Hackovanie wifi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
saskoo49
Expert
Expert

Hackovanie wifi

Príspevok od používateľa saskoo49 »

Dobrý den .
Da sa hackovat wifi ktore je zabezpecene trochu cudne? Siet je normalne volna ale po pripojeni ešte niehje pripojenie na net . na to je potreba vytvorit sirokopasmove pripojenie ktore bude obsahovat meno a heslo.

mam rychlosť 256 kbps a poskytovatel ponuka aj 4mb tak by som to chcel skusit :D
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Hackovanie wifi

Príspevok od používateľa vladino001 »

Neznamena že ked sa pripojiš na neaku sieť že ti hned pôjde NET, to musi najprv na druhej strane niekto povoliť.
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

Pravdepodobne ti neprideli IP adresu, zrejme to neni len taka cudna siet, podla mna tam maju IP adresy pridelovane pomocou MAC adries.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Co tak skusit to heslo odchytit napr. pomocu Wiresharku.

Aj u nas je par poskytovatelov Wifi internetu ,ktory to maju riesene presne tak isto. Do siete sa da pripojit ale potom ak chcete mat net musite mat meno a heslo a pripojit sa cez PPPoE.
saskoo49
Expert
Expert

a potom cez ten program mi to pojde maximalnu rychloostou? a ešte ze mam pc a velku wifi antenu , ktoru mam pripojenu ako lokalne pripojenie nie ako pripojenie bezdrotovej siete a siet kde sa ma pripojit mam nastavenu v modeme. bude to aj tak mozne? alebo si mam kupit usb wifi adapter?

//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 21:35 )
MakeFake napísal:Co tak skusit to heslo odchytit napr. pomocu Wiresharku.

Aj u nas je par poskytovatelov Wifi internetu ,ktory to maju riesene presne tak isto. Do siete sa da pripojit ale potom ak chcete mat net musite mat meno a heslo a pripojit sa cez PPPoE.
tebe sa cez to podarilo dostat do nejakej siete?
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Ak nema provider nastavenie pristup podla MAC adresy tak v pohode sa na tu wifi siet napojis.

A potom skus cez ten Wireshark odchytit login a pass na PPPoE.

Mudrejsi budem o par dni lebo sam to pojdem vyskusat.

(odporucam mat samozrejme poriadne zaheslovany modem a po pripojeni do siete a odchyteni hesla pouzivat firewall)
saskoo49
Expert
Expert

potom daj vediet či sa ti to podarilo. a firewall mam vypnuty lebo mi to liezlo na nervy vela veci blokovalo.
Napísať odpoveď