dobry den...mam problem a to s rapdsharom...vzdy ked daco stamade stahujem tak mi seka stahovanie..proste ide sekundu sekne sa na 10 sekund a ide opat sekundu a opat sa to sekne...neviete v com moze byt chyba?
to robi aj mne a chyba bude najskor v RS...nerobi to stale ale to sekanie je dost caste, napr subor 20 MB ukaze rychlost 400 cca ale pri tom sekani akoby to stahovalo 50 kb/s
A zásadná otázka: sťahuješ cez Free alebo ako Premium užívateľ? Pokial sťahuješ cez Free ani sa nečuduj. Pokiaľ Premium, tak môže byť, že provider aspoň čiastočne blokuje RapidShare a z toho dôvodu čiastočne, aby odpájal resp. prerušoval sťahovanie. Na oko sa to tvári, že nie je nič blokované, len „sú výpadky“...
Je to RSkom. Pokial sťahuješ ako free user tak sa to serie a ukazuje to falošné údaje. Ja som sťahoval vraj raz už 480 Kb/s a pritom moje maximum je 250 Kb/s.
fikus-kukis napísal:Tiež mávam podobný problém, keď víkendovo ťahám niečo z RS. Nemajú asi dostatočnú kapacitu pásma, preto to robí takéto kúsky
Chyba je jedine u Teba nie v ich "kapacite pásma" ako to píšeš. Oni majú konektivitu 110 GBit/s... Pochybujem, že by si pre teba nenašli 50 KB/s ked si free user... To sa len serie preto, lebo to taháš cez free... Nič iné...
EDIT: Ešte niekedy bolo možné vidieť vyťaženie linky konkrétneho serveru... Málokedy som videl vyťaženie viac ako 75%...
rapidshid to poriadne dosral ale šak oni to neako zmena to nieje možne aby som tahal 200mb part 3 hod v kuse a teprva to mam na 92%
FABi2: fuha neboj raz zistiš že Vysoke školy maju net o akom doma iba snivaš.
fikus-kukis napísal:Mi chceš nahovoriť, že 100Mbit akademická prípojka na internáte na chrbticu CESNET je "chyba u mňa"?
Nájsť si nájdu, akurát škoda že sťahovanie nejde plynulo ale impulzovo/nárazovo.
//
100Mbit/s v internej sieti? [BTW: To by som sa posmial ked toto napises - ze pripojenie k "miestnej sieti" rýchlosť: 100Mbit/s:-D] Alebo vramci Slovenska... Ale co zahranicna konekivita ked uz to nie je interna siet? Hm?