Pomoc Pri Oprave Pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
bollech
Expert
Expert

Pomoc Pri Oprave Pc

Príspevok od používateľa bollech »

Ahojte..prosim vas mam strašny problem...stalo sa mi proste že mi zničoho nič zamrzol PC... tak som ho musel reštartovat a po opatovnom zapnutí mi vyhodilo hlasenie že nevie najst moje povodne nastavenia a kliknem len OK..a ked sa dostanem na prac.plochu..nic tam nieje vyzera ako keby som ho prave nainstaloval ale na diskoch su vsetky veci nic nechyba.. tak som si znova vsetko nainstaloval ako bolo dal pozadie proste vsetko urobil a ked ho ho vypinal a znova zapol opat to vypisalo že si to nepameta moje nastavenie a zase sa to opakovalo znova...zase prazdna plocha ako predtym a vypisalo mi este že može byt poskodena pamat a obratte sa na spravcu siete......neviete mi prosim pomoct co mam robit???...som zufalý z toho .
Hextall
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Obnovenie systému ?
bollech
Expert
Expert

nefunguje.....
Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Nefunguje v akom zmysle ? V zmysle, že vyhodí nejakú chybu (ak áno, napíš jej znenie), alebo ho máš vypnuté ?
bollech
Expert
Expert

ano vzdy pri zapnutí mi vypise ze system si nemohol zapamatat nastavenia ..že niečo je s pamatou ..ze po vypnutí si tiež zmeny prevedene vo win. nemoze ulozit..
Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Pamäť s tým nemá nič spoločné, nakoľko jej úlohou nie je "zapamätávať" si veci po vypnutí PC.

To, čo píšeš sú dva rozdielne problémy. Ak ti počítač po vypnutí vypisuje, že si nevie "zapamätať" nastavenia, tak pravdepodobne sa ti vybila batéria na doske, stojí cca 50sk, treba vymeniť.

Druhý problém...ak si nevie uložiť nastavenia windowsu, tak to môže mať na svedomí kľudne aj nejaký spyware. Ešte skús pozrieť, či nemáš preplnený disk.
Napísať odpoveď