat?
Prílohy
06102008-001.jpg
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja by som si podprsenku s ramienkami k takým šatám nedal :)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ja by som si podprsenku vobec nedal :P
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ach jaj chalpi myslite len na nejaku nehodu myslite...... kup si normalne tie ramienka..... alebo podprsenku bez ramienok.... taka co zasahuje len do spodnej casti prs...... myslim ze take daco existuje
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

stanulik napísal:ja by som si podprsenku vobec nedal :P
ty by si sa snáď ani do tých šiat nenavliekol... alebo sa snáď mýlim? :D :P
stanulik
Light Professional
Light Professional

weronyka napísal:ty by si sa snáď ani do tých šiat nenavliekol... alebo sa snáď mýlim? :D :P
no nemylis sa :) ale ja keby som bol dievca tak podprsenku neberiem...
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal:ach jaj chalpi myslite len na nejaku nehodu myslite...... kup si normalne tie ramienka..... alebo podprsenku bez ramienok.... taka co zasahuje len do spodnej casti prs...... myslim ze take daco existuje
no, nemôžem si takú kúpiť, na mne by sa kĺzala... :D :oops:
ades
Guru
Guru

Re: trampoty s podprsenkou

Príspevok od používateľa ades »

weronyka napísal:milé dámy! čochvíľa je tu moja stužková... takmer všetko je už zariadené, no to by som nebola ja, keby v niečom nebol nejaký háčik...
kúpila som si šaty (kukni obrázok), no nechcem pod ne silikónovú podprsenku... jednak by som si ju musela furt kontrolovať, na druhej strane, nie som tak obdarená, žeby mi ju malo, čo držať... :D
moja otázka znie: bolo by dosť blbé kúpiť si podprsenku s peknými ramienkami, nechať ich vykúkať spod šiat, nech sa tvária ako ramienka šiat?
nie som sice dama, ale vynimocne nebudem mat perverzny prispevok, tak si ho dovolim zverejnit: podla mna, keby si si kupila taku podprdu s nejakymi peknymi ramienkami, vyzeralo by to zvlastne, kedze skusene oko kazdej zeny a metrosexualneho a homosexualneho muza (aj ked tu je otazka ci je namieste povedat o tychto dvoch -sexualoch ze su muzi) spozna, ze to je podprsenka. a vies ake su zeny- klebety a uz sa to siri :) odhalili by ta hned aj keby si sa tvarila ako chces. ale ved ako myslis. pozri sa do zrkadla, pozvi kamaratky (nie take, ktore ti chcu zle) a prehodnotte situaciu. urcite nieco vymyslite :) uzi si stuzkovu :wink:
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

videla som aj zmenáreň, kde bola téma "stužková"... baba mala čierne šaty, a ten, čo ju obliekal, vravel, že spod nich ramienka môžu vytŕčať... vyzeralo to, ako súčasť šiat...
každopádne si ešte budem nad tým lámať hlavu, snáď niečo normálne vymyslím... :D aj keď, u mňa moc nehrozí... :lol:
alebo si kúpim látku podobnú, ako je tá stuha, a dám si tie ramienka jednoducho vyrobiť zručnej krajčírke... ok, už splietam :lol:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

100% ti poviem, že keď si dáš k takým šatám "podpresenku ako ramienka" tak to bude niečo za čo sa môžeš kvalitne o pár rokov hanbiť a ver tomu, že pekných pár rapotačiek ťa "solídne" ohodnotí.

Moja rada: určite podprdu bez ramienok.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

niesom velky znalec mody tak sa opytam co by bolo take priserne na tom keby sa pod to dala podprsenku s ramienkami tak aby farebne ladila so satami?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

a priesvitne ramienka? :oops: urcite budu menej napadne ako s nejakym vzorom
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:niesom velky znalec mody tak sa opytam co by bolo take priserne na tom keby sa pod to dala podprsenku s ramienkami tak aby farebne ladila so satami?
však práve, aj ja som to tak myslela... samozrejme, že by som si nedala odveci krvavočervenú podprdu, ale tak všetko decentne zladiť, aby to zas nevyzeralo ako nejaký gýč... :)

//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 17:56 )
smejo napísal:a priesvitne ramienka? :oops: urcite budu menej napadne ako s nejakym vzorom
priesvitné ramienka sú omylom ich vynálezcu... preto... :)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Priesvitné nie, to je barbarstvo - obzvlášť keď ju budú vidieť mnohí úplne zblízka.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

weronyka napísal:no, nemôžem si takú kúpiť, na mne by sa kĺzala... :D :oops:
weronyka napísal:priesvitné ramienka sú omylom ich vynálezcu... preto... :)
no pravdepodobne máš menší handicap a proste bez kôz sa ťažko dôjde k nejakému výsledku
ja navrhujem, kašli nato, aj keď by šaty spadli, dokopy nikto nič neuvidí

no a teraz vážne: osobne si myslím, že ramienka nebudú vyzerať absolútne dobre, preto by som navrhoval buď si žiadnu nedať, prípadne si dať podprsenku bez ramienok (čož neverím, že sa len tak skĺzne) a ak by sa aj skĺzla(čo neverím) prečo by sa mali skĺnuť aj šaty
audiotrack napísal:ja by som si podprsenku s ramienkami k takým šatám nedal :)
omg ďalší, čo sa po večeroch oblieka do ženských šiat
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

to schw33k: nemyslis ze toto si trosku prehnal? nie kazda zena ma nadhernu postavu a pevne trojky
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

nie je to vobec blbe,vela bab co si u nas kupilo taketo saty hovorili ze si pod to daju normalnu podprsenku takej istej farby a budu to mat ako ramienka.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:no pravdepodobne máš menší handicap a proste bez kôz sa ťažko dôjde k nejakému výsledku
ja navrhujem, kašli nato, aj keď by šaty spadli, dokopy nikto nič neuvidí
o to by nešlo, s tým som vysporiadaná... no ja hľadám dobrých radcov, nie komentátorov toho, čo už dávno viem... :)
ja som bola trúba, že som si kúpila také šaty, no keď čas súri, weronyka nerozmýšľa... :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

weronyka naozaj, oblec si tu podprdu a saty a odfot sa a ohodnotime to.. ale naozaj i ja si myslim, ze podprsenka (resp. ramienka) by nemali vystrkovat z takychto siat

edit: tie saty mas kupene abo pozicane ? nestihas sa este poobzerat po nejakych s ramienkami ??
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

tomasito13 napísal:to schw33k: nemyslis ze toto si trosku prehnal? nie kazda zena ma nadhernu postavu a pevne trojky
ooo, je dobré vedieť, že na svete ešte existuje tvor mužského rodu, ktorému nejde len o rozmery ňadier... díky moc... :)

//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 19:02 )
stanulik napísal:weronyka naozaj, oblec si tu podprdu a saty a odfot sa a ohodnotime to.. ale naozaj i ja si myslim, ze podprsenka (resp. ramienka) by nemali vystrkovat z takychto siat

edit: tie saty mas kupene abo pozicane ? nestihas sa este poobzerat po nejakych s ramienkami ??
hm, tie šaty mám kúpené... no newa, ešte to prekonzultujem s nejakými fiflenami a uvidíme... ak by prišlo na moje slová, odfotím sa a zverejním sa ti... ok? :)
Zamknuté