battlfield hodnosti
battlfield hodnosti
hravam bf 2 po internete na ranked serveroch antik , v statistykach mam 7500 bodov , hram po dlhom case lebo som to asi 5 mesiacov nehral , vtedy som nahral 6500 , teraz hram asi 3 dni a mam tych spominanych 7500 bodov , na Antik 2 su pravidla ze do tanku moze medik , AT a enginer od hodnosti corporal , do heli mozu od hodnosti 1st sergeant a do stihacky od MG sergeant , ja som 1st sergeant a ked nastupim do heli tak mi napise ze to nemam povolene a aj ked som medik alebo ostatne povolene kity , btw mam dynamicku ip , do tanku mozem , thx za odpovede
si si isty ze si first sergant ?
tu mas zoznam hodnosti http://www.bfstats.info/rules.php , pozri si ci to tam fakt mas ako mas mat a ak ti to aj tak nejde, navrhujem aby si kontaktoval Tubara cez PM na fore battlefield.sk
tu mas zoznam hodnosti http://www.bfstats.info/rules.php , pozri si ci to tam fakt mas ako mas mat a ak ti to aj tak nejde, navrhujem aby si kontaktoval Tubara cez PM na fore battlefield.sk
ano som foirst sergant sak asi viem , sak si kukni moj profil > jeforce , mam okolo 7500 bodov
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 11:07 )
na battlefiled2.sk som sa uz zaregistroval asi pred tyzdnom a stale mi neprisiel aktivacny mail , len mail o registracii
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 19:32 )
no neviem skusal som uz vsetko mozne , stale ma to nepusti kua , neviem no ci to vazne neni s tou dynamickou ip , ale do tanku mozem ,
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 11:07 )
na battlefiled2.sk som sa uz zaregistroval asi pred tyzdnom a stale mi neprisiel aktivacny mail , len mail o registracii
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 19:32 )
no neviem skusal som uz vsetko mozne , stale ma to nepusti kua , neviem no ci to vazne neni s tou dynamickou ip , ale do tanku mozem ,
Je to v tom, že musíš mať vyššiu hodnosť. First Sergeant nestačí, na výveske servera to možno je napísané, ale tuším, že na battlefield2.sk to v jednom topicu opravili...
=BiA= Tubar
Admin
Re: Novinky na A2 / News on A2
Takze tu je aktualne nastavenie A2
Pravidlo obmedzenia techniky (aktualne nastavenie):
Lietadla/Airplanes:
- KIT inzinier/enginer, antitank/AT alebo medik
- od hodnosti/from rank 10 (Sergeant Major, score > 12000)
Heli:
- KIT inzinier/enginer alebo medik
- od hodnosti/from rank 9 (Master Gunnery Sergeant, score > 9000)
Tanky/Armor:
- od hodnosti/from rank 2 (Lance Corporal, score > 300)
APC:
- bez obmedzenia/no limits
Prepravne heli:
AntiAir vehicle:
=BiA= Tubar
Admin
Re: Novinky na A2 / News on A2
Takze tu je aktualne nastavenie A2
Pravidlo obmedzenia techniky (aktualne nastavenie):
Lietadla/Airplanes:
- od hodnosti/from rank 10 (Sergeant Major, score > 12000)
Heli:
- KIT inzinier/enginer alebo medik
- od hodnosti/from rank 9 (Master Gunnery Sergeant, score > 9000)
Tanky/Armor:
- od hodnosti/from rank 2 (Lance Corporal, score > 300)
APC:
Prepravne heli:
AntiAir vehicle:
aha oki diki moc lebo som na jednom fore o bf2 cital navod ako na net s tou hrou a som to pochopil tak ze musim mat na kazdy server original
// sry hojko ale ked som pisal nieco do tej temy tak mi tam nikto neodpovedal a videl som ze toto je cerstvo otvorene tak som to hodil tu a dufal som ze mi niekto odpovie mozes to kludne zmazat ak chces
// sry hojko ale ked som pisal nieco do tej temy tak mi tam nikto neodpovedal a videl som ze toto je cerstvo otvorene tak som to hodil tu a dufal som ze mi niekto odpovie mozes to kludne zmazat ak chces