mno, kamosovi nesli obe mechaniky ani internet (ten isiel len v nudzovom rezime), tak som sa podujal na opravu.
Rozobrali sme comp, a zistili sme ze obe mechaniky su odpojene od zakladnej dosky, tak som ich pripojil, a odvtedy to slo dolu vodou.
Resetol som comp a chcel som otestovat windows, ci tam naozaj budu. Ale windows mi vobec nespustilo, stale dokola mi ukazovalo tu zakl.obrazovku ked nacitava a nacitava....
Rozhodol som sa ze dam Windows opravit. Zacalo opravovat, uz vtedy som si vsimol ze comp ide strasne pomaly. Avsak zaseklo sa mi to na obrazovke, ked mi vypisalo : "Prosim pockete nez pocitac dokonci konfiguraci" alebo cosik take(bolo to este v tej DOSovej casti instalacie).
Toto mi urobilo dvakrat. Tak som tam supol DVD Visty, ale to mi ani nenacitalo instalaciu...
Co mam teraz robit aby som to opravil?
POmozte pls
ja bych najradsej zachranil vsetko, teda aj nainstalovane programy a tak. a novu instalaciu som neskusal, ale myslim si ze to dopadne rovnako ako ta oprava, lebo zo zaciatku su tie instalacie rovnake, aspon myslim
No nainstalovane app nezachranis. Mozno len nastavenia danej app mozes zachranit ci nejake dolezite adresare/subore kde mas hesla a pod hluposti. Ak chces nieco zachranit skus ten disk pripojit k tvojemu PC.
jaj, ty akoze myslis, ze by som mal sformatovat disk?
Lebo sak Windows ponuka aj taku moznost, ze naistalovat do toho isteho adreasara kde bol stary win novu kopiu windowsu bez formatovania.
skus v BIOSE pozret ci ich tam mas ,ak nie tak skontroluj jumpere ako su na nich pozapajane,ak ti ich najde v BIOSE tak len potom ficia ako maju a treba len win preinstalovat ,uplne sformatovat vsetko,to je vzdy isttota